Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.632
Cevap
208
Favori
1.803.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evo İmplant Sistemleri
    http://www.evoimplant.com

evo implant hakkında bilgisi olan var mı?
    yerli üretim miş
  • lidilsak L kullanıcısına yanıt
    @lidilsak hocam sağolsun çok yardımcı oldu, İzmir'de çalıştığı klinikte yaptırdık teyzeme. Tavsiye ederim kesinlikle, tekrardan teşekkürler kendisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara develet hastanesinde en ucuz şekilde ne kadara yaptırabilirim? 1 bölgeye ihtiyacım var olacak muhtemelen. ssk 90₺ karşılığında yapıyor felan yazıyo bazı sitelerde. eskiden miydi o?
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi günlerde yemek içmek nasip olsun. Forumdan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum
  • 3 ayim doldu dun itibariyle iyilesme basligi takildi ben nucleoss tercih ettim istanbul anadolu yakasinda yaptiriyorum bu islemi ve fiyati 1200 tl ust yapisiyla birlikte su anda 2019 itibariyle 1400 yapmışlar dun konusmustuk simdi 2 hafta sonra olcu alma islemi baslayacak

• lidilsak L kullanıcısına yanıt
    İ.maddi imkanım Olmadığı için devlet Hastanesi'nde yaptırmaya karar verdim Bornova da.implance marka yerli üretim için çok uygun dediler.
    640 TL zaten üst kaplamayı devlet ödüyor
    Özel hastane ,özel klinikler üst yapı ile beraber en düşük 2750 TL fiyatı çıkardılar DİŞ BAŞINA
    İZMİR DE En az 10 yer ile görüştüm
    6Adet İmplant 14 adet kaplama 5 diş çekimi
    Özel bana 17- 22 arası bin fiyat çıkardı YERLİ İMPLANT İÇİN
    Devlet ise 4 bin TL
    Kar marjını anlarım tecrübeyi de anlarım emeği de kaliteyi de (doktorun) anlarım
    Ama devlet ile özel arasında 21bin TL fark var . İzmir de özelde gerçekten fiyatlar uçuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freud49 -- 9 Mart 2019; 8:53:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul dan May dent diye Bir yeri aradım bana İMPLANCE marka 1 adet için
    1000 TL
    Porselen için
    300 TL
    Toplam
    1300 istediler

İzmir de özel klinikler köküne kadar sokuyor implantı
    Fiyat olarak.
    İstanbul yarı yarıya.
    İstanbul'dan başka Bir klinikle görüştüm yerli kullanmıyoruz dediler
    Ossem Amerika mal (adını tam hatırlamıyorum)
    1550 TL dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freud49 -- 9 Mart 2019; 8:55:20 >
  • Sonra İzmir devlet hastanelerinde üniversitelerde İmplant yapılıyor mu memnuniyet var mı doktorları nasıl diye araştırdim hasta yorumlarını okudum çevre falan....
    Bornova ya bağlı Bayraklı ek bina da ve merkezde implant yapılıyormuş.
    Ek bina da dt ERHAN YAYMACİ var dediler (birkaç yerden duydum sağlam iyi yapıyor)
    Önerdiler çok iyi diye 9 10 yıllık doktor.asistani sekreteri ile görüştüm dedi biz ihale ile yıllık 2 bin adet implant alıyoruz biz derken devlet tabiki de.ve yılda ortalama 2 bin adet implant yapıyoruz hastalara.sanirsam yılda 2bine yakın implant yapan doktor elbbete ki tecrübelidir
    Öyle çok ilgi güler yüz beklemeyin devletten gerçekten Deli gibi çalışıyorlar sıra o kadar çok ki.. ben 152'inci hastaydım gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freud49 -- 9 Mart 2019; 8:56:7 >
  • Ama yoğunluğa rağmen yine de ilgilidirler.sordugum sorulara cevap verdiler
    Dikişsiz acısız lazer ile, yeni yöntem galiba,1 diş için 3 veya 4 dakika sürer, dediler.
    Yerli ve ithal fiyatları şöyle
    640 TL İMPLANCE (YERLİ)
    1440 TL İsviçre marka adını hatırlamıyorum
    Hangisini yapalım dedim aralarında büyük fark yok dediler.yerli tercih ettim

• Evet Şu da var, 6 implant 5 diş çekimi 14 kaplama için ozel kliniklerin istediği para 17 -22 bin tl arasındayken devletin istediği paranın 4 -5 bin tl olması insanı düşündürüyor,
    Korkutuyor ama sonuçta Özelde de devlette de kullanılan implant markası (yukarıdaki para için) İMPLANCE.
    O zaman aradaki fiyat farkı direkt doktor kalitesi ile ilgili implant kalitesi ile değil
    Bu durumda devlet Hastanesi'nde işinde uzman bir doktor bulursanız aradaki farkı ödememiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freud49 -- 9 Mart 2019; 9:23:33 >
  • O zaman şöyle Bir değerlendirme yapabilirim:
    İmplant yapımı markaya, doktora,şehire göre değişiyor ama şunu anladım İMPLANT olayına devlet hastanelerinin el atması çok iyi olmuş yoksa orta ve alt sınıfın yapabileceği bir şey değil implant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freud49 -- 9 Mart 2019; 9:10:4 >
  • Izmir bayrakli da bulunann eski sifa dis hastanesinde yaptirdik. Babam ve ben cok memnun kaldik. Ben 40 yasindayim arka azilardan birinde sorunum vardi implant yaptirdim, yerli icin 820 ithalede 1120 dediler. 1 tane oldugundan ithal yaptirdim ben babam yerli yaptirdi onun 3 tane. Ben kaplamayi zirkon sectim 120tl, porselen 20 tl. Peder porselen yaptirdi. Dr. Erhan Yaymaci, hem kisilik hemde meslek olarak 10 numara bir insan. Izmirde olan varsa baska yer aramasin hem ucuz hem kaliteli.

• doğuştan 3 dişinin kökü olmadığı için onları kaybeden ve küçük yaşta birini de kendi kıran biri olarak diş tedavime 13 yaşında başladım kökü olmayan süt dişleri çekildi 16 yaşıma kadar çene gelişimi için beklendikten sonra -ki o süre içinde hep damak için plak kullandım- tellerim takıldı sonra 17 yaşımda tellere veda ettim.. 18 yaşında implant tedavisine başlanacaktı ancak ben bunu erteledim ve şu an 19 yaşındayım aylar süren doktor araştırmasından sonra 2 hafta önce tedaviye başladık ilk gün sinüs lifting ameliyatı ve 2 implant yapıldı. 1 hafta sonra diğer iki implant yerleştirildi. Bana sorarsanız asla bir acı hissedilmiyor bundan yana bi korku olmasın sadece sinüs lifting ameliyatı olduğum için doktorum o biraz ağrı yapar demişti ki öyle de oldu ama dayanılmayacak gibi değildi düzenli ilaçlarınızı içerseniz bi sorun yaşamazsınız hatta ben üst çeneden ziyade alt çenemde daha fazla ağrı hissetmiştim sadece 2 gün
    İnsan biraz üzülüyor 19 yaşında 4 implanta ama yapıcak bi şey yok
    Ben iyi bir implant markası için bi tanesine 3500 lira ödeme yapıyorum ama ömür boyu kullanacağım ve garantisi de ömür boyu olduğu için mecbur:) e tabi bi de özelde olunca fiyatlar uçuyor:)
    Kesinlikle doktorunuzu çok iyi seçin ağız ve çene cerrahı olmasına ve tecrübesine dikkat edin

• İmplant diş yapan Ankara'da tavsiye edebileceğiniz fiyatı abatmıcak bir yer var mı?
  • doktor var mı acaba varsa bir sorum olacaktı, nolur bir yardımcı olun. Teşekkürler

• İstanbul Avrupa yakasinda doktor onerisi olan var mi?

• bLuEmavi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar implant yaptırmak isteyenler için www.enucuzimplant.net site var çok ilgilendiler ayrıca alman malı implant olmasına rağmen uygun fiyata yaptırdım 4 tanesini 9.000 tl verdim. Bilginiz olsun arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows 11

Arkadaşlar merhaba gazi üni diş hastanesine gittim.

implant için 3tane marka var dediler sık kullanılan ve hepsi ithal dediler.

bunlar ise 2200-2500-3300 tl ve üst yapılar da buna dahil.

bunlardan 2 tanesi isviçre diğeri ise fransız markası dediler.

maalesef marka ismi vermediler, daha doğrusu sormaları lazımmış ne marka diye.

birisi straumann, diğeri nobel biocare / astra tech (isviçre dedi ama bence isveç olması lazım), diğeri ise tekka marka olabilir diye düşünüyorum.

sizce nasıl bunlar?
    Hocam bende implant yaptırmayı düşünüyorum.

Alt da sağ sol 1 er tane azı dişi. Bir tane de ön dişin yanında ki diş. Dolgu yaptırmak için bugün Ankara üniversitesi diş Hastanesi'ne gittim. İmplant hakkında bilgi alacaktım ama işlem bitmediği için ilgili doktora ulaşamadım.

Yorumları okuduğumda herkes markaya takılmış ama doktorun deneyiminin de bu konuda en önemli faktör olduğunu düşünüyorum.

Deneyimli bir doktor ve bütçeyi yormayan bir marka ile implant yaptırmak bence daha mantıklı.

Ankara'da olup ta deneyimlerini paylaşan olursa birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

• Arkadaşlar benım implant uzerıne zirkon takılalı 1 hafta oldu ama diş etimde zirkon takılmadan oncede agrı vardı hala var, en bastan berı agrı sureklı oluyor. Şu an sert birşey çiğnedigimde hafiften bir sızlama var. Enabızdan rontgeni buldum, acaba implant tam oturmadımı yerine diye endişe ediyorum.
    https://i.hizliresim.com/P1V2mO.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 11 Mart 2019; 18:15:47 >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Bende Ankara'dayım.

Hangi devlet hastanesi iyi ise orada yaptırmayı düşünüyorum.

90 TL neyin fiyatı anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.