Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KRL11

2 çıkmadan 1. oyunu alıp bitirmeyi düşünüyorum.Önerir misiniz ? Nasıl beğenir miyim ?

neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Oyunla ilgili harika bir video, bu videodan sonra oyunu daha çok bekler oldum

Oyunu zaten 4 gözle bekliyordum bu videodan sonra sabrım iyice taşmaya başladı

• 1'in bedava olmasından sonra 2'yi satın almak farz oldu. Elbbette yurt içinden bandrollü şekilde.

Lütfen kimse yabancı sitelerden almasın en azından 1 oyunu Türkiye'den alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Çıktığı gün alacağım kısmetse.

PSN hediye oyunlarından da ilk oyunu seçiceğim bitireli çok oluyor oyunu kontrollerde değişiklik olmaz heralde elimiz alışır biraz oyuna :)

küçük bayilerden al daha ucuza

Neyi daha ucuza küçük bayilerden alayım ?
  • Arkadaşlar BSC oyunun çeviri ekibi olan 23 Studios taki Semih Beyle bir söyleşi tarzı birşey yapmış
    İnFamous 2 nin Çevirisi ve Dublaj ı hakkında da açıklamalarda bulunmumuş.Söyleşi nin bir kısmını koyuyorum.Devamı bu linkte

http://bolumsonucanavari.com/DosyaKonusuDetay-23_Studios__Semih_Sancar_Roportaji-32.htm#ReviewTop

BSC: Peki InFamous 2 nasıl gidiyor? Dublajlar bitti mi?

Semih Sancar: InFamous 2 tamamıyla bitti. 1 ay kadar oldu. Çok sağlam bir kadro toplandı. Dizi oyuncuları, reklam oyuncuları gibi. Cole karakterini çok "karizmatik" sesli bir DJ, reklam seslendirmeni sanatçımız seslendirdi. İsmini söyleyemiyorum ama kendi deyimiyle, Türkiye'nin en "yakışıklı" sesi. Benim favorim Nix karakteri. Nix'i seslendiren sanatçımız o kadar iyiydi ki, çatlak sesine Sucker Punch ekibi hayran kaldı. Kadın, bana kalırsa, İngilizce versiyonundan bile daha uygun bir ses yakaladı Nix için. Aynısı demiyorum bakın, daha ‘uygun’.

Şunu eklemek gerek, Infamous 2, bütün projelerimizin en zoruydu. Teknik açıdan çok sıkıntı çektik. Yaklaşık 800 saat kayıt ve 'edit' yapıldı, insanlar çok yoruldu. Fakat aslında 500 saatlik bir işte. Dediğim gibi teknik zorluklar vardı. 100 kadar seslendirmen kullanıldı. Anlayacağınız oldukça karışık ve zor bir projeydi. Umarım şu meşhur Tester arkadaşımız, işin içinden kalkıp oradaki ekibe yararlı yorumlarda bulunmuştur. Fakat dublajın buradan çıkış hali harikaydı, size o kadarını diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Arkadaşlar BSC oyunun çeviri ekibi olan 23 Studios taki Semih Beyle bir söyleşi tarzı birşey yapmış
    İnFamous 2 nin Çevirisi ve Dublaj ı hakkında da açıklamalarda bulunmumuş.Söyleşi nin bir kısmını koyuyorum.Devamı bu linkte

http://bolumsonucanavari.com/DosyaKonusuDetay-23_Studios__Semih_Sancar_Roportaji-32.htm#ReviewTop

BSC: Peki InFamous 2 nasıl gidiyor? Dublajlar bitti mi?

Semih Sancar: InFamous 2 tamamıyla bitti. 1 ay kadar oldu. Çok sağlam bir kadro toplandı. Dizi oyuncuları, reklam oyuncuları gibi. Cole karakterini çok "karizmatik" sesli bir DJ, reklam seslendirmeni sanatçımız seslendirdi. İsmini söyleyemiyorum ama kendi deyimiyle, Türkiye'nin en "yakışıklı" sesi. Benim favorim Nix karakteri. Nix'i seslendiren sanatçımız o kadar iyiydi ki, çatlak sesine Sucker Punch ekibi hayran kaldı. Kadın, bana kalırsa, İngilizce versiyonundan bile daha uygun bir ses yakaladı Nix için. Aynısı demiyorum bakın, daha ‘uygun’.

Şunu eklemek gerek, Infamous 2, bütün projelerimizin en zoruydu. Teknik açıdan çok sıkıntı çektik. Yaklaşık 800 saat kayıt ve 'edit' yapıldı, insanlar çok yoruldu. Fakat aslında 500 saatlik bir işte. Dediğim gibi teknik zorluklar vardı. 100 kadar seslendirmen kullanıldı. Anlayacağınız oldukça karışık ve zor bir projeydi. Umarım şu meşhur Tester arkadaşımız, işin içinden kalkıp oradaki ekibe yararlı yorumlarda bulunmuştur. Fakat dublajın buradan çıkış hali harikaydı, size o kadarını diyeyim.

çatlak ses konusunda aklıma aydilge sarp geliyor... yakışıklı ses konusunu bilemedim... aydilge ile aynı tayfadan metehan mert çakır olabilir mi?

tester konusunda türkçe tester'ı olmak konusuna eğilmek lazım buralardan ama nasıl olacak tam bilemiyorum...

• Yakışıklı ses %90 Bay J
  • 1. oyunun devami olacak yoksa ayri bi konusu mu olacak ?
    1.de m.player var miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

1. oyunun devami olacak yoksa ayri bi konusu mu olacak ?

1.oyunun devamı olacak
    1.oyunda multiplayer yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

1. oyunun devami olacak yoksa ayri bi konusu mu olacak ?

aslında birinci oyunun tamamı 2. oyun için yapılmış gibi... yani 1'in sonunda direkt bir 2. oyun geleceği belli...
  • Daha belli değil dimi oyunu seslendirenler??
  • PSN Store'un açılmasıyla ilk oyunu indirip oynayacağım. Beğenirsem 2. sinide alırım. Malum tamamen türkçe falan birde tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

Daha belli değil dimi oyunu seslendirenler??

Malesef tam olarak belli değil ama bence %90 Bay J dir
  • quote:

quote:

quote:

PSN hediye oyunlarından da ilk oyunu seçiceğim bitireli çok oluyor oyunu kontrollerde değişiklik olmaz heralde elimiz alışır biraz oyuna :)

ben bir oyun almak istiyorsan oralardan al diye söyledim
  • bay j nin sesi sanki cole'dan daha çok nathan'a daha iyi giderdi.. cole'un alaycı değil çok sert bi ses tonu var. bakalım nasıl olacak. bay j'yide severim, sesi kral :)

Ayrıca oyunun çıkmasına şurda 2 hafta falan kalmışken artık seslendirme kadrosu açıklanmalı yahu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben bir oyun almak istiyorsan oralardan al diye söyledim

2. oyunu hepsisony.com dan sipariş edeceğim henüz önsipariş listesine bile koymamışlar bekliyorum.

1. oyunu zaten ilk çıktığı zamanlarda bitirmiştim.

Bu arada dünyanın ilk inFamous 2 oyuncusu... :) Birde kutunun üstünde Uncharted 3 için beta kodu var sanırım bu her versiyonu için geçerlimi acaba ?

http://www.merlininkazani.com/Dunyanin_ilk_inFamous_2_oyuncusu-haber-41578p1.html

• bildiğim kadaıryla beta haziranda plus ve bunu alanlara 1 hafta sonra normal psn
  • Vay adi almış oyunu
  • Dostlar,

Sizce Bay J, Cole için hafif bir ses değil mi?

İyisimi size bir ipucu vereyim.

"Burn"
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.