Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

hangi tarihte derken? tarih falan yok hesap acik ise parayi yatiracaksiniz ertesi gun faizini veriyor otomatik olarak. hafta sonu veya resmi tatil ise tatilin bitiminde toplu olarak veriyor.

hocam bu faiz aylık değilmiydi ?
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    gecelik
  • benim oran 9 a düşmüş. 1yıl olmadı ama varmı böyle düşen.

edit:müş. hiz. ni aradım sordum.ne olduysa 11.25 olmuş yine. biz bişey yapmadık diyolar. garipti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 14 Kasım 2016; 17:49:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oran 11 olmuş.

• codred kullanıcısına yanıt
    2017 yılından itibaren daha da düşürülecekmiş. Büyük yatırımcı krediye daha kolay ulaşmalı imiş. Lanet olsun bu zihniyete.
    ING Bank e-turuncu hesap

Internet Haber
    Kredi ve mevduat faizleri 2017'de düşecek AK Parti'den açıklama
    http://www.internethaber.com/kredi-ve-mevduat-faizleri-2017de-dusecek-ak-partiden-aciklama-1731564h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 17 Kasım 2016; 11:17:16 >

• codred kullanıcısına yanıt
    kirpa kirpa anasini aglatti iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 45.000 lirayı yatırmak mantıklı mı sizce?

sitede aşağıdaki şekilde bir açıklama var,

Hoş geldin süresi 12 ay olup daha önce Turuncu Hesap açmamış kişiler için geçerlidir. Bu süre içerisinde hoş geldin faiz oranı piyasa koşullarındaki gelişmelere bağlı olarak yukarı ya da aşağı yönde güncellenerek birikimlerinizin piyasa koşullarında değerlenmesini sağlar. Faiz günlük işlemektedir.

Yani sürekli değişiyor mu faiz oranı?
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    13 den 11 e kadar dustu 6-7 ayda, bu herzaman dusecek demek degil cikma ihtimali de var piyasa durumuna gore. en nihayetinde onumuzdeki 1 yil icinde piyasadaki en yuksek faizlerden birini verecegi kesin ama bu oran ne olur orasi mechul.

diger yandan akmasa da damlar, paranizi degerlendirecek baska bir yeriniz yoksa yatirin en azindan zarari olmaz. ben piyasayi iyi okurum, altinla dovizle vs. daha cok kazandiririm diyorsaniz o da sizin bileceginiz is.

• faizin tepe taklak olduğu yerde dedim size teb e gelin diye.şuan hala yüzde 12 veriyor an itibariyle marifetli hesap.
  • odeabank a uğradım bugün. şu ara faiz indir baskısı var bankalara ama bu böyle gitmez, gevşer bu durum diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 45.000 lirayı yatırmak mantıklı mı sizce?

sitede aşağıdaki şekilde bir açıklama var,

Hoş geldin süresi 12 ay olup daha önce Turuncu Hesap açmamış kişiler için geçerlidir. Bu süre içerisinde hoş geldin faiz oranı piyasa koşullarındaki gelişmelere bağlı olarak yukarı ya da aşağı yönde güncellenerek birikimlerinizin piyasa koşullarında değerlenmesini sağlar. Faiz günlük işlemektedir.

Yani sürekli değişiyor mu faiz oranı?

Değişiyor.Ben de 12'den başladım..11,25 derken bugün 11'e indirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

odeabank a uğradım bugün. şu ara faiz indir baskısı var bankalara ama bu böyle gitmez, gevşer bu durum diyor.

Dolar uçuyor bunlar hala faiz indir diyor.Asıl dolar lobisi bunlar...
  • Hazine garantili ballı ihale alan büyükbaşlar krediye ulaşmak ve kredi maliyetleri yüzünden sıkıntıda imiş. Senin benim 3 kuruş mevduat getirisine göz dikmişler. Birileri 1+1 daireyi 1 milyon tl'ye satacak parasına para demiyecek biz üç kuruş erimesin biraz değerlensin diye tasalanacağız. Böyle sistem çöksün yerin dibine batsın.
  • e-Turuncu faizi %11 altına indiği an yapacağım şey paranın yarısıyla dolar yarısıyla altın almak.
    Bunları da bankaya değil yastık altına koymak.Bunu istiyor baştakiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Hazine garantili ballı ihale alan büyükbaşlar krediye ulaşmak ve kredi maliyetleri yüzünden sıkıntıda imiş. Senin benim 3 kuruş mevduat getirisine göz dikmişler. Birileri 1+1 daireyi 1 milyon tl'ye satacak parasına para demiyecek biz üç kuruş erimesin biraz değerlensin diye tasalanacağız. Böyle sistem çöksün yerin dibine batsın.

eee kolay degil ortaya zerre para koymadan krediyle gemi almak, sonra o krediyi gemiye odedip filo sahibi olmak. ya da yine para pul koymadan devlet bankalarinin parasi ile kopru yapip hazineyi haraca baglamak...

ben bu kadar doyumsuzlugu anlamiyorum, lan yediniz zaten ulkenin yarisindan fazlasini artik insafa imana gelin...

• suicide kullanıcısına yanıt
    Her seferinde dibi gördük diyorum ama göreceğimiz çok dipler var belli. Tl kazanıp geçeceği köprüyü dolarla ödeyenlerin alkışlayanların olduğu sürece bizim burnumuz boktan kurtulmayacak.
  • beyler yaklasik 10 gundur ingdeki butun parayi enparaya aktardim ( daha onceki mesajimda da yazmistim hatta ilk zaman zarar ettigimi yazmistim )

hayatimda ilk kez yatirim amaci ile doviz almistim ( yurtdisina gezmek icin alip giderim genelde )

Yaptigim en iyi hareket oldu, doviz almak.. Surekli alma satma yapiyorum ( keske hic satmayip bekleseydim cok daha fazla kazanirdim ama yukselince ve benim amatorlugum yuzumden satip tl olarak kazaninca sonra bakiyorum yine yukseliyor daha yuksekten aliyorum )

neyse sonuc olarak 10 gunde 1500 liraya yakin para kazandim ( ingbank faizinde 200 lira civari kazanirdim )

aslinda hep birlikte olsak ayni anda alip ayni anda satsak karin dibine vururuz

simdi bu doviz almak yuzunden surekli elimde telefon doviz kurunu takip etme iste bir tarafta sitenin acik kalmasi gibi yan etkileri var
    ustune ekonomi yazarlarini ve fedi takip ediyorum artik ( turkiyedeki bazi ekonomi yazarlarinin ne kadar aptalca yazilar yazdigini da farkediyorsunuz okudukca ve bilgilendikce )

demem o ki bos verin tl yi kriz coktan cikti artik tl ile bu faiz ile hic birsey olmaz... doviz almanizi tavsiye ediyorum ben...

sanirim fetonun butun dolarina iktidar el koyup yandaslari arasinda paylastigi icin onlar da memnun yukselisten...

Ekonomi bakanina baksaniz daha da dusurecekler faizi...

( not: kaybederseniz sorumlu degilim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 17 Kasım 2016; 18:41:32 >

• Ya bende cepteteb var, marifetli hesap açabilir mıyım, masrafı var mı?

• kutu kutu $ € su olanlar bayram yapıyordur. adamların kendi paralarına güveni saygısı bile yok ama nasılsa dümenin başındalar. bakalım vergi zamları ne kadar götürecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

faizin tepe taklak olduğu yerde dedim size teb e gelin diye.şuan hala yüzde 12 veriyor an itibariyle marifetli hesap.

11.25 gözüküyor o da, 3 ay birde.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.