Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.318
Cevap
189
Favori
1.751.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyaztebeşir

    Üst çene sağ ve sol

    5 implant+9 diş normal

    Tek taraf kemik grefiti

    Üst yapı dahil



    Mode 2500x5=12500

    icx 4000x5=20000

    Nücleus 2500

    Osstem 3000



    İlk ikisi ile son ikisi iki ayrı diş hekiminden

    Hangi marka tercih edilmeli

    Isparta için tavsiyelerinizi beklerim..
    fiyatlarda biraz daha pazarlık zorlayabilirsiniz:) geçmiş olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dishekimin

    Size bu tabloda osstem markasını tavsiye edebilirim. Fiyat ve marka olarak sizin aldığınız fiyatların en mantıklısı osstem marka implant. Güvenle yaptırabileceğiniz bir implant olur.

    Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler, işlerinizde kolaylıklar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • implance markasına adet başına 2500 TL fiyat çıkardılar nasıl sizce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmplance markasının adedine 2500 TL fiyat çıkardılar sizce nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, nucleoss markası hakkında bilgisi olan var mı? Önerir misiniz? Daha önceleri bir amerikan firmasının (hangisi olduğunu hatırlamıyor) implantlarını kullanan bir yakınım bir implant tedavisi daha görecekmiş. Dolar kurundaki artıştan daha doğru bir tabirle Türk Lirasındaki değer kaybından dolayı fiyatlar uçmuş vaziyette. Güvendiği diş hekimi nucleoss markasını önermiş. Bilgi verebilecek var ise memnun oluruz.
  • vay arkadaş fiyatlara bak ben sağlam kazık yemişşim. hem de akrabam olacak adama yaptırdım, yerli mi pakistan malı mı ne takıp 2 implant için 2000 liramı aldı taa 2016 başında bir de implant çok pahalı sana çok uygun yaptım deyip duruyordu. bilen biri bana pahalı mı yaptırdım söyleyebilir mi. sinirlendim şimdi. alman malı olursa 4000-4500 demişti.
  • Bego implant markası nasıldır. Bilgisi olan, yaptıran varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lidilsak

    Forumdan bir abimize de 8 implant yaptık, hasta gizliliği açısından bilgi vermiyorum kendisi hakkında ama baya memnun kaldı. İzmir de olanlara yardımcı olabilirim :)
    fiyat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baveran

    Herkese merhaba bende adanada perşembe günü 2 dişime implant yaptırdım. Alman İsveç ortaklığı olan Bir firmanın ürünü markasını sormadım, güvendiğim doktor olduğu için tavsiyesi ile seçtim. Benim sol arka tarafta yan yana yapıldı. Aşamalar şu şekilde.

    Kemik kontrolü yaptı önce çok iyi durumda dedi.

    Randevu günü gittim antibiyotik hap verdiler, ağzın etrafına ilaç sürüyorlar, ilaçlı suyla ağzınızı çalkalıyorsunuz, iğne yapılıp uyuşturuluyor,

    Sonrasında zaten hiçbirşey hissetmiyorsunuz, videolardaki gibi matkapla duvarı deler gibi deleceklerini düşünüyordum, ama çekilen dişin yeri boş olduğu için sadece 3-4 saniyelik bi süre kullandı matkapı okadar.

    Sonrasında implant yerleştirildi, ve İngiliz anahtarı benzeri bir aletle sıkıldı.

    Sonra dikiş atılıp kapatıldı, toplam 25 dakika sürdü 2 diş. 2 ay sonra diş yerleştirilecek.

    Çok ağrı olur diye bekliyordum ama bugün 3. Gün en ufak ağrı olmadı, ağrı kesici kullanıyorum tabi bugün son gün artık kullanmayacağım. Bundan sonra pek ağrı olacağını sanmıyorum. Gözünüzde kesinlikle büyütmeyin çok basit bir işlem.
    2 ay sonra gidecem diyordum, yoğunluktan 4 ay oldu. Daha iyi oldu. Yukardada yazdığım gibi dikişler 1 hafta sonra alındı. Yara kapandı, 4 ay boyunca hiç sıkıntı olmadı.
    Bu gelişimde ilk gün uyuşturulup, vidanın yeri açıldı, sonra vida ile kapatıldı. Ölçü alındı, 2 gün sonra prova için çağırdı doktor provada döküm diş ile deneniyor, yükseklik filan ayarlanıyor, ona göre porselenler sipariş ediliyor. 3 gün sonra yani bugün takıldı dişler, insan tuhaf oluyor dilim alışmış oranın boş olmasına 10 güne alışırsın dediler, inşallah alışırım, yemek yerken ağzımda yabancı bir cisim var gibi tedirginim. Yanağım ve dilim sürekli değiyor.
    Kısaca özetlemek gerekirse benim arkada yan yana 2 diş olmasına rağmen, beklediğimden çok daha kolay oldu herşey. Ağrı bende hiç olmadı, şimdide tuhaflık dışında sıkıntı yok.
    Arka dişlerini yaptıran arkadaşlar rica edersem dişlerin durumu nasıl kaç günde alıştılar. Dişin altında boşluk var mı. Cevap verirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ankara’da arkadaşımın kliniğinin açılış indirimi var isteyenler için yardımcı olabilirim yönlendirdiğim arkadaşlarım hep memnun kaldı. İhtiyacı olanlar mesaj kutumu yeşillendirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar ben yogun araştırmalarım sonucu bezmialem universitesinde yaptırdım. araştırdığın iki konu vardı birincisi yapan doktor cunku işinin ehli biri olması ve tecrubesi oneemli ve yapılan marka elime bir kagıt verdiler ve ustunde marka ve fiyatları yazıyordu evde arastırdım strauman markası benim butçemi aşıyordu alman markası vardı strauman markasının almanyada ürettiği bir modeli oldugunu ögrendim ve onda karar kıldım ve üniversite hastanesi oldugundan bir problem yaşadıgımda yerinden bi yere gidemiyeceğinden kapanma el degiştirme gibi :) bezmialemi tercih ettim. bu arada bütün markalar ömür boyu garanti veriyolar 10 yıl sonra bile yerinden çıksa firmalar yenisini veriyolarmış buna yerlide dahil..
    strauman 2950 isviçre
    medentika 2150 almanya
    dentium 1950 kore
    bil implant 1250 türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim korkacak hiçbir şey yok.. bende yaptırdım 15 dakikada işlem bitiyor çene yapısı uyuyorsa hiç sorun olmaz zaten local anestezi uygulanıyor dolgu yaptırır gibi... tabi özel hastanelerde yaptıormak gaha iyi oluyor en azından stresi azaltıyor... çünki devlet hastaneleri 1 diş e yapılacak işlemi günler bölerek stresi arttırıyor.. özel hastanede bütün işlemleri yaptırdım ben 15 dakika da 1 diş in tüm işlemleri bittti imzam da bulunan cityden linkini tıklayrak tüm detayları öğrene bilirsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • 2 adet Strauman implant için devlet hastanesi 7060TL dedi sizce nasıl fiyat?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi yerli implant markaları hangileri arkadaslar? ayrıca 65 yasa yerli marka öderir misiniz? zırt pırt sorun yaratır mı yerli malları?
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 implant 14000tl tanesi 1750, 28 porselen kaplama 8400 tanesi 300 tl. 22.400tl tutuyordu. 20000 yarısı peşin yarısı 3 taksit şeklinde yaptık.
  • lidilsak L kullanıcısına yanıt
    Evoss marka yerli malı implant kullandık, biodent marka alman malını 2000tl den yapıyoruz
  • Arkadaşlar merhaba gazi üni diş hastanesine gittim.

    implant için 3tane marka var dediler sık kullanılan ve hepsi ithal dediler.

    bunlar ise 2200-2500-3300 tl ve üst yapılar da buna dahil.

    bunlardan 2 tanesi isviçre diğeri ise fransız markası dediler.

    maalesef marka ismi vermediler, daha doğrusu sormaları lazımmış ne marka diye.

    birisi straumann, diğeri nobel biocare / astra tech (isviçre dedi ama bence isveç olması lazım), diğeri ise tekka marka olabilir diye düşünüyorum.

    sizce nasıl bunlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 20 Şubat 2019; 1:26:43 >
  • Keşke ben de dişlerime iyi baksaydim yamuk diye fircalamadim. 11 tane dolgu yapılacak yerine göre. Tele de kaç lira isterler bilmiyorum. Premolarin biri çekilecek yirmiligi de çektirdim zaten. Köpek dişinden sonra 3 diş kalıyor. Keşke yirmiligi cektirmeseydim. Class 2 malocclusion var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • implant yerine diş kök hücre tedavisini yaptırmak istiyorum ama henüz insan için uygulanabilir seviyede değilmiş ...araştıran var mı bu konuyu Türkiyede bu tedaviyi yapabilen hekimler yerler var mı?
  • Merhaba,
    TAG marka implant hakkında bilgisi olan var mı?
    İmplant için karar verdik. Yerli ve ithal olarak seçenek sundular. İthal olanın markası TAG'mış. Biraz daha pahalıydı ama onu tercih ettik iyi olur diye düşünerek.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.