Şimdi Ara

İnsanlar Audi A6 2.0 Tdi'ı neden alıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
57.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bakıyorumda; araç önden çekişli, buda yetmezmiş gibi hem dizel, hem pürüssüz bir konfor yok, hemde sürüş zevki yok ve üstüne tonla para istiyorlar.
    He iç mekanı kaliteli ama diğerlerinin de kalitesi çok kötü değil zaten.
    Ayrıca Audi A6 yolda giderken sanki lastiği patlak araba gibi yol alıyor.

Neden neden...Neden insanlar Audi A6 2.0 tdi alıyorlar?

Saygılarımla,

• Farklılık için olabilir. Herkes BMW ve Mercedes alıyor bende Audi alayım diyenler mutlaka vardır. Audi'yi çok sevdiği için alanlar vardır, Aracı tasarımını yada iç mekanını beğenip alanlar vardır. Asıl burada Audi'nin abi neden standart olarak arkadan itiş sunmuyoruz bu araçta diye sorması lazım kendine. Quattro gibi bir sistemi kullanan bir markanın arkadan itiş yapmaması saçmalıktan başka bir şey değil. Sonra hedeflerini erteliyorsun böyle. (Daha çok erteler orası ayrı :D)
    Yapay Zekanın Yanıtı

Audi A6 2.0 TDI: Lüks ve Performansın Buluşması

Audi A6 2.0 TDI, lüks ve performansı birleştiren üstün bir otomobildir. Birinci sınıf özellikleri, güçlü motoru ve sofistike tasarımıyla öne çıkan A6 2.0 TDI, birçok kişinin tercih ettiği bir seçenek haline gelmiştir.

Audi A6 Limousine Farkı

A6 Limousine, A6 serisinin en üst düzey modelidir. Standart A6 modeline kıyasla daha uzun bir dingil mesafesine sahiptir, bu da arka koltuk yolcularına daha fazla bacak mesafesi sağlar. Ayrıca, özel donanım paketleri ve daha lüks bir iç mekan sunar.

Audi A6 Limousine Paket Nedir?

Audi A6 Limousine, üç ana paket seçeneğiyle sunulur: Premium, Business ve Sport.

• Premium Paket: En temel paketidir ve LED farlar, ısıtmalı ön koltuklar ve Audi'nin MMI multimedya sistemini içerir.
    • Business Paket: Premium Paketi'ne ek olarak navigasyon sistemi, geri görüş kamerası ve 18 inç alaşım jantlar sunar.
    • Sport Paket: Business Paketi'ne ek olarak spor süspansiyon, spor direksiyon simidi ve 19 inç alaşım jantlar içerir.

Audi A6 En Full Paketi Hangisi?

Audi A6'nın en full paketi Sport Paket'tir. En gelişmiş özellikleri ve en sportif sürüş deneyimini sunar.

A6 Limousine Farkı

A6 Limousine, daha uzun dingil mesafesi ve daha lüks iç mekanı ile standart A6 modelinden ayrılır. Arka koltuk yolcuları için daha fazla alan ve konfor sunar.

Audi A6 Paket Sıralaması

Audi A6 paket sıralaması şu şekildedir:

1. Premium Paket
    2. Business Paket
    3. Sport Paket

Audi A6 Limousine Paket Özellikleri

Audi A6 Limousine'in paket özelliklerine göre özellikleri şunları içerir:

• Premium Paket: LED farlar, ısıtmalı ön koltuklar, MMI multimedya sistemi
    • Business Paket: Navigasyon sistemi, geri görüş kamerası, 18 inç alaşım jantlar
    • Sport Paket: Spor süspansiyon, spor direksiyon simidi, 19 inç alaşım jantlar

Audi A6 2.0 TDI, lüks, performans ve pratikliğin mükemmel bir birleşimidir. İster günlük işe gidip gelmeler ister uzun yolculuklar için olsun, A6 2.0 TDI her yolculuğu keyifli hale getirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • VW'in o sınıfta otomobili olmadığından alıyorlar. Bir sınıf düşerek Passat alabilirler aslında. Dimi ama?
  • Farklılık için olabilir. Herkes BMW ve Mercedes alıyor bende Audi alayım diyenler mutlaka vardır. Audi'yi çok sevdiği için alanlar vardır, Aracı tasarımını yada iç mekanını beğenip alanlar vardır. Asıl burada Audi'nin abi neden standart olarak arkadan itiş sunmuyoruz bu araçta diye sorması lazım kendine. Quattro gibi bir sistemi kullanan bir markanın arkadan itiş yapmaması saçmalıktan başka bir şey değil. Sonra hedeflerini erteliyorsun böyle. (Daha çok erteler orası ayrı :D)
  • hepimizin araba ve sürüş keyfi aynı olmuş olsa, hepimizin otomobili aynı olurdu
  • A4 küçük geldiği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 12 Temmuz 2012; 16:29:47 >
  • Türkiye şartlarında önden çekiş kötü bişey değil.Kışın arkadan çekişli araçlardan çok çekiliyor.Kötü olmaz arkadan çekiş aslında , vizyon meseleside olabilir.
  • a6 alan çok az

önüne gelen 5.20d alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

a6 alan çok az

Ben çok fazla görüyorum. Neredeyse 520d kadar.
    Tamam satışlarda BMW birinci ama A6 da baya var piyasada.
  • A6 Kötü mü?

Sen ne kullanıyorsun çok merak ettim, CLS falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

a6 alan çok az

Ben çok fazla görüyorum. Neredeyse 520d kadar.
    Tamam satışlarda BMW birinci ama A6 da baya var piyasada.

koy rakamları bakalım hangi il ilçedesin bilmiyorum ama ben a6 görmüyorum.
  • Tasarımı malzeme kalitesi ve işçiliği çok iyi olan bir otomobil. Hem performans anlamında hem de yakıt tüketimi olarak başarılı. Ayrıca lastiği patlak gibi gittiği falan da yok.
  • Yolda lastiği patlak araba gibi gitmek nasıl birşedir. Tam olarak tarif eder misiniz?
  • Jetta mi alsinlar? Ya da Golf? Veya Insignia?
    Elestiri getirirken oneri de getirin de neyi tartistigimizi bilelim...
  • Rakipleriyle eşit hatta belki daha yüksek kalite sunup daha az ücret talep ettiği için olabilir.
  • Piyasadaki A6 ların büyük çoğunluğu kiralık araçlar arkadaşlar bunu da gözardı etmemek lazım kamu kuruluşlarının büyük çoğunluğunda makam aracı olarak kullanılıyor.
  • Adamın parası varsa neden almasın bir çok kişinin arabanın çekiş sistemi için araba aldığını hiç sanmam.
  • Pürüzsüz bir konfor nasil yok anlamadim :) + pürüzsüz bir konfor ne demek ?

Bu klasmanda ( a6 , 520D , e 320 )konfor olarak hic biri digerinden oyle ahımlı şahımlı bir üstünlüğü olucağını zannetmiyorum .

Önde itiş bir arabanın 200hp ya kadar aktarmada bir sorun yaşatacağı hic mi hic zannetmiyorum , lakin benim icin audi quatro ise audi dir . Bunu a4 a5 s5 a6 a8 r8 v10 kullanan biri olarak olarak soyluyorum .kendi aracim olan a3 ü önden cekis diye audi den saymamaya basladim :)
    Lastiği patlak araba gibi duruyor u hic mi hic anlamadim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 12 Temmuz 2012; 16:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz zevk meselesi galiba kimi insan 2.0T benzinli motorun performansından farklı bir keyf alır kimi insanda 2.0TDİ motorun o torkun'dan farklı bir keyf alır göreceli bir kavram bence.
  • Pürüzsüz konfor
    Lastiği patlak gibi yol almak

Bunlara bana açıklarmısın?

Birde önden çekişli ve dizel arabanın ne sorunu var?

Benim param olsa sırf tasarımı ve iç mekanı için A6 alırım
  • Zamanın da o aracı bide 2.0 140 hp'lik motorla sattılar. Passat'dan biraz ayırıp güçlü motor koysalardı bari. 1-2 senedir bildiğim kadarıyla 177'lik dizel motoru kullanıyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.