|
sizce hangi filtre daha kaliteli? ikisinin de fiyatları birbirine yakın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Eylül 2021; 10:36:18 > |

1 Mobil
bosch filtre vs filtron
|
sizce hangi filtre daha kaliteli? ikisinin de fiyatları birbirine yakın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Eylül 2021; 10:36:18 > |
Filtron tabi ki. Bosch'un nadir de olsa bazı filtreleri filtron'dan kaliteli oluyor ama tabi ki şans eseri, fason üretim olduğu için %1 ihtimal düzgün yerde üretilmiş filtre denk gelebiliyor. Bu arada arkadaşlar filtron mann'ın 2. kalite üretim markası değil, mann'ın sahip olduğu daha uygun fiyatlı ürün üreten başka bir marka. Beko-Arçelik mevzusundaki gibi şehir efsanelerine girmeye gerek yok. Hava-polen-mazot filtrelerinde filtron, yağ filtresinde mann tercih ediyorum. Özellikle polen filtresinde 2. kalite falan değil baya kaliteli. Hava filtresi de mann'dan o kadar kötü değil. Yağ filtresi kendi aracım için (muhtemelen çoğu araçta öyledir) filtron'da kalite düşük onu kabul ediyorum ama hava ve polen'de filtron'a 2. kalite demek haksızlık olur dostlar. |
|
Bu kadar mesele etmeyin, yollarda gördüğünüz çoğu aracın üzerinde ne idüğü belirsiz sanayi ustalarının taktığı filtreler var, Yağ filtresini filtron takarsanız motoru kucağı almazsınız, bu kadar takılmayın, iş görür ikisi de. |
Bosch Filtre vs. Filtron: Kapsamlı Bir Karşılaştırma
Bosch ve Filtron, otomotiv filtreleri pazarında önde gelen iki markadır. Her iki marka da yüksek kaliteli filtreler üretir, ancak bazı önemli farklılıklar vardır.
Filtron Filtrelerin Özellikleri:
Wöbermann Filtrelerin Özellikleri:
Bosch ve Filtron Arasındaki Farklar:
Sonuç:
Hem Bosch hem de Filtron, güvenilir otomotiv filtreleri sunar. Filtron filtreler uygun fiyatlı ve yüksek kaliteliyken, Bosch filtreler daha pahalı olabilir ancak daha yüksek performans sunabilir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun filtreyi seçmek için her iki markanın özelliklerini ve yorumlarını dikkatlice değerlendirmelisiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Yukarıda yazıldığı gibi filtron mann'ın 2. kalite ürünü. Bunun yerine mann tercih etmeniz daha iyi olur. Ben bu sene hava yağ ve karbonlu polen filtresini mann aldım. Gayet kaliteli ürünler. www.filtremarketim.com üzerinden alabilirsiniz. |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
Karbonlu hava filtresinde mann filtronun patentini kullanıyor. Filtron polen filtresinde çok iyi olduğu için mann tarafından satın alındı diye okumuştum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Filtron tabi ki. Bosch'un nadir de olsa bazı filtreleri filtron'dan kaliteli oluyor ama tabi ki şans eseri, fason üretim olduğu için %1 ihtimal düzgün yerde üretilmiş filtre denk gelebiliyor. Bu arada arkadaşlar filtron mann'ın 2. kalite üretim markası değil, mann'ın sahip olduğu daha uygun fiyatlı ürün üreten başka bir marka. Beko-Arçelik mevzusundaki gibi şehir efsanelerine girmeye gerek yok. Hava-polen-mazot filtrelerinde filtron, yağ filtresinde mann tercih ediyorum. Özellikle polen filtresinde 2. kalite falan değil baya kaliteli. Hava filtresi de mann'dan o kadar kötü değil. Yağ filtresi kendi aracım için (muhtemelen çoğu araçta öyledir) filtron'da kalite düşük onu kabul ediyorum ama hava ve polen'de filtron'a 2. kalite demek haksızlık olur dostlar. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 27 Eylül 2021; 21:25:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
siz ne öneriyorsunuz peki? bosch neyse de Filtron a çakmanın bir üstü dediğinize göre çok daha iyi filtreler gördünüz sanırım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 27 Eylül 2021; 22:27:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 27 Eylül 2021; 22:38:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 27 Eylül 2021; 22:55:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|