Şimdi Ara

Inbox nedir?♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
41.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Face`de herkes inbox`a gel filan diyor inbox ♥ diyor nedir bunların aslı astarı

İnbox ♥
    xx dakika önce, 0.facebook.com aracılığıyla

Yazmış neden bu kalp işaretini koymuş anlam veremedim. Hani bunun üstünde tartışak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 22 Şubat 2011; 0:42:38 >

• kutunun içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

kutunun içi

Yemin ediyorum zeka fışkırıyor, kulaklarından beyin akıyor altına geçekte nasiplenek.
  • Paralı üyelerin sohbeti hocam. Genelde zengin kızlar yazar o tür şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Paralı üyelerin sohbeti hocam. Genelde zengin kızlar yazar o tür şeyleri.

saka maka o aslinda premium'u olan uyeler demek istedi.
  • Faceden telefondan konuşamıyorlar mıda inbox diye hava atıyorlar. Paralı olduğunu düşünmüyorum açlıktan ağzı kokan cimri bi arkadaş var o bile yazıyor kız arkadaşının duvarına inbox`a gel diye. Nasıl giriliyor bide buna?
  • tehdit cümlesi olabilir. çıkışa gel gibi bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8e5e0247 live messenger 09 hatası
    16 yıl önce açıldı
    Data1 Web Tasarım İstanbul
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz yazın görüşlerinizi ben yatıyorum yarın gelirim. Okul iş akşama burdayım.
  • Ya nasil bilmezsiniz facebookda inbox gelen kutusudur yani oyle diyor hani gelen kutuna bak ki ozel mesaj attim ordan konusalim diyor sayin arkadaslarim sevgili uyeler lutfen ama azicik dusunseniz bulacaksiniz zaten sorunun cevabini...inbox ingilizce kelime turkce kutu ici demek ama facebook tarzi yerlerde gelen kutusu demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Ya nasil bilmezsiniz facebookda inbox gelen kutusudur yani oyle diyor hani gelen kutuna bak ki ozel mesaj attim ordan konusalim diyor sayin arkadaslarim sevgili uyeler lutfen ama azicik dusunseniz bulacaksiniz zaten sorunun cevabini...inbox ingilizce kelime turkce kutu ici demek ama facebook tarzi yerlerde gelen kutusu demek

İnbox ♥
    xx dakika önce, 0.facebook.com aracılığıyla

Yazmış neden bu kalp işaretini koymuş anlam veremedim. Hani bunun üstünde tartışak.
  • inbox
    inbaks
    in baaaak
    in baaaak, in lan aşağı
    in baaaak, in lan aşağı öyle klavye delikanlısı değilsen

nın kısaltılmışı
  • o kalplede sevişelim mi anlamında
  • delinin teki bi kutuya taş atm©¥ş , dh de ç©¥karamam©¥ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük Zenci -- 22 Şubat 2011; 11:34:15 >
  • Tango-1 , Baran kanı taşıyorsun hoca.
  • kardeş yemin ediyorum etraf gerizekalı dolu samimi söylüyorum bak bu tipler ileride memur olacak doktor olacak birde o yönden düşün.Bazen uzaklara kaçmak geliyor içimden hepimizin geliyordur ama kaçamıyoruz.Neden?Bizi buralarda bu hayatta tutan sebep ne?Neden korkuyoruz?Anlayabilmek mümkün değil...Nerde sigaram
  • What's in the boxxxxxxx diye bağırsaydın.
  • Bugün sordum. Kalp işareti sevgilisini temsil ediyormuş. Sevgilisi mesaj atmış inboxuna

Dedim bilmiyordum ne olduğunu akşam forumda sordum söylediler. Şaşırmış bi ifade ile forumamı gittin onun için dedi (Mersin Forum zannediyor) Yok donanım haber konu dışı dedim reklamımızı yaptım. gene anlamadı İnternet sitesi dedim uzatmadı ha tamam dedi.
  • inbox halkın kendi kendini yönetmemesi, başkasını yönetmesidir.
  • inbox mutluluğun resme dökülmüş halidir
  • Türkçe konuşmak istemeyen kendini havalı sanan insanların gelen kutusu anlamında kullandığı kelime
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.