Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hemen oyna hocam, acil oya. dediğim gibi, ben de ilk oyundan soğuyup ikincisine epey bi süre el sürmemiştim ama ac2 ve brotherhood gerçek şaheserler. "oyun değil sanat eseri" desem çok ileri girmiş olmam herhalde. umarım infamous da benzer bi sıçrama yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryy22 -- 14 Mayıs 2011; 22:26:14 >
  • Oyun ilginç ya :D
  • Infamous 1 bence çok güzel oyundu her ne kadar görevler tekrar etse de zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyordu ya da o zaman benim ilk oyunum olduğundan bana öyle geliyordu.
  • kryy22: Vay vay vay Ac2 ve Brotherhood neymis be :) Bu kadar iddali olduklarini bilmiyordum Kisa sürede satin alip oynayacam, tesekkürler Bu arada asil bekledigim oyun The Last Guardian Eminim seninde öyledir
  • GT 5 ve Killzone 3 gibi bu oyunu da TR den alırım.
    Ama MK 9 u shoptodan aldım. TR fiyatının yarısına geldi.
    ARAL ın ta .....
  • Harika olacak galiba.
  • 1.god of war 3 tü 2.buydu işte ben bunlar için ps3 ü seviyorum :-) aa birde dead space serisi :-)
  • PS3 de ard arda cgi kalitesinde oyun oynuyorum.xbox açmayalı çok zaman geçti toz tuttu (unreal engine 3"60 ) konsolum.
  • oyun gerçekten çok güzel görünüyor resmen uncharted 2 kalitesinde open world
  • inFamous 2'nin Yeni Videosu Senaryo Odaklı

7 Haziran'da Kuzey Amerika'da piyasaya çıkacak olan inFamous 2'nin (Avrupa çıkış tarihi hala netleşmedi) yeni videosu yayınlandı.

Çizgi roman stili ile sunulan bu videoda ana karakterimiz Cole MacGrath'ın hikayesinin nasıl başladığına tanık oluyoruz. Okulu bırakan ve bisikletle dağıtım yapan sıradan bir kişi olan Cole'un taşıdığı paketlerden birisi ise hayatını değiştirir.

Cole'da bulunan paketteki nesne patlar ve 5 blokluk alandaki herşey yok olur. Burada günahkar ise Cole'un kendisidir. En azından bazı insanlar öyle düşünüyor. Bunun sonucunda ise Cole süper güçlere kavuşmuştur.

Bütün bunların neden kendisinin başına geldiğini bulmak amacıyla macerasına başlayan Cole, süper güçlerini geliştirecek ve bu güçleri inFamous 2'de "Beast" adlı zorlu düşmanı kurtarmak için kullanacaktır.

Türkçe seslendirme ve altyazı desteği sunacak olması nedeniyle hikayesini de daha iyi anlayabileceğimiz oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : BSC

• son trailer'da geçen uc3 mp betaya erken giriş imkanı, infamous hero edition için mi geçerli yoksa tüm versiyonlarda mı? bilen var mı accep

@ ico
    the last guardian ps3'ü aldığımdan beri en çok beklediğim oyun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryy22 -- 15 Mayıs 2011; 18:19:18 >
  • kryy22: Yakisir Aynen bende Ps3 ü aldigimdan beri The Last Guardian i bekliyorum Hatta Shadow of the Colossus tan beri
  • inFamous 2, 8 Haziran'da Çıkacak

Sucker Punch tarafından tıpkı ilk oyunda olduğu gibi PS3'e özel geliştirilen ve Sony'nin bu dönemdeki en önemli oyunlarından biri olan inFamous 2'nin çıkış tarihi yenilendi. Daha önce Kuzey Amerika çıkışı 7 Haziran olarak belirtilen inFamous 2'nin bir gün gecikmeli olarak Avrupa çıkışını yapacağı açıklandı.

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre inFamous 2, 8 Haziran'da Avrupa, 10 Haziran'da ise İngiltere'de raflardaki yerini alacak. Oyunun Kuzey Amerika çıkış tarihinde ise herhangi bir değişiklik yok. Tıpkı daha önce açıklandığı gibi oyun Kuzey Amerika'da 7 Haziran'da çıkışını yapıyor.

Oyunun Avrupa çıkış tarihinin açıklanması ile beraber yeni bir video daha yayınlandı. Oyunun yayınlanan bu videosunda açılış kısmına yer verilmiş. Videoda hikaye adına önemli detaylar yer alıyor. yayınlanan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : BSC

• Çıktığı gün alacağım kısmetse.

PSN hediye oyunlarından da ilk oyunu seçiceğim bitireli çok oluyor oyunu kontrollerde değişiklik olmaz heralde elimiz alışır biraz oyuna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Çıktığı gün alacağım kısmetse.

PSN hediye oyunlarından da ilk oyunu seçiceğim bitireli çok oluyor oyunu kontrollerde değişiklik olmaz heralde elimiz alışır biraz oyuna :)

küçük bayilerden al daha ucuza
  • Multiplayer'ı falan mı olacak arkadaşlar ?? olursa nasıl olucak merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Multiplayer'ı falan mı olacak arkadaşlar ?? olursa nasıl olucak merak ettim ?

Multiplayer dan kasıt, little big planet te olduğu gibi insanlar görevler yapıp paylaşacaklar..

Detaylı bazı beta videoları buldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 20 Mayıs 2011; 6:13:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer
    Çıktığı gün alacağım kısmetse.

Ben almiatim ama oynamadim simdi bitirecegim sonra 2 ye gecicegim.
  • level editör ve objelerde henüz hatalar var... hazirana kadar düzeltirler umarım... bide keşke şu kablo sistemi yerine normal kod yapısı koysalardı ve levele konabilecek obje sayısı bu kadar sınırlı olmasaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Elimizde infamus2 ve uncharted3 kaldı türkçe olarak. malesef bu yıl gibi türkçe oyun furyası beklemiyorum daha. özgür beye mok atanlar kıymetini iyice anlamıştır herhalde

aynen istifa etmemiş olsaydı eminim psn açılması hakkında kesin bilgiler verirdi bize

Sony adeta bir duvar oldu betonlarla örülü bir duvar. Özgür bey varken bu böyle değildi sürekli iletişim halinde yenilikçi ve rekabetci bir politika vardı ve tüm bunlarla birlikte sektorde büyüyen bir iş hacmi. Sony çok arar öyle yöneticiyi, önce buldukları yönetici oyunu sevmeli ve bu işten anlamalı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.