< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ING Bank e-turuncu hesap (329. sayfa)
-
-
kampanya bahanesiyle hesap açtık 10 gündür kartı doğru adrese getirmeyi beceremediler. ısrarla iş adresine yolluyorlar 2 defa düzeltmeleri için iletişime geçtim düzelttik diyorlar yine aynı hikaye. ki ben seçerken ana iletişim adresim olarak evi seçmişim kafalarına göre işe yolluyorlar inatla.
telesekreter desen temsilciye bağlamıyor ısrarla uygulamadaki yapay zeka mı ne olduğu belli olmayan ingo denen yere yönlendiriyor. 8 banka hesabım var gerçekten en kötü hizmet bunlarda açık ara
promosyonu alır hesabı kapatır giderim bunlarla uğraşılmaz zaten şehir merkezinde şubesi de yok, böyle rezil hizmet görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 14 Ekim 2024; 16:6:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu yaşadım. Ev işaretledim iş gönderdiler. Ben de iş adresini sildim ve telefonla arayıp eve yönlendirdim. Kartımı hemen eve getirdiler aslında.
-
hocam telefon beni temsilciye bağlamadığı için 2 defasında da uygulamadaki destekle iletişime geçtim onlarla hallettik.
iş adresini silmemiştim ama şimdi sizin gibi sildim ben de umarım bu sefer doğru yeri bulmayı başarırlar
Dünyanın en saçma olayı. Kayıt olurken iş adresi zorunlu. Silerken izin veriyor :D Ne malca uygulama yapıyorlar
-
12500 attık bakalım yarın teyit için ararım bu arada 15k krediyide aldım. Kredi kartı 25k nakit avans içinde bonus mu Pegasus olan mı avantajlı çok bi fark göremedim hangisini tercih ettiniz arkadaşlar ?
Geçen ay e-turuncu hesabı açmıştım %52 hoşgeldin veriyordu, on hesap %54 diye bakmamıştım ama şimdi on plus yapmayı unutunca orası %44'e düştü. (280K gibi bir mevduat var.) Şimdi e-turuncu ya atayım dedim %52 veriyormuş ama 28/10 son tarih diyor. Turuncu ekstra puan yapsak da sanırım %52 Kasım'da devam etmeyecek. Var mı bu işin bir formülü ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X