Oy falan verilmez bunlara CHP artık bitti görevini yapmıyor AKP'ye teslimiyet içerisindeler. |
İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi (2. sayfa)

-
-
seçilir sen giderde yaramaz adamı aday yaparsan üstüne seçim güvenliğini sağlayamazsan tabi kaybedersin adamlar ÖSS'de puan yükseltmişler aynı sistemle partinin oylarınıda yükseltirler.
-
T.yyip 2.O aynı senaryo hazırlanıyor.
-
Bu olayı araştırdım şunları tesbit ettim Hindistandan gelme çingeneleri k.rt yapıp siz yoktunuz biz vardık diyerek vatanımız elimizden alınmak istenmektedir olayın özü bu bunu saklıyorlar ki millet uyanmasın.
Bu sorun ne zaman başladı 15.ci yüzyıl Osmanlı-Safevi savaşlarının neticesi olarak bölgeye geldiler Türkler mezhep olarak bölününce bunlar aradan çıkıp bölgeye yerleştiler.
Biz ne yaparsak bu durumdan kurtuluruz aslında yapılması gereken İran'daki Türkler ile burdaki Çingene nüfus yer değiştirmeli yada geldikleri yer olan Hindistana tehcir edilmeliler.
Bakın Ermenileri tehcir ettik rahat ettik Rumları Anadoludan mubadele yolu ile gönderdik rahat ettik çünkü bunlar huzursuzluk çıkarıyor ne yapmak lazım atalarımızın yaptığını yapmak lazım.
Bakın biz kesinlikle kardeş falan değiliz çünkü Türkler ne zaman zayıflasa hep arkadan iş çevirmişler Osmanlı döneminde bile kaç kere isyan çıkarmışlar araştırın görün.
Bizim başımızda iki tane bela var birincisi din yolu ile araplaştırma ikincisi k.rtleştirerek yok etmeye çalışmadır bunlara karşı önlem alınmalı ve set çekilmelidir.
-
Kürt olarak tanındığında ne olacak? Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşıyorsunuz. Kürtçe eğitim mi istiyorsunuz? Sonrasında?......
İş olanakları, yukarıda sayılan nedenlerden dolayı Batıda. Çalışmak için oraya geleceksiniz. Batıda halk Türkçe konuşur. Türkçe bilmeden mal mal insanların yüzüne mi bakacaksın? Eğitim Kürtçe olunca, daha bilimsel mi oluyor? Türkçe tabela, adres bilmeden ne yapacağını sanıyorsun? İş buldun çalışıyorsun. Patron sana oran soruyor. Tekili demezse mal mal suratına mı bakacaksın?
Sizlere her imkan sunuluyor. Kürt olarak tanındığınızda, başka ne değiştireceksiniz eğitim dışında? Paranızı mı, kuralları mı?
Ben de Karaçaylıyım, çerkezim de diyorum ama TC kimliğinde niye bunlar yazmıyor diye bir derdim yok. Ayrılınca ne elde edeceksiniz? Rahat ve huzurlu bir ortam dururken, onca teröre harcanan para, yatırıma, ülkeye harcansa, siz de gelişseniz, biz de gelişsek..... Ülkeye bugüne kadar 250 milyar dolar zararınız olmuş. Bu parayla Doğu da sorun olmadığı için fabrkalar kurulsa, sizler de bulunduğunuz yerde iş imkanına kavuşsanız, beraber üretsek, kazansak.... Kürt olarak tanınmak için miydi bunca dökülen kan, ağlayan çocuklar, kadınlar, erkekler....
Buyrun, Irakta Kürddistan kuruldu. Sizi Kürt olarak da tanıyorlar. Kürt olarak tanındıkları için çooook mutlular, uçuyorlar mutluluktan...... Bu ülkede ezilmiyorsunuz, aşağılanmıyorsunuz, her istediğiniz makama gelebiliyorsunuz..... Ama memnun değiilseniz de Kürdistan orada. Mutlu olmak sizin de hakkınız, buyrun gidin. Tutan mı var? Zaten sınırlar delik deşik, tam fırsat zamanı
-
Özgür Özel'in 2. KK olmasına sadece kendini aday göstermesi kaldı artık..İmamoğlu davası seçimlere kadar muallak kalırsa yada siyasi aysak gelirse Özel direkt kendini aday gösterecek..Bana görede bunun yolunu açıyor kendine. Her ne kadar aday olmayacağım desede Özel son dönemde İmamoğlu üzerindende kendine prim kasıyor. Özel'in aday olması adına yolları açılıyor sürekli, Özel'de kendisine biçilen oyunu oynuyor. 18 eylüldeki kurultay davası düşerse Özel'in yolu tamamen açılacak aday olması için. Ama erken seçim yapamayacak bu yıl..2027ye hazırlık eder Özel erken seçim için.
Diğer çakma elemanlara gelince, onlar buralara gelemezler. Yarın Özel aday olsun, 2023de olduğu gibi KK destekçisi oldukları gibi destek çıkarlar Özel'e, onların zihniyeti değişmez..Herkes haksız bir tek onlar haklı..Yersen...CHP'nin şuan ilerlediği yola tepkiler çığ gibi büyürken bu elemanlar hayal alemindeler..Eleştirdikleri tüm şeyleri yapıyorlar şimdi..Düne kadar KK'yı savunanlar bugün KK'ya 40 laf ediyorsa bu kişiler samimi değildir zaten..Muhalefet eleştirilemez değil bu dünyada ve eleştirilmediği, gerekli tepkiler konulmadığı için CHP bu hale geldi..Özgür Özel'in son siyasi kararları eleştirilmediği için Özel şuan "tıpış tıpış bize oy verecekler" havasına girdi..Tıpkı KK gibi..Yarın aday olduğu zaman görecem ben bu elemanların hallerini..
-
Ümit Özdağ uyarısını yapmıştı...
KRT TVyoutube
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu'na çok konuşulacak sözler! Kanalımıza abone olmayı unutmayınız. https://bit.ly/3NK4qZ6 Sosyal medyada biz: Facebook: https://facebook.com/KRTCANLI Instagram: https://instagram.com/krt.tv TikTok: https://tiktok.com/@krttvkanali KRT internet sitesi: https://www.krttv.com.tr/ Frekans ve kanal bilgileri: Türksat 3A frekans: 12.729 MHZ SEMBOL: 30.000 FEC: 2/3 DVB: S2 8PSK V/DİKEY Digiturk 62. Kablo TV 73. D-Smart 147. Turkcell TV+ 67. kanaldayız. #Canlı #KRT #Haber #Haberler #KRTizlehttps://www.youtube.com/watch?v=MTg4g9MJAaU -
Kürt olarak tanındığında ne olacak? sence bu soru dürüst bir soru mu. O zaman Türkiye'yi İngilizlere Amerikalılara Almanlara verelim İngiliz, Alman Amerikan olarak tanınanlım Türk olarak bilinmeyelim ne olacak. Hem de senin saydığın ekonomik ögürlükleri misliyle tüm ülke olarak alabiliriz.
Mal mal bakmak diye bir şey yok. Varsa da iş bulamaz. Buradaki Türkler Amanyaya gidince nasıl mal mal bakmadıysa Kürtler doğudan batıya göçmek zorunda kaldığında mal mal bakmadıysa, Suriyeliler nasıl ki mal mal bakıp da İstanbulda çalışmıyorsa bu işte halledilir. Sorun buysa kafana takılacak bir şey değil.
Kürt olarak tanınmak çok büyük bir gelişme. Senin için anlamssız olabilir. Ama Türkiye devlet gücünü kullanarak Kürtleri yok saydı ve asimile atmeye çalıştı. Bu bir gerçek. Ancak başarılı olamadı. Bir avuç Kürdün devletin zorba gücüne karşı kendilerini koruyarak kültürel yok oluştun kurtulmaları çok büyük bir başarıdır. Mesela aynı şeyi Lazlar yapamadı, yada Anadolu Ermenileri yapamadı. Senin bakış açınla basit bir istek olabilir ama Kürtler ve hatta Türkiye tarihi için çok büyük bir başarı.
Çerkez olman beni ilgilendirmiyor. Sen ben Türküm diyip kendi geçmişini kültürünü bir üst kimlikle eritip yok ediyorsan bu senin tercihin. Kaldı ki senin gibi düşüne Kürt sayısı da hiç az değil. Kişisel istekler tercihlerden hareket ederek bir yorum getirmenin anlamlı ve uygun olduğunu sanmıyorum. Başka bir Kürt senden daha fazla Türklük iddia edebilir. Ancak senin Çerkezliğini reddediyor olman yüzünden (sen ben Çerkesin diyorsun ama bir talebin yok sen değilse bile çocuğun o değilse bile torunun geçmişini unutacak bunu kastediyorum) tüm Kürtlere siz de Kürt olmaktan vazgeçin Türk olun deme hakkın yok.
Ülkeye bugüne kadar 250 milyar dolar zararınız olmuş. Ben bu toptancı dili kabul etmiyorum. Tüm Kürtleri tek kefeye koyup zararınız oldu diyorsan hiç tartışmayalım hemen bölünmeyi konu edinelim. Ayrılınca ne elde edeceksiniz diyorsun ama bölücülüğü sen yapıyorsun kaldı ki Kürtlerin çoğu fiziki idari kültürel anlamda bir ayrılığı kabul etmiyor. Bunlar sana pompalanan propogandaların yansıması.
Terörün meşru bir sebebi ve kabul edilebilir bir nedeni yoktur. Hiçbir zorluk veya baskı terörü meşru kılmaz dolayısıyla Kürtlük uğruna bu kadar can verildi kan döküldü demek bunu söylemek mide bulandırıcı. Buna rağmen şunu görmen gerekiyor terörizm yüzünden Kürt sorunu ortaya çıkmadı; Kürt sorunu olduğu için terörizm peydah oldu. Siyasi bir sorun askeri bir sorunu doğurdu. Bu basit şeyleri görmezsek problemlerimizi çözemeyiz.
Ayrımcılık veya bölücülük dilini devam ettirmen senin adına üzücü. Irak Kürtleri mi Türkiye Türkleri mi bana yakın. Hiç mi mantıklı düşünmüyorsun. Kaldı ki Irak Kürdistanın en az iki misli Kürt Türkiye'de yaşıyor. Öyle hadi kalk git demek sadece ayrımcılığı yeşertir. Bak senin bu sözlerin bende nasıl bir duygu uyandırdı sana empati yapman için senin dilinden yazardım ancak ben bölücü değilim. Sana sadece şunu derim kraldan çok kralcılık yapma.Türkten çok Türkçülük yapma.
-
Hindistandan gelip vatanıma göz koyarsan başına gelecek her şeyden ben değil sen sorumlusun.
-
Kürd-i bimerd (namert Kürtler) diye tanımlanmışsınız biz neyin ne olduğunu biliyoruz "Talat Paşa" gibi gereken yapılacaktır.
-
Sizin gibi nağmert değiliz benim soyum belli sen kendine bak senin ne olduğun belli değil.
Atalarımız size karşı merhametli olduğu için sürekli semirdiniz artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!
-
Bu ülkenin başlangıcı kurtuluş savaşıdır. Ondan önce ne olup bittiği önemli değil. Ve bu ülke için savaşan millet hem yönetici kadrosu ile hem halkı ile Türk milletiydi. Sizin bu süreçte ne katkınız oldu ki hak istiyorsunuz? Katkıyı bırak kürtler hem osmanlı hem cumhuriyet döneminde isyanlarıyla ünlü bir millet. Kürtlerden başka eline silah alıp masum insanları öldüren varmı?
Düşün bakalım mafya deyince, çete deyince, haraç almak deyince, son ses müzik açıp hölölölö diye dans edip insanları rahatsız etmek deyince, medeniyetsiz deyince aklına kimler geliyor? Neden bu ülkede bu kadar çeşit millet varken hep kürtler hak istiyor, hep kürtler isyan ediyor, hep kürtler terör estiriyor. Neden en çok kürtlerden nefret ediliyor? Karşına bir İbrahim Tatlısesi bir de Orhan Gencebayı getir bakalım. Sence bunlardan hangisi kadınları dövmesi ile, milleti ayağından vurdurmasıyla, sürekli bağırıp çağırmasıyla ünlüdür?
Yani önce şunu kabul edeceksiniz. Siz genetik olarak sorunlu bir ırksınız. Bu topraklarda hiçbir hakkınız yok. Tarihin her döneminde olduğu gibi eşkiyalık yaparak başkalarının hakkını gasp etmeye çalışıyorsunuz.
Ha şunu da söyleyeyim. Eğer bu süreç başarıya ulaşır da bu ülke bölünürse en çok zararı siz görürsünüz. Biz yeniden ülkemizi kurar paşalar gibi yaşarız. Siz Türkler olmadan aç karnınızı bile doyuramazsınız. İsrail tepenize biner her şeyinizi alır gık diyemezsiniz.
-
Genetik menetik çok boş yapmışsın içinden Hitler çıkmış.
Muhtemelen Türk bile değilsin. Gerçek Türkleri tenzih ederim ama Türk ten çok Türkçü olan tipler ancak kendi Türklüğünü Kürt düşmanlığı üzerinden inşaa ediyor.
Hal böyle olunca da ezikliğiniz biz soyumuzu inkar ettik Türk olduk siz neden Türk olmamakta ısrar ediyorsunuz seviyesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap veremeyip bloklamış kürt.
-
Bu ülkeyi Türkler kurdu. Bu kadar basit ve net. Batının kuklası tasmalı aparatların biz Türk değiliz masalları ile bölünme hayallerine karnımız tok bizim. Yedi düvele karşı savundu savaştı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Medeniyeti reddeden, feodal zihniyet için yanıp tutuşan ağalara boyun eğmeyi tercih eden bu sayede batının kullanışlı cahil aparatları olan ilkel kitlelerin bitmek bilmeyen isyanlarına rağmen üstelik.
Türklere asimile diyecek kadar faşist Türk düşmanısın, kuzenleri ile çoğalan Zagros kabilesini savunacak kadar Kürtçüsün sen. Edebiyatlarinı kendine sakla. Geçti o devir fayda etmiyor artık.
Bu devran böyle devam etmez merak etme. Çıkarlar neyi gösterirse tasma sahipleri ona göre kullanır geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X