Yarbay
12 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
44 üye
Görüntülenme
Toplam: 1760 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar powercolor 4850 ekran kartım var şu an driveri kuruyorum cd den açılışta sorunlar veriyor mavi ekran no singal, ati adapter hatası bazan bios ekranı dahil yatay çizgiler halinde karıncalanma oluyor çözünürlük 800x600 oluyor 2-3 defa reset atınca bir seferlik düzeliyor kapatıp tekrar açtığımda yine aynı sorun başka bilgisayardada denidim gene aynı güç kaynağı hight power 460 w daha önce ati 4730 kullandım hiç sorun yoktu teknik servisede yolladım 3d bilmem ne testi yapmışlar sorun yok diyorlar zaten 2-3 sefer reset atıp normal açıldığı zaman istediğin testi yap sorun olmaz böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
merhaba arkadaşlar ben eski sistemden kurtulup yeni bir sistem toplamak istiyorum bükçe 1200 tl

aklımda olan parçalar kendimce yazdım genel olarak oyun ve normal kullanım için olacak
AMD Phenom II 965 X4 (3.4 GHz) 8MB 938p C3 125W
HIS HD5770 1 GB 128Bit GDDR5 HDMI 16X ÖZEL SOĞUTMALI
A- DATA 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 OC. Dual Kit CL7

wd 1 tb cavair black hdd im var kasa konusunda kafam karışık sessiz kaliteli birşey yazıp sistemi toparlarsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Merhaba arkadaşlar ben Canon PowerShot SX100 IS almayı düşünüyorum profesyonel değilim sx100 yerine şunu al veya bu ondan çok daha iyi diye bileceğiniz bir makine varmı boyutu fazla büyük olmasın teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.264
İkinci El Bölümü Mesajları: 93
Konularının görüntülenme sayısı: 76.181 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 785 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.