Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gregom

peki hocm evimin hemen yaninda finans atm var. oraya havale edip kullansam yine de kullanişsiz olur mu

ing de para çekmek için atm aramanıza gerek yok. ben ziraate eft yapıp en ücra köşede bilen olan atmlerin birinden çekiyorum lazım olunca.
  • E turuncu TL hesabınız varken e turuncu dolar hesabı da açabilir miyiz ücretsiz olarak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netten başvurdum kurye getirdi ing turuncu kart sonra mesaj geldi kart numarası ve iban diye şimdi internet bankacılığı falan derken enparadan yavaş yavaş geçiyorum ingbanka...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes dolara gecince pek ses cikmiyor sanirim buradan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

herkes dolara gecince pek ses cikmiyor sanirim buradan...

e-turuncu hesabında dolar cinsindende açabilirsin %3 veriyor.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    ingde al sat arasindaki fark yuksek oldugu icin enpara kullaniyorum... Fakat enpara gibi hersey ucretsiz ise ( dolar hesabi isletim ucreti, tr'de dolar transferi vs.. ) enparadan alinip transfer edilebilir... yaza kadar muhtemele dolar yukselisine devam eder diye dusunuyorum
    al sat yaptim cok pismanim keske alip hic satmasaydim.. suanda da alinacak seviyede degil diye dusunsem de artik dusecegini sanmiyorum muhtemelen bu hafta 3.5 u bulur
  • quote:

ingde al sat arasindaki fark yuksek oldugu icin enpara kullaniyorum... Fakat enpara gibi hersey ucretsiz ise ( dolar hesabi isletim ucreti, tr'de dolar transferi vs.. ) enparadan alinip transfer edilebilir... yaza kadar muhtemele dolar yukselisine devam eder diye dusunuyorum
    al sat yaptim cok pismanim keske alip hic satmasaydim.. suanda da alinacak seviyede degil diye dusunsem de artik dusecegini sanmiyorum muhtemelen bu hafta 3.5 u bulur

döviz al-satta ziraat bankası mı iyi yoksa enpara mı?

• hocam ziraate bakmadim fakat kullandiklarim arasindaki ykb, vakif, ing arasinda en iyisi... pazartesi islem saatlerine bakip karar verebilirsiniz... enparada fark 0.005 idi 0.0055 TLye cikardilar.. digerlerinde genelde 0.010-0.015 civari idi yani 3 kati yuksek...

tabi isletim ucreti kesip kesmemesi, kolay kullanimi diger yapabilecegi kesintiler de onemli... enpara o yonden iyi..

4 haziran tarihli bir yazi: en iyisi finans diyor...karsilastirmali... oranlar degismemistir diye dusunuyorum ( finans hala 0.5 kurus diye dusunursek )
    http://www.finanssozluk.com/dolar-makas-araligi-en-az-olan-bankalar-40262016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 27 Kasım 2016; 10:44:25 >

• bilgilendirme için teşekkürler hocam

• quote:

E-turuncu hesap açılabiliyor artık dolar cinsinden
    Dolarım olmadığı icin deneyemedim
    Ama turuncu hesap olduğu icin şartlar aynıdır bence
    Araştırmak lazım

• Arkadaşlar 182. gün parama ne kadar mevduat uygulayacak enpara uzun vadede paramı bırakmak istiyorum

• simdi baktim ing kurlarina, dolar banka satisi 3.51 banka alisi 3.38 diyor. bu sartlarda baska hicbir ucret komisyon falan olmasa bile burdan dolar almanin mantigi yok gibi. 23kr fark nedir, kafayi yemis bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

simdi baktim ing kurlarina, dolar banka satisi 3.51 banka alisi 3.38 diyor. bu sartlarda baska hicbir ucret komisyon falan olmasa bile burdan dolar almanin mantigi yok gibi. 23kr fark nedir, kafayi yemis bunlar.

Hafta sonu yüksek olur.

• suicide kullanıcısına yanıt
    butun bankalarda calisma saatleri disinda yuksek olur... haftaici calisma saatleri icinde bakilmali ( 9.00 civari ile 17.45 arasinda genelde )
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

simdi baktim ing kurlarina, dolar banka satisi 3.51 banka alisi 3.38 diyor. bu sartlarda baska hicbir ucret komisyon falan olmasa bile burdan dolar almanin mantigi yok gibi. 23kr fark nedir, kafayi yemis bunlar.

23 değil 13 kuruş fark var.
    Mesai saatleri dışında normal.
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    yazim yanlisi olmus,yazdiktan hemen sonra duzelttigim halde ayni kaliyor mesaj. dh de kafayi yemis demek ki...

• dolar bir ayda yüzde 13 yükselmiş adamlar senelik yüzde 11'e müşteri arıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon-free -- 27 Kasım 2016; 16:14:19 >
  • Az önce 11.5 diye reklamını gördüm. Benim oran şu an 11?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Hesaptan para transferi yapacağım bu saatte 6,50 TL EFT ücreti yazıyor. Saat kaça kadar ücretsiz ? Yoksa tamamen ücretli mi oldu akradaşlar.

Sözleşme nin en altinda 31 12 2016 kadar ucretsiz yaziyor yani 2017 de ucretli olacak ikincisi hemen yaninda ing bank degisiklik yapma hakkina sagiotir yazıyor yani adam kafasina gore alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Az önce 11.5 diye reklamını gördüm. Benim oran şu an 11?

Faiz oranı bugün güncellendi.Bu geceden itibaren %11.5 faiz uygulanacak, yarın hesap hareketlerinden kontrol edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.