Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteteb de gunluk vadeli kullaniyorum %8,75.
    Enparada 32 gun vadeli kullaniyorum %10,25

%11 den e-turuncuya geceyim mi arkadaslar mantikli mi? Kullananlar tavsiye eder mi? Su an enparadan da teb den de memnunum, ikiside masrafsiz. Eturuncuda masrafsiz anladigim kadariyla, ayrica digerlerinden fazla gunluk faiz veriyor. Birde pegasus plus kredi karti aliyim diye dusundum onda da kart aidati yokmus. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 21 Kasım 2016; 21:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki hafta önce cepteteb'den geçtim, mantık aynı hiçbir masraf yok+günlük faiz vermesi de ayrı bir avantaj, istediğin zaman para ekleyip çıkarabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EYUP88 E kullanıcısına yanıt
    Yani tavsiye ediyorsunuz sanirim? Herhangi bir sorunla karsilastiniz mi? Basi arkadaslar eft den ucret aldi yazmis bazilarida faizi dusurduler yukseltmek icin bankaya gittim falan demis

• Faiz geçen ay 12 idi ama gittikçe düşüyor her banka gibi, herangi bir masraf felan yok, eft den ücret aldı diyenler başka hesaplarla karışıyor herhalde. Faizleri tüm bankalar indirdi, vadeli de kalacaksanız en iyisi şu anda bu hesap.

Anladim tesekkurler. Banada mantikli geldi gunluk olmasi gerek oldugu zaman para cekilip eklenmesi vadeyi bozmadigi icin cok iyi. Cepteteb de bu sekilde kullaniyordum ama onun faizi su an 8,75. Enparanin vadelisinden bile yuksek su an ing nin gunluk vadeli hesabi. O zaman bu aralar basvuru yaparim.

Son olarak telefon uygulamasi falan nasil kullanislimi hocam?

• Standart, sadece ertesi gün paranın kaç lira olacağı yazmıyor, onun haricinde fena değil.

• yanlis yonlendirmeyim ama ya denizbank ya ing idi , bende de masraf 0 cikmasina ragmen islem sonrasi eft ucreti vardi

gec eft ucretli , dogru yani , ama bilgilendirme ekraninda gorunmemisti yapmadan once , ogrenmis olduk bu vesile ile

arada olur
  • Vay bee %13 lerden %11 li hanelere dusurduler ne kadar daha dusecek bakalım...

• Hesaptan para transferi yapacağım bu saatte 6,50 TL EFT ücreti yazıyor. Saat kaça kadar ücretsiz ? Yoksa tamamen ücretli mi oldu akradaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Hesaptan para transferi yapacağım bu saatte 6,50 TL EFT ücreti yazıyor. Saat kaça kadar ücretsiz ? Yoksa tamamen ücretli mi oldu akradaşlar.

Saat 16'ya kadar ücretsiz.
  • teşekkür ederim bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

17:00dan sonra ücretli sanırım, gönderirken bir uyarı yazıyordu denemedim o yüzden 17den sonra göndermeyi

şimdi tekrar baktım yazmıyor birşey, işlem ücreti 0

16.00'dan sonra olduğu için geç havale ücreti kesilmiş: 6tl+vergiler. bir de utanmadan diğer bankalar da yapıyor dediler. ben de sinirlendim kapadım e-turuncu hesabı. enpara'ya özenip, e-bankacılık naraları atıp hala klasik söğüşleyici ing kurnazlıklarına devam ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 23 Kasım 2016; 15:38:18 >
    yok daha o kadar bunamadık çok şükür :) geç eft ücreti aldılar e-turuncudan. hiçbir uyarı da çıkmıyor ücret kesilecektir diye. tamamen tırnakçı hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 23 Kasım 2016; 15:44:1 >
  • Bu çıkan faiz arttırımı kararı bir değişim yaratır mı? Tekrar %12 seviyelerine gelir mi?
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Bakalim bekliyoruz insallah ama eski seviyeler gibi olmaz sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

Asla tavsiye etmem ing bank, Özellikle türkiyede ilk turuncu hesap %10 faiz diye milleti 100 milyona 10 milyon vereceklermiş gibi kandırıp şubelere çektiler,ondan sonra bütün bankalar böyle kandırmaca yüzdeler kullandı,aslında Binde 10 olan faizleri %10 dediler. Enpara kullanıyorum,ailemin birikiminide yarın ing'den çekip enparaya atıcam.

İng turuncu kullanırken : Atm para çekme yok,Makbuz yok,hesap özeti email vs yok.İnternetten yönetmek yok ! + şubeleri çok sıra ve yetersiz.

Enpara.com'a geçince Şube yok ama 7/24 anında bankacılık telefondan,Her ay ücretsiz istediğin atmden çekmek var,birikim hesabını internetten yönetebiliyosun,ücretsiz havale,eft vs. daha sayamayacağım bir sürü artısını gördüm.

Tavsiyem kesinlikle ing'den uzak durun arkadaşlar.

sitesinde "Vade beklemeden, istediğiniz an para çekme ve yatırma özgürlüğü için. Para yatırmak ve çekmek için ATM'lerimizi kullanabilir, internet veya mobil bankacılık ile transfer yapabilirsiniz. " yazıyor . emin misiniz atmden para cekilmediginden ?

• gregom kullanıcısına yanıt
    İng Turuncudan bahsettim ben e turuncu yeni sistemi ama yinede tavsiye etmem ben çok çektim. atm sayısıda az. Finansbank enparadan çok memnunum.
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    peki hocm evimin hemen yaninda finans atm var. oraya havale edip kullansam yine de kullanişsiz olur mu
  • gregom kullanıcısına yanıt
    oraya havale edip derken ? anlamadım
  • Bunların acil faiz yükseltmesi lazım yoksa ben ilk yükseltene kaçar bir daha da gelmem

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.