herkeze selamlar yeni almış olduğum Keenetic Extra DSL (KN-2111) modelli modeme ile aranıza katıldım lakin her ne ayarından oluyor ise sorun yaşıyorum HER siteye girmeye çalışırken BEN ROBOT DEĞİLİM uyarısı alıyorum , facebook vs hiç girilmiyor hele resimleri seçiyorum gene yok giremiyorum bir arkadaşın tavsiyesi ile DNS LEAK testi yaptığımda sürekli farklı ülke 'ye ait girş kayıtlarımı görüyorum bazen İTALYA diyor BAZEN almanya bazen fransa sürekli farklı kayıtlar var VPN kullanmıyorum bilgisayarı format attım aynı modeme reset attım yine aynı çözüme kavuşturamadım yardımcı olun ey ahaliler en son cihazı söküp atacagım geri malum firmanın dandik modemine döneceğim başka çarem yok gibi ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 3 Temmuz 2025; 19:38:19 > |
çözülemeyen dns hatası ? Keenetic Extra DSL (KN-2111)

-
-
6 farklı dns sunucusu aktif görünüyor. dns ayarlarını kontrol et, hangileri aktif buna bak. bu modem sorunu değil, senin yaptığın ayarlar ile ilgili bir sorun. eklentilerini de kontrol et. web browser üzerinde de bir şeyler kullanıyor musun? dns ayarın çorba olmuş diyesim geldi.
-
Modemde dns ayarı
Tarayıcıda dns ayarı (güvenli dns profili, hızlı sayfa eklentileri vb.)
Cihazında bağdaştırıcıdaki DNS ayarı
Arka plan programlarından kaynaklı rotalar, DNS ayarları
kontrol etmeniz gereken başlıca detaylar.
-
Google DNS'leri kullanınca çıkıyor bu. Cluoudflare adreslerini kullanmanı öneririm daha yakın zaten.
-
fabrikasyon harici bir ayar yada oynama yapmadım ben hiçbir cihazda ,
modem üzerinde dns gooogle dns galiba , onu nasıl değiştiririz çok denedim ama beceremedim yardımcı olurmusunuz
-
Şuradan DNS değiştirmeyi göstermiş
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360011440720-DNS-Sunucu-Ekleme
DNS 1: 1.1.1.1
DNS 2 1.0.0.1
DNS 3: boş kalsın
bunları ekleyin.
Sonra yeniden başlatın cihazı.
Ardından CMD (komut istemi) yönetici olarak çalıştırın.
sırayla şunları yazın
- ipconfig /flushdns
- ipconfig /release
- ipconfig /renew
CMD penceresini kapatıp tekrar DNS leak testi yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozuma -- 5 Temmuz 2025; 16:38:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X