< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi (4. sayfa)

-
-
1-DEM'e, APO'ya mesaj yolluyor; "beni burada unutmayın, eli kanlı teröristleri pazarlıkla hapisten tahliye ettiriyorsunuz, beni de tahliye ettirin..." diye
2-ABD, AB ve Küreselcilere "RTE'den sonra beni başa getirin. RTE ne yaptıysa ben de aynılarını yaparım." diyor
-
Peki kürtler eşit vatandaş değilmiymiş. Akdeniz,Ege,marmara sahillerinin tümü bunların.Ankara,İstanbul,izmir,Bursa,Antalya,Adana,Mersin gibi büyük illerin merkezlerindeki avm lerin yüzde 90 nı bunların. eğlence dünyası, tamamen bunların işgalinde.yani ülke ekonomisinin yüzde 80 ni bunlarda.bürokrasii ve siyasette bunların tekelinde.Bu Trabzon kırması, kökenini bilmek istemiyorum, meratta etmiyorum.ancak, bunlara dün olduğu gibi bu günde Osman agalar(Topal Osmanlar) gerek. Cumhurbaşkanlığı seçiminde kürtlerin oyunu(yüzde 8) alırım diyemi yapıyor.Öyleyse avucunu yalar.Hiç bir demli PKK nın izin vermediği yere oy vermez.Kaldıki yüzde 80 ni yani Türkleri kaçırıyor bu şekilde. ha onun amacı oy olsaydı, bunu düşünebilirdi, yada en azından bunu düşünüp,uyaracak CHP liler olurdu.Bu düpedüz,ABd ye kullanmak istersen ,ben emrindeyim,iktidardakinden daha çok işine yararım mesajı.Bu pespaye için, gidip oy kullanmış, imza toıplamış biri olark, ben ve benim gimi Milyonlarca Türk'ten oy yerine üçün birini alır.Kül taplasaına oy veririm, bu bukelemuna asla.
-
Allah düşmanın bile namuslu ve şerefli bir şekilde mertçe savaşacak olanını nasip etsin. Keza bu Kürtçülerde hiç biri yok.
Hümanizm maskesi ile, sol maskesi, feminizm-lgbti maskeleri ile edebiyat yaparlar, Türklüğe laf ederler, bebek çocuk masum sivili katleden aşağılık teröristleri savunmak için kırk takla atarlar, kabilecilik yaparlar ve günün sonunda Türk milletine faşist diyecek kadar ahlaksızlar.
Her türlü ilkelliği destekler, ağalık düzeni için, batının kuklası olmak için elinden geleni yapar.
Yeryüzünün en faşist kitlesi bunlar. Yıllarca medya propagandası ile solcu diye yutturdular bunları bizim ahraz kesimimize. Şimdi kendi ektikleri bu iğrenç düzen ellerinde patlayarak tüm halkta nefret duygusunu körüklüyorlar. Gerçek yüzlerini artık herkes görüyor çok şükür.
Çıkarlar uğruna bunlara yüz veren siyasiler ve onların yobaz akıllanmaz destekçileri bu ülkenin en büyük sorunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oh olsun Ekrem'i baskan secicez, hepiniz korkuyorsunuz, gisganiyorsunuz Ekrem'i, hepiniz dij gujlersiniz!
Ekrem gelecek, adam herbiseyi duzeltecek, onun kadar liyakatlisi Ataturk'ten beri gelmedi. Ekrağm çok iyi dimi ya... bakin ben size bisey diyim mi...
Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Not: İroni ve eğlence içeriz, Ekrağm çok iyi di mi ya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 18 Ağustos 2025; 14:59:39 > -
AVRUPAYA ŞİRİN GÖRÜNECEĞİM DİYE EKREM İMAMOĞLU SİYASİ GELECEĞİNİ BİTİRDİ.. BENİM DÜŞÜNCEM BUDUR....SÖYLEDİĞİ LAF GERÇEK DEĞİL... HAKSIZ VE GEREKSİZ....102 YILLIK BU DEVLETTE KİM NE İSTEDİ ?? OLAMADI ?? GÜNAHTIR.....Türkiyede hepimiz eşit vatandaşız.... 102 Yıldır kim ne isterse istediği gibi yaşıyor..Sana bu meslek yasak sen bunu yapamazsın.. Varmı ?? Yok....O zaman bu laf nedir ?? BU LAFI DİYEN ADAMA % 65 SAĞ SEÇMEN 1 GR. OY VERİRMİ ??* % 25 vatansever sol seçmen oy verrirmi ?? Düşünün... Çok yanlış saçma zırva bir demeç..Gram oy alamaz..... Mansur Yavaş, Osman Pamukoğlu, Babür Paşa, Engin Alan, Erdal Sarızeybek, Toker, Ertürk Paşa, Nesrin Nas, Banu Avar.... Çok sevilen adaylar olur..Bu yazdıklarım ortak karar ile 3 partinin Ortak adayı olursa seçimi süpürür....Düşüncem budur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Ağustos 2025; 17:5:54 > -
Adamda kapasite yok yalaka basın şişiriyor para aldıkları için ülkenin geleceğini dinamitliyorlar.
Benim imkanım olsa piyasayı kasıp kavururum koltuk tatlı geldiği için 2002'den belli CHP muhalefette..
-
Ekrem İmamoğlu: Benim tutuklanmam ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine yönelik en büyük sabotajdır.
halk tv
Ekrem İmamoğlu: Benim tutuklanmam ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine yönelik en büyük sabotajdırhttps://halktv.com.tr/makale/ekrem-imamoglu-benim-tutuklanmam-terorsuz-turkiye-surecine-yonelik-en-buyuk-964897
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben onlardan daha büyük BOPçu olabilirim diye ağlıyor yorumladım.
-
Arkadaslar laf aramizda iyi bir meaalciyimdir.
Kim ne demek istedi satir basi arasi alti ne kastediyor ne karin agrisi var ne geveliyor agzinda direkt anlarim.
Eykrem baskan burda batiya Erdogan size ne vaadettiyse ben iki katini vaad ediyorum. O ne yapacaksa ben ondan daha iyisini yaparim mesaji veriyor
Yapar da haaa kivrakligina yuzsuzlugune hangi kaba girse onun seklini almasina bakilirsa cok rahat kotarir verilen gorevleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bak cevapsiz kalan sorular gencoo :) noldu agir mi geldi omurgana :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse bir ok trol sözde Atatürkçü için çok bile yazdım hata bende ...
Yazdıklarımı anlayamamanı yadırgamıyorum.
Eko gibi Kürtçe öğrenmekten Türkçe'yi unuttun
Omurganı sevsinler yakışıyor sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahaha noldu, hani emidin bazi konularda, nerede omurgani gosterecek o yemin... EEEE Neymis, herkesle asik atilmazmis... cevap bile yazamandin kac gun :)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X