Merhaba 1-infamous 2 ye başladım iyi veya kötü olduğumu nerden anlıyacağım ?
2-iyi,kötü olmayı seçiormusun otomatik denkmi geliyor yoksa oyunu btirince iyi/kötü açılıyormu ?
Buna kafam yatmadı yardmcı olrmusunuz ?
NOT:şuan infamous 2 de eelektriğim KIRMIZI
kötü olmuşun şu an, önüne geleni öldüre öldüre bitir oyunu, tekrar başla, bu kez insanları öldürme hiç, onlara yardım et, o zaman güç rengin mavi olcak ve kahraman olarak devam ediyosun
Kötüsün.Sivilleri öldürürsen ve bu tür kötü işler yaparsan kötülüğün artar.
Teşekkürler Peki Kötü veya iyi görev ve hikaye farkı varmı ?
İyilik yaptıkça halk seni seviyor, fotoğraflarını çekiyorlar hatta bazıları abartıp sen düşmana saldırırken onlar da yerden taş falan alıp atıyorlar. Ayrıca iyi olduğun zaman iyilik özel güçlerini açabiliyorsun. Güçler menüsünde zaten hepsini gösteriyor. Yan tarafı mavi olanlar iyilik güçleri, kırmızı olanlar ise kötülük.
Kötülük yaparsan da senden korkuyorlar. Polisler seni görünce ateş açıyor. Hatta seni taşlayanlar da olabiliyor. Kötülükte ilerlemen durumunda daha farklı özel hareketler açmış oluyorsun.
Bu iki seçim arasında ana konuda çok büyük farklar olmuyor. Yan karakterlerin diyaloglarında farklar oluyor ve bazen de büyük görevlerde iyi veya kötü yan karakterlerden yardım alabiliyorsun. Oyunun sonu değişiyor tabi iyi veya kötü olman durumunda. Bir tanesiyle bitirip, diğer seçeneği youtube'da da izleyebilirsin.
Ben ilk oyunun kaydından devam ettiğim için, iyi olarak başladım oyuna. Oyunda ya hep iyi olun ya da hep kötü. Yoksa güç barınızı sonuna kadar doldurup da bütün süper güçleri açmak zor olabiliyor. Oyun eskisine göre daha kısa zaten. Hareketleri açana kadar oyun bitiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
İyilik yaptıkça halk seni seviyor, fotoğraflarını çekiyorlar hatta bazıları abartıp sen düşmana saldırırken onlar da yerden taş falan alıp atıyorlar. Ayrıca iyi olduğun zaman iyilik özel güçlerini açabiliyorsun. Güçler menüsünde zaten hepsini gösteriyor. Yan tarafı mavi olanlar iyilik güçleri, kırmızı olanlar ise kötülük.
Kötülük yaparsan da senden korkuyorlar. Polisler seni görünce ateş açıyor. Hatta seni taşlayanlar da olabiliyor. Kötülükte ilerlemen durumunda daha farklı özel hareketler açmış oluyorsun.
Bu iki seçim arasında ana konuda çok büyük farklar olmuyor. Yan karakterlerin diyaloglarında farklar oluyor ve bazen de büyük görevlerde iyi veya kötü yan karakterlerden yardım alabiliyorsun. Oyunun sonu değişiyor tabi iyi veya kötü olman durumunda. Bir tanesiyle bitirip, diğer seçeneği youtube'da da izleyebilirsin.
Ben ilk oyunun kaydından devam ettiğim için, iyi olarak başladım oyuna. Oyunda ya hep iyi olun ya da hep kötü. Yoksa güç barınızı sonuna kadar doldurup da bütün süper güçleri açmak zor olabiliyor. Oyun eskisine göre daha kısa zaten. Hareketleri açana kadar oyun bitiyor.
teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
İlk oyunun kaydından nasıl devam ediliyor?
beyler hortlatıyorum kusura bakmayın ama kötüden iyiye dönemiyor muyuz ? o kadar adam kurtardım hastaları iyileştirdim hala kötüyüm
O hemen olmuyor. İnsanlara zarar verirseniz, Kötü Kharmaları seçerseniz ve Kuo'nun değilde Nix'in dediklerini yaparsanız. Yan görevlerde Bad Kharmaları seçerseniz kötü olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Celtic Warrior
O hemen olmuyor. İnsanlara zarar verirseniz, Kötü Kharmaları seçerseniz ve Kuo'nun değilde Nix'in dediklerini yaparsanız. Yan görevlerde Bad Kharmaları seçerseniz kötü olursunuz.
Teşekkürler peki ben şuan oyunun son bölümündeyim. Hala iyi karma olma şansım var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: salvo34
quote:
Orijinalden alıntı: Celtic Warrior
Teşekkürler peki ben şuan oyunun son bölümündeyim. Hala iyi karma olma şansım var mı ?
Bilmem inFamous 2'yi bitirmedim ama ilk oyunda yaptığım bir bencillikle oyunun sonunydu Kharma'yı en alt ranke getirdim
inFamous ilk spoiler
Tam olarak adını hatırlamıyorum ama Cole'un ele geçirdiği bir güç kutusu vardı o güç kutusunu yok etmemiz gerekiyordu ya da saklayabilirdik. Ben saklamayım seçtim ve Cole bütün gücü alıp kötü kharmaya gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: N!ko Bellic
Teşekkürler Peki Kötü veya iyi görev ve hikaye farkı varmı ?
Hikaye farkıda var tabii bazı bölümlerde kuo ve zenci kızın fikirleri uyuşmuyor ikisinden birini seçmek zorunda oluyorsun kuo 'yu seçersen iyi zenciyi seçersen kötülük seviyen artar ama son bölümde bu tam tersine dönüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme