Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunla ilgili harika bir video, bu videodan sonra oyunu daha çok bekler oldum

• Bayağı iyiymiş baştan sona. Ice elemental benzeri bir boss ile kapışırken ki boss'un grafik değişimleri etkileyiciydi. (etkileyiciydi yazmak zormuş) >.<
  • Grafikler Süper Gözüküyor.
  • 2 çıkmadan 1. oyunu alıp bitirmeyi düşünüyorum.Önerir misiniz ? Nasıl beğenir miyim ?
  • KRL11: Fena degil güzel oyun ama görevler birbirini tekrar ediyor Grafikler, atmosfer, senaryo, oynanis felan hepsi iyi. Begenirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

KRL11: Fena degil güzel oyun ama görevler birbirini tekrar ediyor Grafikler, atmosfer, senaryo, oynanis felan hepsi iyi. Begenirsin bence

Sağol cevap için.İyi denemeye değer.Alalım bakim.
  • KRL11: Rica ederim, iyi oyunlar
  • PSN acik olsaydi betasini oynuyor olucaktik.
  • Oyunu simplygames.com'dan pre-order etmeyi düşünüyorum. KZ3'de de olduğu gibi bunda da oyuna girerken dil seçebilecek miyiz acaba? Oyun gelir de ingilizce çıkarsa çok üzülürüm
  • Evet arkadaşlar, simplygames-zavvi-sendit gibi yerlerden alırsak Türkçe dil seçeneği de beraberinde gelir mi? Malumatınız, 5-10€ ucuza geliyor oyun. 10€'ya iki Burger King menüsü, veya 3 Starbucks kahvesi alınır çünkü. Bi' de İngiliz Kraliyet Ailesi'nin bahçesine altın koltuklar alınacakmış, onun parasını da bu oyunu alırken kestikleri vergiden alırlar ufaktan, kötü mü olur? "Tıpkı KZ3'de de olduğu gibi"

Yapmayın dostlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spandauer

Oyunu simplygames.com'dan pre-order etmeyi düşünüyorum. KZ3'de de olduğu gibi bunda da oyuna girerken dil seçebilecek miyiz acaba? Oyun gelir de ingilizce çıkarsa çok üzülürüm

Türkçe çıkacak oyunları Sony'den almak lazım bence.Daha önceki oyunları düşünürsek,uçuk fiyatı olacağını sanmıyorum.10-15 TL fazla verin,bandrollü alın bu oyunları.Türkçe oyunlar için,komik farklar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Oyunu simplygames.com'dan pre-order etmeyi düşünüyorum. KZ3'de de olduğu gibi bunda da oyuna girerken dil seçebilecek miyiz acaba? Oyun gelir de ingilizce çıkarsa çok üzülürüm

Türkçe çıkacak oyunları Sony'den almak lazım bence.Daha önceki oyunları düşünürsek,uçuk fiyatı olacağını sanmıyorum.10-15 TL fazla verin,bandrollü alın bu oyunları.Türkçe oyunlar için,komik farklar bunlar.

kesinlikle katılıyorum hocam ben diğer Türkçe oyunlarda yaptığım gibi yine bandrollü oyun alıp videosunu çekip ekleyeceğim Türkçe oyunlara desteği ancak Sony Bayilerinden oyunu satın alarak verebiliriz

• Arkadaşlar türkçe oyun istiyoruz sürüyle destek konusu var ama hala başka yollardan oyun almayı düşünüyoruz. lütfen herkez orj. olarak alsın. benim imkanım olmadıgı halde gt5, crysis2 ve killzone3 ü orj. aldım ve hala taksitlerini ödüyorum. inş. türkçe oyunlar gereken ilgiyi görür ve varlıgımızı ea aktivisyon gibi firmalar daha çok farkeder.
  • 23 Studios, bluelabel, maximum34

Hangi başka yollardan bahsediyorsunuz anlamıyorum ki? Yurt dışında ikamet etmekteyim ve bu yüzden de oyunları yurt dışından alma imkanım var. Türkiye'de olsam elbette gider bandrollü alıp bir nebze olsun katkıda bulunmaya çalışırım oyun sektörüne. Fakat yaptığım korsancılıkmış gibi yorumlar yazıyorsunuz. Sorum gayet açıktı; yurt dışında satılan sürümlerde de Türkçe dil desteği olur mu?
  • quote:

23 Studios, bluelabel, maximum34

Hangi başka yollardan bahsediyorsunuz anlamıyorum ki? Yurt dışında ikamet etmekteyim ve bu yüzden de oyunları yurt dışından alma imkanım var. Türkiye'de olsam elbette gider bandrollü alıp bir nebze olsun katkıda bulunmaya çalışırım oyun sektörüne. Fakat yaptığım korsancılıkmış gibi yorumlar yazıyorsunuz. Sorum gayet açıktı; yurt dışında satılan sürümlerde de Türkçe dil desteği olur mu?

Kusura bakma hocam,siteyi inceledim biraz önce.Türkiye'ye satışı yok zaten:)

Forumda 15-20 TL az vermek için spot ya da yurtdışı sitelerden alan çok arkadaş var.Seni de onlardan zannedip,uyaralım dedik,kusura bakma

• Aynen yurtdışında ikamet ediyosan lafım zaten sana degil ben genel olarak mesaj vermek istedim yanlış yaptıysak kusura bakma . bu arada maximum34 degil 54 oke ;)
  • Gamespot interview...

Oyun kendini aşmış her türlü
  • Teee 2009 dan beri bekliyorum ikinciyi Ilk oyun gibi görevler tekrar etmesinde... Yada ederse etsin, oyun Türkce cünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Teee 2009 dan beri bekliyorum ikinciyi Ilk oyun gibi görevler tekrar etmesinde... Yada ederse etsin, oyun Türkce cünkü

Ac'nin tekrarlayan oyun mekaniği yüzünden 2'ye çok mesafeli yaklaşmış ama fena yanılmıştım. Infamous da böyle bi sıçrama yapsa, benim de bi püskevitim olsa
  • kryy22: Ac1 cok cok kötüydü, full tekrardi hep Ac2 yi oynamadim ama oynayacam Infamous 2 ilk oyundan ders almistir, tekrar etmeyecektir görevler
    quote:

Infamous da böyle bi sıçrama yapsa, benim de bi püskevitim olsa
    Benim niye püskevitim yok, bana niye almiyorsun, bende püskevit istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.