Yüzbaşı
16 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yeni kurmuş olduğumuz bir start up için çektiğimiz reklam filmini değerlendirmenizi en içten dileklerimle istiyorum. Çok teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır forumda yazmıyordum ve bir kac fırsatı da tepmiştim. Şimdi karşıma bi fırsat çıktı sizinle de paylaşayım dedim. Siteye girip tek adımda kayıt oluşturunca, borsa yetkilileri sizi arıyor ve detaylarından bahsediyor. Hem tatil kazanıyor hemde 250 dolar bonus ile size forexte hesap açıyor ve istediğiniz zaman bonusunuzu çekebiliyorsunuz.

Site adresiniz bırakıyorum; http://autotraderpro.info/

Arkadaşlar kayıt açarken ref bölümüne "C-DH" yazarsanız çok sevinirim.

Konu dışı 2008 lerde neydi be demeden önce elveda arkadaşlar : )

Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır forumda yazmıyordum ve bir kac fırsatı da tepmiştim. Şimdi karşıma bi fırsat çıktı sizinle de paylaşayım dedim. Siteye girip tek adımda kayıt oluşturunca, borsa yetkilileri sizi arıyor ve detaylarından bahsediyor. Hem tatil kazanıyor hemde 250 dolar bonus ile size forexte hesap açıyor ve istediğiniz zaman bonusunuzu çekebiliyorsunuz.

Site adresiniz bırakıyorum; http://autotraderpro.info/

Arkadaşlar kayıt açarken ref bölümüne "C-DH" yazarsanız çok sevinirim.

arkadaşlar bu aralar aktif network sistemi var kayıt olmak isteyenler bana ulaşabilirler

12 senedir bakım, onarım ve parça değişiklik hizmeti veren firmamız çözüm sunmaya devam ediyor. Ekranı sararan, camı çatlayan yada ekranı kırılan cihazınızın yalnız ziyan olan parçası değiştirilir. Böylece maliyetin düşürülmesi hedeflenir. Yedek parça değişimi 2 saat benzer biçimde kısa bir süre içinde yapılır. İşlem sonrası telefonu şubeden almak mümkündür. Isterseniz cihazı ücretsiz kargo olanağı ile de alabilirsiniz. Uzman personelimiz ile tecrübelerimizin birleşimi, alan kişi memnuniyetinin artmasında etkilidir. Parça değişimi için kullanılan parçalar orijinaldir. Iphone 8 Plus ekran değişimi için kullanılan yedek parça 6 aylık güvence süresine sahiptir.
Telefonun düşmesi yada bir yere çarpması sonucu camının kırılması durumunda, profesyonel ekibimiz sorunu kısa sürede çözmektedir. Telefonda görüntü olmasına rağmen camının çatlamış olması cihazın kullanımını engellemektedir. Bu sorunun giderilmesi için ekibimiz titiz bir çalışma gerçekleştirir. Ekranın tamamen değiştirilmesi yerine sadece hasarlı olan kısım değiştirilir. Böylece daha düşük bir maliyete sorun giderilir. Iphone 8 Plus ekran değişimi cihazınızın ön camı çatladığında veya kırıldığında yapmanız ihtiyaç duyulan şey bize ulaşmak olmalıdır.
Iphone 8 Plus ekran değişimi için özel olarak tasarlanmış makinelerde uyumlu parçalar, aletin bütünlüğünü bozmayacak şekilde preslenir. Kırılan parça çıkarılır ve yerine yeni parça eklenir. Bu işlem ortalama 2 saat kadar sürmektedir. Gün içinde telefonunuzu İstanbul Pendik’teki şubemize getirip 2 saat içinde alabilirsiniz. İşlemden sonrasında telefonda kötü bir görüntü meydana gelmez.
Buradan detaylara bakabilirsiniz.https://www.cephastanesi.org/iphone-servisi/iphone-8-plus-ekran-cam-degisimi/
Beyler Mahmut Orhan remix videolarından birinde, youtube kapak fotosu olarak bir kadın var. ve bin türlü bulamıyorum kadını. Bakın bakalım sizler bulabilecek misiniz veya sizce de çekici değil mi ?

Video
Deneme slim
2 gün önce dişlerimi beyazlatmak için gittiğim Dentaxim kliniğin den gerçekten memnun kaldım ve büyük bir piyasa araştırması yaptığım bu hizmet için düşük diyebileceğimiz bir ücrete tedavi oldum. 500 tl gibi bir rakama hem dişlerimi beyazlattılar hemde diş taşlarımı temizlediler. Hepinize öneririm.

http://www.distedavisi.org/dis-beyazlatma/

Telefon 0212 249 08 84 yerleri beyoğlu taksimde hemen heykelin orada temiz ve hijyenik.
Sararmış Dişler İçin Doğal Beyazlatma

Sararmış dişler, sosyal hayatı olumsuz etkileyen unsurların başında gelir. Diş hekimlerince geliştirilen yöntemler, sararmış dişlerle mücadelede etkili olmaktadır. Ancak bazen, diş hekimine gitmek yerine çözümü mutfağımızda arayabiliriz. Öncelikli olarak bir diş hekimine gitmek gerekse de, belki yaşanılan konum, belki maddi imkanlar, belki de fobi düzeyine gelen bir diş hekimi korkusu, bizi bundan alıkoyabilir. Böyle durumlarda faydalanabileceğiniz bazı bitki ve ürünleri sizler için bir araya getirdik.

Fesleğen ile Diş Beyazlatma

Fesleğen, diş beyazlatmanın yanı sıra, ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı ve ağız içi hijyeni sağlayan çok kıymetli bitkilerden biridir. Fesleğeni güneşte kuruttuktan sonra toz haline getirmelisiniz. Hemen her marketten ve eczaneden elde edebileceğiniz bir diş macununun içerisine fesleğen tozu karıştırarak, dişlerinizi bu karışımla fırçaladığınızda, zaman içerisinde farkı göreceksiniz.

Portakal Kabuğu ile Diş Beyazlatma

Portakal kabuğu içeriğindeki C vitamini sayesinde ağız içi hijyeni sağlamaya yardımcı olur. Günde bir kez dişler portakal kabuğu ile ovulabilir. Bu sayede hem sararmanın önüne geçilir hem de nefesin tazelenmesine yardımcı olur. Ayrıca tıpkı Fesleğen gibi portakal kabuğunu da kurutup toz haline getirerek, diş macunuyla karıştırabilirsiniz.

Muz Kabuğu ile Diş Beyazlatma

Muz kabuğu, dişlere sürtülür. İyice dişlerde gezdirildikten sonra 15 dakika kadar beklenir. Daha sonra dişler ve ağız çalkalanır. Diş beyazlatmak için kullanılan en yaygın yöntemlerden biri olan muz kabuğu, oldukça iyi bir diş beyazlatıcı olmakla birlikte, düzenli kullanıldığında kalıcı olarak da beyazlık sağlamak için birebirdir.

Elma Sirkesi ile Diş Beyazlatma

Bir çorba kaşığı elma sirkesi, bir kase elma suyu ve bir kaşık sızma zeytinyağını karıştırın. İyice karıştırdıktan sonra diş fırçanızı bu karışıma daldırın. Dişlerinizi bu şekilde fırçalamayı deneyin. Ev temizliğinde dahi güvenle kullanılabilen, mikrop öldürücü etkisi uzmanlarca da kabul edilen elma sirkesi, dişlerinizin beyazlamasına ve ağız içi mikroplarının ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır.

Karbonat ile Diş Beyazlatma

Karbonat, sarı ve lekeli dişlerin beyazlatılması için kullanılan etkili yöntemlerden biridir. Ağız boşluğunda bulunan asitleri de nötralize ederek, dişlerinizin aşınmasının önüne geçer. Diş fırçanızı hafif ıslatarak, karbonata batırın. Fırçaya aldığınız bu karbonatla dişlerinizi fırçalayın. Çok fazla bastırmadan, nazik ve yavaş hareketlerle dişlerinizi fırçaladığınızda, dişlerinizdeki renk değişimi kısa sürede kendisini gösterecektir. Sert hareketler ve bastırarak fırçalama ise ne yazık ki dişlerinizin mine tabakasına zarar vererek, daha büyük sorunlarla uğraşmanıza yol açabilir. Bu nedenle karbonat dikkatli kullanılması gereken bir üründür. Ayrıca, beyaz ve parlak dişler için karbonatı diş macunu ile karıştırabilirsiniz. Sadece karbonat ve tuz karıştırılarak da kullanılabilir.

Limon ile Diş Beyazlatma

Limon içeriğindeki sitrik asit ve C vitamini sayesinde, ağız ve diş hijyeni konusunda en büyük yardımcınız olmaya adaydır. Ancak limon ve limon kabuğu, dişlere doğrudan temas ettirilmese daha iyi olur. Onun yerine, biraz limon suyu ve normal suyu eşit ölçüde karıştırın. Bu karışımı yemeklerden sonra gargara olarak kullanın. Kısa sürede dişlerinizin renginin birkaç ton açıldığını, nefesinizin güzel kokular yaydığını ve pek çok diş sorunundan kurtulduğunuzu kendiniz göreceksiniz.
Yukarıda saydığımız yöntemlerin tümü, atalarımızdan bize aktarılan ve işlevsel yöntemlerdir. Ancak bazen diş sorunları, bitkilerle çözülemeyecek kadar ciddi olabilir. Uzun süre denediğiniz halde sonuç alamadığınız yöntemlerden vazgeçmeli ve doktora başvurmalısınız. Bitkisel yöntemleri de destekleyici olarak kullanabilirsiniz.

Kaynak : http://www.distedavisi.org/dis-beyazlatma
Kaynak: http://www.distedavisi.org/implant-tedavisi
Millet 2 aydır ayrıyız ve ben hala seviyorum. Ama artık alıştık gibi bir şey çok fazla üzmüyorum kendimi derken. İnstagramdan paylaştığı 3 tane fotograf kafamı bulandırdı sizce bunları paylaşarak neyi ima ediyor ?

" temmuz tam bu işe göredir bana kalırsa gel bağışlayalım birbirimizi"
"Piraye öldü aşkından yine de dönmedi Nazım'a son mutsuzundan"

ve bunların ardından üzgün bakışlı bir fotograf paylaşmış ?

Sorarım size neden böyle bir şey yapma gereksinimi duymuş 1 aydır konuşmuyoruz bile ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.870
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 365.087 (Bu ay: 692)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.