Şimdi Ara

İnsanlar Audi A6 2.0 Tdi'ı neden alıyorlar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
57.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freeman6161

benim içinde hiçbir çekiciliği olmayan bir model nedense

Alıntıları Göster
    3.28 seni çok değiştirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBdriftking

3.28 seni çok değiştirdi

Alıntıları Göster
    Çünkü üniversiteli kızlar Audi'ye bayılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: time is up

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-model-a-6-2-0-tdi-head-up-gece-gorusu-side-asist-bose-93177047/detay
    Simdi bu aracin nesi kotu fiyati disinda :))
    Tasarimi bence 10 numara ve kalite fiskiriyor

neden yürüyen aksamı kontrol edin diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Çünkü üniversiteli kızlar Audi'ye bayılıyor

• Arabanin tekerleklerini kameralar gormedigi icin yani lastigin bastigi yer kor nokta oldugu icin ekranda boyle birsey diyor, bu donanimdaki a6'larin hepsinde var bu yazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: time is up

Arabanin tekerleklerini kameralar gormedigi icin yani lastigin bastigi yer kor nokta oldugu icin ekranda boyle birsey diyor, bu donanimdaki a6'larin hepsinde var bu yazi.
    Sürüş dinamikleri sadece BMW'ye özgü mü zannediyorsunuz?

Audi'nin de kendine has sürüş dinamikleri var, önden çekiş diye yol tutmaz demeye getiriyorsunuz neredeyse, ayrıca isteyen gider Quattro alır bunun fazla önemi olduğunu düşünmüyorum.

Malzeme kalitesi-işçilik hakkında zaten konuşmaya gerek olduğunu zannetmiyorum A7 ile aynı iç mekana sahip, kalite Bmw 5 ve Mercedes E'nin kesinlikle gerisinde değil, hatta E'nin ilerisinde diyebilirim.

177hp'lik motor tüketim/performans olarak çok stabilize çalışıyor, performans olarak gayet iyi. S-Line paket alırsanız yol tutuş bariz daha iyi tabi S-Line süspansiyonlar biraz konforu azaltabilir.

520d ve E250 CDI kullanmış biri olarak tercihimi A6'dan yana kullandım. İç mekandaki otomatik açılan ekran (bazılarının emanet gibi duruyor dediği) görüşü olumlu etkiliyor kapattığınız zaman araçtaki atmosfer çok hoş oluyor, diğer araçlardaki gibi sürekli önünüzde bir ekran görmek zorunda kalmıyorsunuz.

Bunun dışında Bmw ve Mercedes tabiki özel araçlar, Audi'de artık premium segmentte kendini kanıtlamış bir markadır. Bu bakımdan tercih edilmesinde garipsenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hepinize çok saygılar,sevgiler.

• 1-genis ic hacim 2-mukemmel iscilik ve malzeme kalitesi 3-yuksek marka imajı 4-motorun guc ve torku kısacası performansı gayet yeterli 5-dusuk tuketim 6-gözalıcı tasarım 7-konfor 8-arabadan zerre çaktıgın yok 9- mumkunse yonetici arkadaslara soyle konuyu kapatsınlar.

• konuyu açan kardeşimiz m5 sahıbı olduğu için tabi a6 yavan geliyor normaldirr
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

1-genis ic hacim 2-mukemmel iscilik ve malzeme kalitesi 3-yuksek marka imajı 4-motorun guc ve torku kısacası performansı gayet yeterli 5-dusuk tuketim 6-gözalıcı tasarım 7-konfor 8-arabadan zerre çaktıgın yok 9- mumkunse yonetici arkadaslara soyle konuyu kapatsınlar.
    Bu konu sahibinin konu açma yetkisi elinden alınmalı bence hep bu tür konularla forumu ve forumdaki çok bilgili arkadaşların vaktini çalıyor gerekenin yapılması gerekir...
  • audi a6 az yakar çok kaçar, dingil mesafesinden ötürü türkiye'nin bozuk yollarında konforlu yolculuk etmenizi sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

audi a6 az yakar çok kaçar, dingil mesafesinden ötürü türkiye'nin bozuk yollarında konforlu yolculuk etmenizi sağlar.
    babam mesela A6 kullanıyor kendisi 50 li yaşlarda bu yaşta bmw,jaguar falan almam dedi geriye bu segmentte mercedes ve audi kalıyor.(volvo s80 e pek sıcak değildi) mercedesin dizeli saçma vergi sistemimiz yüzünden gereksiz yere pahalı olunca geriye bir tek audi kaldı o da onu aldı.

aslında şunu söyleyebilirim mercedes 2 litre dizel motorla satılsa piyasadaki pekçok A6 kullanıcısı mercedese döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pain no illusion

babam mesela A6 kullanıyor kendisi 50 li yaşlarda bu yaşta bmw,jaguar falan almam dedi geriye bu segmentte mercedes ve audi kalıyor.(volvo s80 e pek sıcak değildi) mercedesin dizeli saçma vergi sistemimiz yüzünden gereksiz yere pahalı olunca geriye bir tek audi kaldı o da onu aldı.

aslında şunu söyleyebilirim mercedes 2 litre dizel motorla satılsa piyasadaki pekçok A6 kullanıcısı mercedese döner.

Alıntıları Göster
    Aracın eleştiri alacak 2 noktası var benim için. 1.Arkadan itişi olmaması. 2.Arka tasarımı. Onun dışına öyle kötü bir araç değil A6. Ama M paket bi F10 5 Serisi varken alır mıyım hayır. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

benim içinde hiçbir çekiciliği olmayan bir model nedense

Alıntıları Göster
    Evet 3.0 Tdi+Quattro+Klasik Otomatik daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Aracın eleştiri alacak 2 noktası var benim için. 1.Arkadan itişi olmaması. 2.Arka tasarımı. Onun dışına öyle kötü bir araç değil A6. Ama M paket bi F10 5 Serisi varken alır mıyım hayır. :)

Alıntıları Göster
    arkadan ıtıs olmus onden olmus farkı cok hıssedılır mı?
    audı nın 4 cekerlılerı cok ıyı ama.eskı modelını kullandım onda bıle fark oluyor.

+1...

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

arkadan ıtıs olmus onden olmus farkı cok hıssedılır mı?
    audı nın 4 cekerlılerı cok ıyı ama.eskı modelını kullandım onda bıle fark oluyor.

+1...

Alıntıları Göster
    Sonucunda Audide premium bir marka ondan satın alınıyordur

A6 ları arkadan çekişli bilirdim önden çekişli olmasına şaşırdım o fiyattaki bir aracın arkadan çekişli olması daha iyi olurdu.

Son çıkan kasa A6larda çok kaliteli araçlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAltuns -- 13 Temmuz 2012; 21:01:18 >

• kim ne derse desin audi de bmw de mercedes de birbirinin rakibidir. Hangisi göze hoş geliyorsa o alınmalıdır. Şahsen bana bmw fazla sportif gelir. Audi sade,ağırbaşlı gelir,mercedesi gördüğümde de işte araba bu derim. Ama gözüme en hoş gelen audidir :) bu 3 markanın birbiriyle arasında bariz bir fark yoktur. Hangisinin tipi hoşunuza gidiyorsa onu alın :) bmw niz var diye de binmediğniz ya da önyargılı bindiğiniz arabalara da boşa laf atmayın...

• Bence E serisinden daha guzel bir araba, makam arabasi olarak daha cok tercih ediliyor sanirim.

En buyuk dezavantaji onden ceker olmasi ve arka farlari bana gore.

Kalitesine osuna busuna lafim yok, onden full led le muhtesem itesi gozuken bir arac diyebilirim. Onden ceker olmadina ragmen E serisine tercih edilebilir diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

1-genis ic hacim 2-mukemmel iscilik ve malzeme kalitesi 3-yuksek marka imajı 4-motorun guc ve torku kısacası performansı gayet yeterli 5-dusuk tuketim 6-gözalıcı tasarım 7-konfor 8-arabadan zerre çaktıgın yok 9- mumkunse yonetici arkadaslara soyle konuyu kapatsınlar.

+1 adamın önde bayrak sallayanısın!

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Bodrumda 1 lahmacuna 50-60 tl veren varken sirf keyif icin bu araclari alanlari hor görmemek lazım...

Çüşşşş , 1 Lahmacuna o kadar para verilirmi? Kaşı Beyaz'da, Sahan'da, Günaydın'da o kadar değil. Nasıl bir yermiş orası ya?
  • Niye olacak bmw ve mercedes e parasi yetmdiği için, yoksa gider premium bir marka alır audi değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.