Binbaşı
16 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

Ocaktan beri diyet yapıyorum, 2.5 - 3 ay önce de diyetisyene gittim işi tamamen garantiye aldım. 12kilo verdim.

108.5'tan 96.5'a düştüm genel olarak kilolu bir tipim yok daha çok geniş ve kas yapısı olan biriyim yani dışarıdan bakıldığında kimse 95-96 kilo olduğumu söylemiyor.

Çok düzenli bir beslenme ve spor yaşamım var (diyetisyen kontrolü + min 3 gün spor) ve bunu 85-90'a arasında bir kiloya gelene kadar devam ettireceğim.

genel olarak beslenme şeklim şu

kahvaltı 3 yumurta + kepek ekmeğine beyaz peynir
öğlen tavuk et ya da balık ızgara ayran az çorba kepek ekmeği
spor öncesi beyaz peynirli sandviç
akşam sebze

ara öğünlerde de meyve vs.

Şimdi sormak istediğim soru şu güzel ve düzenli bir sistem kurmuşken biliyorum ki emek olmadan hiç bir şey olmuyor... "hemen karın kasım çıkmalı!" diye düşünmüyorum. Bol bol çalışacağımın farkındayım ancak sizce takviye besin almalı mıyım? Protein tozu vs yoksa bu beslenme şeklim yeterli midir? şimdi alırsam erken mi olur? bilgili ve prof arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Teşekkürler.
Selam arkadaşlar,

PS4 üzerinden fifa 14 için gelen güncellemeyi indiriyorum ancak yüklendikten sonra kurulamıyor. Hata veriyor. Çözümü nedir bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.
Merhaba,

oyuna yeni başladım ve hiç bir şampiyon hakkında çok detaylı bilgim yok, eski dota oyuncusuyum oyunu genel olarak biliyorum. Ancak buradaki şampiyonları tanımıyorum. Sizce ilk olarak hangi şampiyon ile başlamalıyım? teşekkürler.
Turkey olarak acc açmam gerekiyormuş bilmeyen arkadaşlar olursa bilgilendireyim.

iyi forumlar
Yasağın kalkması ile birlikte şu andan itibaren Twitter'a giriş yapılabiliyor. Bilginiz olsun!

not: Yasak kaldırıldığı halde giriş yapılamıyordu.
Merhaba arkadaşlar,

Wow'a yeni başlamış bir player olarak oyunu hem öğrenmeye hem de eğlenmeye çalışıyorum. Dunemaul serverinde oynayan arkadaşlarımız var ise guildlerine girmek isterim.

Teşekkürler

İyi Forumlar.
Merhaba,

1.5 aydır düzenli olarak (haftada 3 maks 4) spora gitmekteyim. Onun dışında elimden geldiği kadar ağzımı tutmakta ve diyet yapmaya çalışmaktayım.

İlk yaptığım ölçümlerde %32.5 yağ oranı ve %32.5 kas oranım vardı kilomda 108.5'tu.

1.5 ay sonrasında ( ilk 10 gün ısınma olarak geçti ) %32.5 olan yağ oranım %30'a kas oranım da %34'e yükseldi kilom 106.5 oldu. Kilo az mı gitmiş?

Sizce bu değerler normal mi? Doğru yolda mıyım? Bana ekstra olarak ne önerebilirsiniz?
Universal Carnitine Liquid adlı ürünü aldım 2-3 antremandır kullanıyorum spordan 1 saat önce 2 kaşık (yemek) olarak içiyorum. Bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

İnsanın motive olması çok önemli bunu biliyorum ama işte o kadar koşup terleyip o göbeği orada görünce insan biraz üzülüyor :) fakat aylarca yiyip içip o göbeğin 1 ayda gitmesini beklemekte mucizeden başka bir şey değil bunun da bilincindeyim.

Değerli fikirleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İyi Forumlar.
Merhaba arkadaşlar,

2009 Hyundai Era 1.4 Team ABS kullanıyorum. Araç full 4 cam otomatik fakat kapılar kilitlendikten sonra otomatik olarak açık kalan camın kapanma gibi bir özelliği yok. Bu tarz bir sistem yaptırabilir miyim? Yetkili servise sorduğumda yapamadıklarını fakat bazı müşterilerinin bu tarz bir uygulamayı araçlarında kullandıklarını belirtti. Daha önce yaptırmış olan arkadaşlar var ise bana ne kadara mal olur ne kadar sürer vs gibi bilgileri verebilirlerse çok sevinirim.

İyi forumlar.
Arkadaşlar bu tür telefonları kullanmayı sevenler için ideal bir fiyat.

Değerlendirmek isteyenler olursa fiyat 149,90TL

Link aşağıda

http://www.hizlial.com/vodafone-chat-655-melinda-sim-kilitsiz/02.044.1590.0003

Teyze ortalıkta terör estiriyor şu bağırmaya bakın ya
Hakkında
Forum İmzası:

PSN : Belifanti
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Hyundai
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.588
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 92.632 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.