Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: qazed

Dün itibariyle oran %11e düşmüştür, başlık güncellensin ltfn.

Bu arada @labidu marifetli hesabı yeni mi açtın hcm? Yeni müşteriye hoşgeldin şeysi adına mı veriyorlar acaba? Yoksa eski müşterimisin?

ING Bank e-turuncu hesap

Simdi ben cepteb hesabı açacam enpara gibi bunlarda evemi geliyor kurye ilemi ? o hesaptan marifetliye hesap yapabilirmiyim ? herhangibi bir ücret varmı acaba ?

10.25 faiz enpara artık güle güle. Dolarda bu ara iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

quote:

Bu arada @labidu marifetli hesabı yeni mi açtın hcm? Yeni müşteriye hoşgeldin şeysi adına mı veriyorlar acaba? Yoksa eski müşterimisin?

ING Bank e-turuncu hesap

Simdi ben cepteb hesabı açacam enpara gibi bunlarda evemi geliyor kurye ilemi ? o hesaptan marifetliye hesap yapabilirmiyim ? herhangibi bir ücret varmı acaba ?

bazı illere kendi elemanları diğerlerine kurye geliyor. herhangi bir tebe gidip vadesiz tl ve internet şubesi açtırıp eve gelip cepteteb hesabını açıp şubenin açtığını kapatarakta kullanabilirsiniz.

sistemin bugu bu

herhangi bir masraf komisyon kesildmedi 1 yıldan beridir kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ING Bank e-turuncu hesap

bazı illere kendi elemanları diğerlerine kurye geliyor. herhangi bir tebe gidip vadesiz tl ve internet şubesi açtırıp eve gelip cepteteb hesabını açıp şubenin açtığını kapatarakta kullanabilirsiniz.

sistemin bugu bu

Eyvallah :) senin %12 faiz oranı iyimiş. Marifet %11.25 gözüküyor şu an değerini bil :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ING Bank e-turuncu hesap

sistemin bugu bu

Eyvallah :) senin %12 faiz oranı iyimiş. Marifet %11.25 gözüküyor şu an değerini bil :)

tebde çok fazla böyle sistemsel manyaklıklar var.ama hep benim menfaatime olduğu için ses etmedim.yüzde 12 ne kadar devam edecek bakalım.

• Benim de faiz %11e düşmüş. Başlık güncellensin lütfen.
  • Enflasyon %20. Faiz %11. Bu şaetkarda dolar almak da riskli. Bu fşyatlarfa çok tutunamaz kısa vadede yükselse uzun vadede 3.30'larda sabitlenecektir. Al sat yapmak mantıklı ama o da takip gerektiriyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, ben de bugün hesap açtım e-turuncu. Bankaya gidip kartımı almam gerekiyormuş. Eft/havale ücreti alıyor musunuz diye sorduğumda 17:00 a kadar alınmıyor sonrası için alınıyor dedi müşteri hizmetleri.

1- Bu doğru bilgi mi? Bunun bir süresi var mı işte ilk 2 ay böyle sonrasında ücret kesiliyor bundan gibi.

2- Yani ben e-turuncu hesaptan akbanktaki vadesiz hesabıma ücretsiz eft yapıp parayı oradan çekebilirim, doğru mudur?

3- Ya da e-turuncu hesabımdan yine ing vadesiz hesabıma havale yapıp, elimdeki atm kartıyla atmlerden para çekebiliyor muyum?

Edit: TL hesabı bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 20 Kasım 2016; 0:57:8 >
  • Benim e-turuncu da %11 şu an. Üzerinde alan var mı?
  • yazilimsever kullanıcısına yanıt
    18 kasımda 11 e düşmüş benmkide

• ingde garip şeyler oluyor.
    geçen yazdım ;bi açtım %9 olmuştu. aradım görüşürken 11.25 e döndü. 2gün önce 11 oldu.
    emaille özel bankacılık mesajları gelmişti. smsle kusura bakmayın yanlış gönderdik, dikkate almayın smsi atmışlar. 17 si çıkan kart eksresi hala çıkmadı, tık yok. cebe uyg. kurduk. tablette ayrıca var. ceb için kart değişikliği bloke kaldır yaptırdı. herşey doğru girilsede teknik hata işlem yapamıyoruz deyip bıraktı bizi ortada.

3gündür ing ya hacklendi /saldırı altında gizliyor, yada amatörler IT de göreve başlamış cebelleşiyor. velhasıl kelam garip şeyler oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    hacklenme ya da saldiri alma durumunda bddk ya haber vermeleri gerek, saklayamazlar boyle bir seyi suc olur.

sistemin genelinde bir sorun oldugunu sanmiyorum, oranlarda vs. bir problem ya da giris cikista bir sorun yasamadim cevremdeki kisilerden de duymadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 20 Kasım 2016; 11:20:00 >
  • Bende de faiz %11 su an. Alla alla.

• Uc kagit mi yapiyo bunlar. Guncel faiz 11.25 gozukuyo sitelerinde.

• pardin simdi baktim sitelrine. 11 e dusmus faiz.

• Doviz ve altin yukseliyor faiz dusuyor. Bizim sucumuz ne. İlla amerika ve abnin parasina deger mi kazandirmamiz lazim. Faizi yukseltip dovizi dusureceklerine tam tersini yapiyorlar.

• Faiz %11 olmuş bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Hocam merhaba, ben de bugün hesap açtım e-turuncu. Bankaya gidip kartımı almam gerekiyormuş. Eft/havale ücreti alıyor musunuz diye sorduğumda 17:00 a kadar alınmıyor sonrası için alınıyor dedi müşteri hizmetleri.

1- Bu doğru bilgi mi? Bunun bir süresi var mı işte ilk 2 ay böyle sonrasında ücret kesiliyor bundan gibi.

2- Yani ben e-turuncu hesaptan akbanktaki vadesiz hesabıma ücretsiz eft yapıp parayı oradan çekebilirim, doğru mudur?

3- Ya da e-turuncu hesabımdan yine ing vadesiz hesabıma havale yapıp, elimdeki atm kartıyla atmlerden para çekebiliyor muyum?

Edit: TL hesabı bu arada.

Bana da biri yardimci olsa ne guzel olurdu

• 9000tl'yi enpara'ya eft yaptim. 7 liraya yakin eft ucreti kesmis e-turuncu? Eft ucretsiz degil miydi?

edit: eft'yi yaparken pop-up menüde geç eft ücreti kesilecektir gibi bir uyarı çıkmadı. e-turuncu hesabı kullananlar dikakt etsin. ayakta öpüyor ing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 23 Kasım 2016; 15:40:2 >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    17:00'dan sonra ücretli sanırım, gönderirken bir uyarı yazıyordu denemedim o yüzden 17den sonra göndermeyi

şimdi tekrar baktım yazmıyor birşey, işlem ücreti 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Kasım 2016; 0:45:0 >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.