Şimdi Ara

İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türklerden kastın nedir? Doğuda halay çeken batıda zeybek oynayan kuzeyde horon tepenler mi karmaşık uydurulmuş bir ulus devlet inşaası bu açık ve net. (Türkler tabii ki uydurulmuş değil ulus devlet olarak inşaa edilen Türkiye için uydurulan bir kimlik) Kendine has hiç bir şeyi olmayan; öz Türklerin bile haklarını gaspeden bir anlayış. Tmeli yok ki bina çıkılsın.

• Kürtçü Türk düşmanı faşist olarak gerçekleri yazdığım için bloklayarak söylemlerimi sağa sola mi çekeceksin?

Türkiye Cumhuriyeti'ni Türkler kurdu. Türkiye adını Türklerden alıyor. Zagros dağlarından gelip kuzenleri ile çoğalan medeniyeti kabul etmeyen isyanci cahil bir kitlenin batının kuklası olarak Türkiye Cumhuriyeti'ne vermeye çalıştığı zararın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Aparatsınız. Çünkü cehaletiniz yüzünden tarih boyunca ne bir eser ne bir devlet bırakmış değilsiniz.

Emperyalizmin küçük basit cahil aparatlarısınız.

İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi

Bu kitle kendini nimetten saymaya devam ediyor. Kürt oyu HDP oyu diye dayattikları Kılıçdaroğlu'nu gördük. Kk yi dayatıp gidip akp ile sarmaş dolaş oldular. Öyle zararlı bir kavim ki tarifi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 10 Ağustos 2025; 17:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşit yurttaşlık talebi: iki halk demek; Türk ve Kürt.
    Anayasal olarak tanımı gerekir.

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt
    Zihniyetini paylas diyen mi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

kapak sesini duyup geldim

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Bunların vatanları zagros dağları falan değil hindistandan gelme çingene bunlar, İranlı tarihçiler bunları tesbit etmişler biz de yanlış biliniyor.

• tarihsel olarak onların bu coğrafyada tarihi bir geçmişi yok hiç bir hak idda edemezler ellerine yabancı emperyal devletler silah verip kullanıyorlar aynı ermeniler gibi bundan yine en çok kendileri zarar görecektir.

bunlar hindistana tehcir edilecek ne araplar ne farslar nede türkler bunları bir daha kabül etmeyecektir kendi sonlarını hazırlıyorlar.

• Bomboş bir cevap. Elle tutulur hiçbir şey sunamıyorsun. Tek tutarın kültür, onda da kimse sizin kültürünüze dokunmadı.

Iraka gitmek istemiyorsun, bu ülkeyi böleceksin...... O biraz sıkar.

• Nike kullanıcısına yanıt

Kısaca batıya şirin gözüküp ben de sizdenim, RTE ile olmaz bu iş beni seçin ben isteklerinizi yerine getirmeye hazırım demek istiyor.

İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi

Chp için bünye müsait olunca herşeyi yutabilen bir zihniyetimiz yok!

Sen son olarak manavgat için baklava kutularıyla yolunu bulan yolsuzluk yapan chp li başkanını savunuyordun...

Ne oldu manavgat başkanına İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

Ekoya bakıp Atatürkü görebilen hastalıklı zihnimiz bulunmuyor zihniyetimizdeİmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

Aaaa pardon sen akpli degildin demiii. upsss..
    Hatta caliyor ama calisiyor ekolunun zihniyetinden eser yok sende.... himm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Chp nin önüne ne koyarsa yediği ok koyun değilim haklısın!

Manavgat başkanına ne olduğu savunuyordun ya utanmadan İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi Onu bile savunan bir bünyeye sahipsin

Neyse ok trol kardeşlerinle chp güzellemesi yapıp sıvamaya çalışıp yutabilirsin zihniyetiniz gereği fazlası olmaz çıkmaz Sözde Atatürkçülerden...

ak koyunsun gardaş yerini haddini bil İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi  ok koyunlara kurban ol sen, en kötü ok koyun, en kral ak koyunun yanında oxford mezunu kalır. İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

Apoyu mecliste alkışlayacan mı sen ondan haber ver İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Hocam, Tutuklu Belediye Baskani dersek daha dogru olur. Bu Ekrem Cumhurbaskani Adayi degil ki henuz. Ben istedim ve aday oldum gibi bir durum var da biz mi bilmiyoruz? :) Ayrica bu PKK acilimi falan bizzat Ekrem'in baslattigi bir hareket degil. Hukumet baslatti bunu, belirtmeden gecmeyelim.

Tamamen tarafsiz olalim ki halk olarak sonunda yine o bizi kandirdi su bizi kandirdi demeyelim :)

Ok koyun zihnimiz İzmir'in lagım kokularıyla kirlenmemiş senin gibi

Forumda mesajlarım ortada Akp, mhp kapatılsın diye aylar öncesi yazmış insanız! Sen ise chp şakşakcısın her başlıkta yakışıyorda sana malzeme bu İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

Sen sözde demokrat dedeni yalayıp yutuyordun onlarca seçim şimdi de nerede yolsuzluk yapan bir chp li varsa onu aklamaya çalışıyorsun SÖZDE ATATÜRKÇÜ OMURGASI BU YAAA...

Manavgat belediye başkanını aklıyordun en son baklavacıyı UTANMADAN!

Şu komisyona katılan Sözde Atatürk partisi var ya hani görmezden geldiğin malum biricik partinİmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

Kürt oyları için yapmayacak şeyiniz yok ya Apo'yu yalayıp yutabilirsin seversin.

• Bu kadar ağlayıp zırlayacağanı bilseydim dokunmazdım sana laaa. Yazıkk kıyamam...

Akp mhp kapatılsın mış ta mışşşş.. Bunları çokk duyduk... Fetöyüde apoyuda kanınız çok çekiyo... fetöyle yürürken ses çıkarma, ergenekonda ses çıkarma, çalıyor ama çalışyor de, açılım ayağına oy toplarken megri megri diye bağır, ekonominin içinden geçilirken ses çıkarma...Daha niceleri... Hangi birinde ses çıkarttın da apoda ses çıkarabileceksin.. Sonra omo kopotolsunnn... Daha dur, o hiç birşey demeye cesaret edemediğin partilerin apoyu meclise getirdiğinde avuçların patlaya patlaya alkışlayacaksın... Sana öyle bir alkışlatacaklar ki sen bile şaşacaksın genco...

manavgat konusunda takmış diline birde utanmadan iftira atıp duruyor, yıllarca hiç bir yolsuzluğa ses çıkarmayan eleman...

Ceddimiz cibilliyetimiz belli senin gibi sözde Atatürkçü omurgası zihniyeti yok! İzmir'de o kadar apocuyla içiçe geçmiş çoluk çocuk konuşur olmuşİmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

Akp mhp kapatılsın diyen biz hala apo meclis vb saçmalayan kafa!

Chp şakşakcılıgı için diğer konulara koş sözde Atatürkçü yeğenim sonra aponu ommoo Kürt oyu falan Kürtler diye yalayıp yutabilirsin.

Manavgat konusunda mesajlarını silip sonra iftira yaz diyeceğiz o kadar da zeka yok...

Neyse bir ok trol sözde Atatürkçü için çok bile yazdım hata bende İmamoğlu'ndan Silah Bırakma Sürecine Destek ve Kürt Sorunu İçin Eşit Yurttaşlık Talebi 

"Manavgat konusunda mesajlarını silip sonra iftira yaz diyeceğiz o kadar da zeka yok... "

Ailem, onurum ve şerefim üzerine manavgat ile ilgili mesajımı sildiysem en adi şerefsizim. Şimdi madem bu kadar eminsin, maçan yiyiyorsa aynı yemini ette görelim.. Bakalım omurgan ne kadar sağlam.

• Bu konudaki k*rtçü elemana süreli değil direkt süresiz ban cezası verilmeliydi zira elemanın mesajları direkt bölücülük üzerine... Mesajlar korkunç Ulus devlete laf mı dersin? Türk Milleti' ne devşirme diyecek kadar ileriye gitmesine mi? Eleman açık açık Türkiye Cumhuriyeti için "Uydurulmuş bir ulus devlet" diyor ve bunun cezası 7 gün mü? Yok doğuda halay batıda zeybek oynanıyormuş da bu karmaşıkmış? Türkiye Cumhuriyeti ulus devlettir nokta ve Türkiye Cumhuriyeti' nde tek halk vardır o da Türk Halkı. Beğenmeyen Kuzey Irak'a gidebilir. Siz ancak Türkiye Cumhuriyeti' nde yaşayan azınlıksınız fazlası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 12 Ağustos 2025; 12:24:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nike kullanıcısına yanıt

Bunun yeni anlaşılıyor olması garip. Daha ilk İstanbul adaylığında bunu anlamıştım. Tayyip Erdoğan'ın yolundan bunu yürütmek istiyorlar. Kapasitesi yüksek bir adam da değil ama ne hikmetse basında bunu öyle bir patlattılar ki dillere destan. Sonra da sırf bunu ileriye sürebilmek için Mansur'u yediler. Çünkü, çok net CB seçilebilirdi.

Şimdi de tıpkı zamanında Tayyip Erdoğan'a hapis mağduriyeti yaşattıkları gibi İmamoğlu'na da haksız bir hapis mağduriyeti yaşatılıyor. Ve tabii ki Chp'nin son sürat açılımı yanlısı "biji biji" dili devam ediyor. Ayrıca Özgür Özelin de pek farklı olduğunu sanmıyorum. Chp'de milliyetçi ve kaliteli kadrolar bir şekilde elimine ediliyor. Bana kalsa şu an Chp'de görünenlerin arasında en doğru adam Tanju Özcan olur ama imkansız.

Akp ve Chp ne yazık ki bu ülkede terazi ortaklarıdır. Amerika'daki Cumhuriyetçiler ve Demokratlar benzeri al gülüm ver gülüm şeklinde bir yapı kurulmaya çalışılıyor ve bunu kurmaya çalışanlar da görülüyor ki bu toprakların dışında gibi duruyorlar. Halkın bu iki partiye oy verirken, aslında bunları analiz edebilmesi lazım. Ama çok basit bir külahçı kavgası ve fanatizmden başka bir şey olmuyor Tr'de seçimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 12 Ağustos 2025; 1:18:5 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.