Şimdi Ara

İnsanlar Audi A6 2.0 Tdi'ı neden alıyorlar? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
57.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İkincisi, 2.0’dan aşağı motor getirmediği için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Farklılık için olabilir. Herkes BMW ve Mercedes alıyor bende Audi alayım diyenler mutlaka vardır. Audi'yi çok sevdiği için alanlar vardır, Aracı tasarımını yada iç mekanını beğenip alanlar vardır. Asıl burada Audi'nin abi neden standart olarak arkadan itiş sunmuyoruz bu araçta diye sorması lazım kendine. Quattro gibi bir sistemi kullanan bir markanın arkadan itiş yapmaması saçmalıktan başka bir şey değil. Sonra hedeflerini erteliyorsun böyle. (Daha çok erteler orası ayrı :D)
    VAG olunca sin yıllarda otomatik olarak önden çekişli veya direk AWD oluyor, firma politikası. Aksi Porsche.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Audi A6'nın önden çekişli olması sorun oluşturan bir ayrıntı değil ki.
    İç mekan olarak 5 Serisi ve E Serisinden hem daha güzel tasarımlı, hem de daha kaliteli.
    10 numara bir araç.
    3-5000 Euro daha verip Quattro alınır. Zaten o aracı alana koymaz.
    19 yada 20" jant taktırdın mı tamam.

iç mekan e serisinden hem daha iyi tasarımlı hemde daha kaliteliden sonrasını okumadım

• sey_47 kullanıcısına yanıt
    Hocam bakabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur2424

Hocam bakabildiniz mi?
    Üstad kusura bakma anca bakabildim.
    aracı en son 120 bin bakımına sokmuştuk.
    Ses vardı gerçekten de.
    alt takımla alakalı olarak, salıncak burcu ve askı kolu değişmiş. Tam olarak ne değişti faturayı bilemeyeceğim ama alınan notlar bu şekilde. bunlarda işçilik hariç yaklaşık 1300 tl tutmuş. Hiç az değil.

yeri gelmişken söyleyeyim de. Arka kapı arıza yaptı. Vakumlu kapıydı. kilit motoru değişecek dediler. 2000'tlnin üstünde masraf çıktı. Yaptırmadık. Parça sordum, orjinal var başka yok, o da 1500 tl dediler.
    Neyse sanayi de birini bulduk, adam yaptı. 250-300 tl'ye hallettik tamir edildi.

Ne kadar doğru bilmiyorumda bu audiler bunu yapıyor sonra başka kapılarda yapcak dedi usta. Bizde olduysa illa ki başkalarında da olabilir. Bilgi olur diye yazdım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.