Aynı Muharrem İnce aday olduğunda yaptıklarını yaparlar, yani hiçbir şey. Çünkü kendilerinin yönetebileceği birini istiyorlar ama kendi isteklerinin halkta bir karşılığı yok. O yüzden bütün anketlere rağmen KK kendisi aday oldu, belki tutar dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İmamoğlu aday olursa CHP destek vermez

-
-
Sıkma canını. Aday da olacak seçilecek de. Nerden mi biliyorum? Malum oluşum çeyrek asırlık iktidarlarında İmamoğlu dışında hiçbir CHP’liyi siyasetten men etmeye çalışmadı, hapse attırmaya çalışmadı. Zaten milyon fark çakarak kazandığı seçimde de ben tek siz hepiniz diyerek 1 vs 10 kazanmıştı. Malumun karın ağrısı sıkıntısı haseti suçsuz belediye başkanlarını hapse attırması bundan. Onun karnı daha çok ağrıyacak. Kendisinin yerinde olsam EYT’den emekli olup torun sevmeye başlardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karmakarışık Brezilya dizisi gibi parti, partideki kavgaya, ayak oyunlarına "demokrasi" diyorlar bir de çok komikler.
ekrem 90 ların mesut yılmazı hatta tipi bile benziyor.
sol politikayla yakından uzaktan alakası bile yok sağ liberal o yüzden chp dekiler sevmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ocak 2025; 21:35:14 > -
ekremi sevmeyen yok her kesim tarafından seviliyor
kesinlikle öyle.
aslında şu son 6-7 yıl için muhalefetin elinde muazzam kartlar var fakat bula bula KIRMIZI KART buldular:))
bizim muhalefet bu işte.
muhalefetliği bile beceremezken, ötesi hayal sadece.
-
istanbulu alan Türkiyeyi alır
-
kazanma açısından demedim chp içindeki real solcular sevmiyor ayrıca mansuruda sevmiyorlar zaten.
-
-
Muharrem inceye destek verilmediği doğru değil bu arada, kendine parti kurunca destek görmek için ya kendinin ya da partisinin uydurduğu bir şey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep söylüyorum. İmamoğlundan korktukları kadar Allahtan korkmayan bir kitle var.
Giripte kaybedeceği seçim yok.
Aynen, o yüzden adaylığını geç açıkladılar.
Açıklarken KK "gel bakalım İnce" diye uslupsuzca çağırdı.
Hoş bu adamlar KK aday olduğunda bile oylara sahip çıkamadılar.
Muhalefetin mevcut yapısı, son dönemde attığı adımlar ile kimi çıkarırsa çıkarsın şansı yok.
kendime tek sorduğum soru chpnin lideri özgür + mansur + ekrem nasıl oluyorda birarada ? . dahası bu 3ü ülkeyi hangisinin emri altında biraraya gelip yönetecek .Birisi sözde lider , diğeri tarihin gördüğü en siyasi çizgisiz aday . mansur desen sözde milliyetçi , hdp sever ekreme gıkını çıkarmıyor onada gıkını çıkaramayan ülkeye nasıl lider olacak .
En Beğenilen Yanıtlar

Sıkma canını. Aday da olacak seçilecek de. Nerden mi biliyorum? Malum oluşum çeyrek asırlık iktidarlarında İmamoğlu dışında hiçbir CHP’liyi siyasetten men etmeye çalışmadı, hapse attırmaya çalışmadı. Zaten milyon fark çakarak kazandığı seçimde de ben tek siz hepiniz diyerek 1 vs 10 kazanmıştı. Malumun karın ağrısı sıkıntısı haseti suçsuz belediye başkanlarını hapse attırması bundan. Onun karnı daha çok ağrıyacak. Kendisinin yerinde olsam EYT’den emekli olup torun sevmeye başlardım
|
istanbulu alan Türkiyeyi alır |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X