Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TL'ye sahip çıkalım dedik, yıllardır dolar almadık illa dolar aldırmaya mecbur ediyorlar bizi. Faizin en az %12 olması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

beyler yaklasik 10 gundur ingdeki butun parayi enparaya aktardim ( daha onceki mesajimda da yazmistim hatta ilk zaman zarar ettigimi yazmistim )

hayatimda ilk kez yatirim amaci ile doviz almistim ( yurtdisina gezmek icin alip giderim genelde )

Yaptigim en iyi hareket oldu, doviz almak.. Surekli alma satma yapiyorum ( keske hic satmayip bekleseydim cok daha fazla kazanirdim ama yukselince ve benim amatorlugum yuzumden satip tl olarak kazaninca sonra bakiyorum yine yukseliyor daha yuksekten aliyorum )

neyse sonuc olarak 10 gunde 1500 liraya yakin para kazandim ( ingbank faizinde 200 lira civari kazanirdim )

aslinda hep birlikte olsak ayni anda alip ayni anda satsak karin dibine vururuz

simdi bu doviz almak yuzunden surekli elimde telefon doviz kurunu takip etme iste bir tarafta sitenin acik kalmasi gibi yan etkileri var
    ustune ekonomi yazarlarini ve fedi takip ediyorum artik ( turkiyedeki bazi ekonomi yazarlarinin ne kadar aptalca yazilar yazdigini da farkediyorsunuz okudukca ve bilgilendikce )

demem o ki bos verin tl yi kriz coktan cikti artik tl ile bu faiz ile hic birsey olmaz... doviz almanizi tavsiye ediyorum ben...

sanirim fetonun butun dolarina iktidar el koyup yandaslari arasinda paylastigi icin onlar da memnun yukselisten...

Ekonomi bakanina baksaniz daha da dusurecekler faizi...

( not: kaybederseniz sorumlu degilim )

Sorumlu olsan dediklerini harfi harfine uygulayacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    doviz alim satimini enparada uzerinden mi yapiyorsunuz? masrafi, komisyonu vs. ne durumda acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: EYUP88

Ya bende cepteteb var, marifetli hesap açabilir mıyım, masrafı var mı?

Bende ceptetebliyim.açabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

faizin tepe taklak olduğu yerde dedim size teb e gelin diye.şuan hala yüzde 12 veriyor an itibariyle marifetli hesap.

11.25 gözüküyor o da, 3 ay birde.

İlla ss mi atalım üstat.şuan yüzde 12

• quote:

quote:

quote:

faizin tepe taklak olduğu yerde dedim size teb e gelin diye.şuan hala yüzde 12 veriyor an itibariyle marifetli hesap.

bende %11
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

quote:

quote:

quote:

bende %11

Buyrun hocam inanıraınız artık.

• labidu kullanıcısına yanıt
    11, 11.25, 12 bir suru deger soyleyen olduguna gore ya paraya gore ya da kafasina gore oran veriyor bu banka demek ki.

• quote:

Sevgili XXX
    Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu'nun 150 yıllık uluslararası bankacılık deneyimi ile geleceğin bankacılığını bugünden hayata geçiren ING Özel Bankacılık'a hoş geldiniz.

Artık bir adım öndesiniz.

Hizmetimizin temelinde güven, dürüstlük ve samimiyet var. Bu anlayışla; yalnızca yatırımlarınızı yaparken değil, hayatınızla ilgili tüm planlarınız ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için yanınızda olacağımıza söz veriyoruz.

Ayrıcalıklı hizmetlerimiz ile de hayatınızı kolaylaştırmayı ve her anınıza keyif katmayı prensip ediniyoruz.

ING Özel Bankacılık ailesinin bir parçası olmanızdan mutluluk duyuyor, size keyifle hizmet vereceğimizi belirtmek istiyoruz.

Müşteri Temsilciniz: XXX

Benim sitesinde belirtilen özel müşteri olacak kadar param yok. Bu mesajlar mailler Herkese geliyor mu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu e-turuncu hesabın enpara ve ceptetebe göre artı ve eksileri neler? Mesela işlem ücretleri falan nasıl? İnternette eft ücreti alıyor yazan da var almayan da.

İkinci bir sorum bu döviz alım satım işlemlerini nasıl yapıyorsunuz? Atıyorum enpara üzerinden tüm tl nizi dolara çevirip yükselince tekrar tl ye mi çeviriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

11, 11.25, 12 bir suru deger soyleyen olduguna gore ya paraya gore ya da kafasina gore oran veriyor bu banka demek ki.

Hocam bilmiyorum ekran görüntüsü attım direkt.teb iyi şimdilik.hiçbir banka babamın oğlu değil harcarım adamları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

quote:

quote:

quote:

bende %11

Buyrun hocam inanıraınız artık.

ben sana inanmıyorum mu dedim şimdi ben ekran görüntüsünü alıp %11 olduğunu gösterirsem sen yalancı mı olacaksın. ne garip adamlar var yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

doviz alim satimini enparada uzerinden mi yapiyorsunuz? masrafi, komisyonu vs. ne durumda acaba?

hocam aradaki makas en az enparada o yuzden... onceye gore bugun ilk kez makasi biraz artirmis fakat diger sitelere gore iyi yine... komisyon, hesap ucreti hicbirsey yok... en iyisi... digerleri aradaki makasi gectim hesap ucreti de alirlar...

dun aksam sattigima o kadar pismanim ki dunden beri en az 1500 lira zarardayim.. sabahtan beridir dusmesini bekledim dusmuyor.. 3.40tan alsam mi diye dusunuyorum.. muhtemelen araliktaki fed toplantisina kadar 3.60 bulur... 4 lirayi gormesi de yakin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 18 Kasım 2016; 12:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumkunsuz

quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

beyler yaklasik 10 gundur ingdeki butun parayi enparaya aktardim ( daha onceki mesajimda da yazmistim hatta ilk zaman zarar ettigimi yazmistim )

hayatimda ilk kez yatirim amaci ile doviz almistim ( yurtdisina gezmek icin alip giderim genelde )

Yaptigim en iyi hareket oldu, doviz almak.. Surekli alma satma yapiyorum ( keske hic satmayip bekleseydim cok daha fazla kazanirdim ama yukselince ve benim amatorlugum yuzumden satip tl olarak kazaninca sonra bakiyorum yine yukseliyor daha yuksekten aliyorum )

neyse sonuc olarak 10 gunde 1500 liraya yakin para kazandim ( ingbank faizinde 200 lira civari kazanirdim )

aslinda hep birlikte olsak ayni anda alip ayni anda satsak karin dibine vururuz

simdi bu doviz almak yuzunden surekli elimde telefon doviz kurunu takip etme iste bir tarafta sitenin acik kalmasi gibi yan etkileri var
    ustune ekonomi yazarlarini ve fedi takip ediyorum artik ( turkiyedeki bazi ekonomi yazarlarinin ne kadar aptalca yazilar yazdigini da farkediyorsunuz okudukca ve bilgilendikce )

demem o ki bos verin tl yi kriz coktan cikti artik tl ile bu faiz ile hic birsey olmaz... doviz almanizi tavsiye ediyorum ben...

sanirim fetonun butun dolarina iktidar el koyup yandaslari arasinda paylastigi icin onlar da memnun yukselisten...

Ekonomi bakanina baksaniz daha da dusurecekler faizi...

( not: kaybederseniz sorumlu degilim )

Sorumlu olsan dediklerini harfi harfine uygulayacaktım.

yazmayi unutmusum kazandiginiz kardan yuzde 15 stopaj ucreti olarak bana gondereceksiniz... zararda tanimiyorum

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    bilgi icin tesekkurler, enparanin sitesinden basvursak kendileri geliyorlar herhalde?

• suicide kullanıcısına yanıt
    aynen karti getiriyorlar...
  • Dün itibariyle oran %11e düşmüştür, başlık güncellensin ltfn.

Bu arada @labidu marifetli hesabı yeni mi açtın hcm? Yeni müşteriye hoşgeldin şeysi adına mı veriyorlar acaba? Yoksa eski müşterimisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazed -- 18 Kasım 2016; 16:32:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Ayda 8 bin tl faiz geliri olmasi icin 800.000 tl paraniz olmasi gerek. 27 yasinda o kadar paraya hangi meslekte calisipta sahip olabiliyorsun csb csb.

• quote:

Orijinalden alıntı: qazed

Dün itibariyle oran %11e düşmüştür, başlık güncellensin ltfn.

Bu arada @labidu marifetli hesabı yeni mi açtın hcm? Yeni müşteriye hoşgeldin şeysi adına mı veriyorlar acaba? Yoksa eski müşterimisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 18 Kasım 2016; 17:33:3 >
  • bugün itibariyle e-turuncu'ya veda edip dolara geçtim. dolar şimdi yüksek diyorlar. yine de 12 ay lira kurunda faizde durmak nafile. dolar 11 ay beklese dahi 1 ayda gelip kemiksiz %14 veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 18 Kasım 2016; 17:33:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.