bu arada bugün işten güçten vakit buldum da beta test işine bakiym dedim, onda da psn'in azizliğine uğradım :))
ama açık haritada vatandaşları döve döve edindiğim tecrübeler şimdilik şu şekilde: -grafik motoru kesinlikle geliştirilmiş... özellikle ışıklandırmalar etkileyici geldi... -melee için kullandığımız çubuk güzel görünüyor, güçlendikçe onunla yapabileceklerimizi merak ediyorum :) -vücut hareketleri ile karakter ilerlemesi arasında ufak bir dengesizlik var gibi geldi, aşırı da dikkat etmedim, düzeltilebilir ufak detay... -şehrin modellenmesinde kaç yıl ötesini hesaplamışlar bilmiyorum ama şehir çok yaşlanmış, cole ise o kadar yaşlı görünmüyor... deniz kenarlarındaki bakımsız ağaçlar vs... (haritaya aşırı dikkat etmedim acaba başka bir şehir mi dicem, ama mekanlar aşırı tanıdık :) ) -bişileri kaldırıp atma olayları güzel, özellikle atacağın objenün üstündeysen zıplayıp fırlatma animasyonu hoşuma gitti... -arabaların filan üzerindeyken zıplayınca elektrikli bir zıplama eklenmiş, güzel yükseklik kazanılıyor... -görev editörü son derece detaylı gibi duruyor ama psn olmadığından tam kurcalayamadım... yapılabilecekler gerçekten de sınırsız :)) ilk aklıma gelen elektrikli bir bowling yapmak oldu... psn geldiğinde yaparım :)) -sanırım şehirde siyasi bir otorite, yada otorite olmaya çalışan bir figür olacak... katedral önünde bir miting alanı vardı resmen :) -eski güçlerden kalkan açmak dışında bir eksik dikkatimi çekmedi ama henüz tecrübe vs sıfır karakterde...
başka bişiler gördükçe bilgilendiririm ama görünen özünü kaybetmemiş bir infamous... psn gelse de bişiler yapsak :))
not: evet o tabelaların hepsi gerçekmiş :) betada da aynı şekilde duruyolar :))
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
İYİ VE KÖTÜ Cole MacGrath
kötüsü bence daha güçlü,gerçekten hangisi daha güçlü
quote:
Orijinalden alıntı: devilkingcry
quote:
Vallaha güç olarak bilemiyorum ama ikisininde tipi çok iyi
quote:
quote:
quote:
Valla kötü Cole daha karizmatik duruyor ama ben her oyunu istemsiz iyi olarak bitirdiğim için göremiyeceğim büyük ihtimal:) Bu arada İnfamous 2,hangi sonla bitirmişiz gibi başlıyacak? Spoiler olmasın diye açık yazamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher
quote:
quote:
quote:
Valla kötü Cole daha karizmatik duruyor ama ben her oyunu istemsiz iyi olarak bitirdiğim için göremiyeceğim büyük ihtimal:) Bu arada İnfamous 2,hangi sonla bitirmişiz gibi başlıyacak? Spoiler olmasın diye açık yazamadım.
Valla hocam çok iyi yaptın söylemeyerek çünkü ben bitirmedim.Belki yazın alıp oynarım 1.sini sonrada 2 yi alırım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher
quote:
quote:
quote:
Valla hocam çok iyi yaptın söylemeyerek çünkü ben bitirmedim.Belki yazın alıp oynarım 1.sini sonrada 2 yi alırım
1. kesin oyna hocam,cidden iyi oyundur.ilk bir kaç saati sıkıcı geciyor fakat sonra bir açılıyo pir açılıyor
Save dosyamız yoksa nasıl başlayacak ?
Save dosyası ne alaka hocam?
Amplifikatör
Yakın ve kişisel kalkmayı iste? Zeke, amplifikatörü tasarladı, bundan dolayı Cole, bu yeni arbede silahı boyunca onun enerjisini yönlendirebilirdi. Sen şimdi, gücün bin voltuyla senin boşluğunda herhangi bir düşmanı ezebilirsin, bundan dolayı onlar asla, yukarıya dönmeyecek.
Not : Kendi çevirim değildir.Bir çeviri sitesinden çevirdim
quote:
Amplifikatör
Yakın ve kişisel kalkmayı iste? Zeke, amplifikatörü tasarladı, bundan dolayı Cole, bu yeni arbede silahı boyunca onun enerjisini yönlendirebilirdi. Sen şimdi, gücün bin voltuyla senin boşluğunda herhangi bir düşmanı ezebilirsin, bundan dolayı onlar asla, yukarıya dönmeyecek.
Not : Kendi çevirim değildir.Bir çeviri sitesinden çevirdim
"Bana bunun ingilizcesini getirin" Başbakanken Tansu Çiller böyle demişti..basındaki şerefsizler ve abartmayı sevenler "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" deki gibi çingene yangınıyla kadına salak gözüyle bakılmasına neden olmuştur (Kadın Türkçe yi bilmiyor ingilizcesini istedi metnin dediler)...Olayın aslı aynen bu tip anlamsız veya eksik (veya güvenemediği) bir çeviriyi okuduktan sonra bir de orjinalini isteyip "bana bunun orjinalini getirin" demesidir...
Aklıma geldi
inFamous 2 Demosu Birkaç Hafta Sonra Yayınlanacak
Sucker Punch tarafından Playstation 3'e özel olarak hazırlanan inFamous 2'nin demosunun yayınlanacağı kesinlik kazandı. Geliştirici firmadan Kenneth Schramm'ın açıklamasına göre bu demo birkaç hafta içinde yayınlanacak.
inFamous 2'nin Türkiye'deki oyuncular için özel anlamı bulunuyor, çünkü bu oyun Türkçe seslendirme ve altyazı desteği ile birlikte raflardaki yerini alacak.
Kuzey Amerika'da 7 Haziran'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Buna rağmen çıkışını 4 gözle beklediğimiz söyleyebiliriz.
dragon age 2 de save dosyası olunca o karakterimizden bahsediyo bundada böyle bir şey olacak mı?
inFamous 2'den Yeni Görüntüler
7 Haziran'da Amerika'da piyasaya çıkacak olan inFamous 2'nin Avrupa çıkış tarihi hala açıklanmadı, ama oyundan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor.
Sucker Punch tarafından Playstation 3'e özel olarak geliştirilen ve Türkçe dil desteğine de sahip olacak oyunda Cole MacGrath adlı karakteri yönetiyoruz. Cole, ikinci oyunda New Marais adlı yeni bir şehirde bir yandan Bertrand adlı bir adam tarafından yönetilen bir yer altı örgütü Militia'ya karşı savaşırken bir yandan da Empire City'de savaştığı dev yaratığa karşı hazırlık yapıyor.
Grafiksel olarak Playstation 3'ü en iyi oyunlarından birisi olmasını beklediğimiz inFamous 2 oyunun seyrini değiştiren "Karma Sistemi" ve oyuncuların kendi görevlerini yaratmalarına izin vermesi ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.
Oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
Türkce dublajli efsaneyi bekliyorum. Tesekkürler SONY
Elimizde infamus2 ve uncharted3 kaldı türkçe olarak. malesef bu yıl gibi türkçe oyun furyası beklemiyorum daha. özgür beye mok atanlar kıymetini iyice anlamıştır herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
Elimizde infamus2 ve uncharted3 kaldı türkçe olarak. malesef bu yıl gibi türkçe oyun furyası beklemiyorum daha. özgür beye mok atanlar kıymetini iyice anlamıştır herhalde
aynen istifa etmemiş olsaydı eminim psn açılması hakkında kesin bilgiler verirdi bize
Keske Özgür Kirazci istifa etmeseydi. Yeri cok gözüküyor.