ip anahtar partil ulusalcı zırvalarını anlatmayında youtube- twitchte bu doğrultuda yayın yapan var mı kısaca geleneksel siyasetin dışında
Bildiğimiz gibi zafer partili arkadaşların deyimiyle 2.çözüm süreci öcalan zatturu zutturu ... Ancak Zafer partili arkadaşların cumhurbaşkanlığına aday olarak gördüğü şahıslar sırasıyla;
İmamoğlu : çok bir itirazı yok üstü kapalı desteği bile vardır.HDP-Demirtaş ile en içli dışlı olan chplilerdendir. Bizzat 19 sürecinde bese hozat açık bir şekilde ekreme oy verin çağrısı yapmıştır.
Özgür abi: Sürece destek veriyor çok bir itirazı yok. ancak arada bir bizden gizli saklı yapmayın şeffaf olun gibi açıklamalar yapıyor.
Mansur yavaş: sürece itiraz etsede chpden ötürü çok ses çıkaramıyor kendi partisindede zaman zaman hdp ile olan gerilimlerede pek ses çıkarmadı. En son pamuk şeker olayından sonra iyice içine kapandı hdp ile ilgili olan konularda.
Siyasi Youtube kanalı fikrim
Siyasi içerikli bir YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. İlgi alanlarım; Türkiye’deki güncel ve ulusal politikalar, Ermeni-Rum meseleleri, yurt dışındaki Türkiye karşıtı faaliyetler, Güneydoğu'daki %8'lik parti, üniversiteler, STK’lar ve bazı YouTuber'lar üzerindeki t.rör yapılanmaları.
Türkiye'de bu konuları merkezine alan bir siyasi parti neredeyse yok. YouTube’da da sadece arada bir bu meseleleri konuşan bir kanal vardı (468 bin abonesi var). Ancak son zamanlarda o kanal da, %25'lik kesimin sempatizanlarıyla yaptığı yayınlarda bu konuları daha çok bir “Beyaz Show” havasına soktuğu için artık cazip gelmiyor. Öte yandan zaman zaman gündeme gelen %2.8’lik parti ve kitlesiyle de kendimi bağdaştıramıyorum. Onların başını çektiği düşünce ortamından uzak durmayı tercih ediyorum. Bu nedenle kanalın ilk videolarında, onları da eleştiren içeriklere yer vermeyi planlıyorum.
Bu meseleleri gündeme taşıyan ciddi bir siyasi figür ya da parti olmasını isterdim. Ancak mevcut ortamda ne siyasi arenada ne de YouTube ya da TikTok gibi platformlarda bu konulara odaklanan bir hareket bulunmuyor. Türkiye'de bu alanda ciddi bir otorite boşluğu olduğunu düşünüyorum.
Kanalım daha çok eleştirel içerikler üzerine kurulu olacak. Derlemeler ve belgelerle anlatacağım. Sohbet havasından çok bilgi ağırlıklı bir format olacak. Konular hassas ve önemli olduğu için kendi yüzümü ve sesimi göstermeyi düşünmüyorum. Zaten odak ben değilim, meseleler olacak. Bu yüzden kısa vadede bir sorun yaşamam. Başarılı olmasam bile belki birilerine ilham olur, ben de onların destekçisi olurum
Özgür , Neden Protestolarda daha fazla ileriye gitmedi.
Arkadaşlar senin partinin fiilen lideri tutuklanmış karara bağlanması 3 4 yıl sürer deniliyor buda seçim döneminde ekremsiz süreç yürütülecek demek.
Özgür şu boykot dışında daha fazla ileriyle gitmedi pazar günü maltepedeyiz diyerekte protestoları bitirdik dercesine kesip attı. Maltepedeki Mitingede Dem partiyle çıkacakları açıklandı.
Aklımada şöyle bir soru geldi. AKP MHP CHP & Mit & Amerika bu konuyu sanki önceden konuşmuş. Ekremin önünü kesmek konusunda ortak mutabakata varılmış. olası durumlar karşısındada ne yapacakları kararlaştırılmış gibi. siz ne düşünüyorsunuz
Artık ağızlarında "biz üçüncü yoluz" ,"chp, hdp ile beraber ", "gelin akpye ve chpye oy vermek istemiyorsanız bize oy verebilirsiniz . biz hiçbir partiyle beraber değiliz tezi fiîlen çürümüş durumda.
Sözde zafer partililer ermeni soykırımı ve pkk meseleleriyle sık sık gündeme gelen EMEP, TİP bayrakları önünde , Özdağın kendi deyimiyle en tehlikeli kişi olarak tanımladığı ve hdp ile ilişkilendirdiği parti için meydana çağırdı. ilk zamanlar çağrı yapmasada sözde zaferliler zaten çıkmıştı çıkacaktı.
Ayyıldız hareketine kadar bende özdağı destekliyordum daha sonra Sevdagül Hande tuncer gibileri görünce iyi partinin daha fazla bayrak sallayan versiyonundan pek farklı bir parti görmedim.
Zaten ümit özdağ istediği kadar zorlasın hamaset yapsın bu seçmen profileriyle biryerede varamazdı. 2 seçim üstüste %2.5 gibi oy aldığını görünce chpye yanlamadan siyasi hayatına devam edemeyeceğini düşünmeye başladı bu yüzdende o kadar ağır eleştiriye rağmen ittifak sinyalleri verdi.
He zaten Sözde zafer partisinin tabanı genel başkandan habersiz genel başkan tabandan habersiz takılıyordu. Yani anlayacağınız özdağ chp ile kanlı bıçaklı olsa bile zafer partili denilen seçmenleri özdağı chpye satıp chpye oy verecekti. Özdağın parti için yaptığı yaptırdığı o kadar masraf enerji boşunaymış.
Özgür Özelden Mansur Yavaşa "Paçavra " Cevabı
DEM/PKK Tuncer Bakırhanla beraber açıklama yapan CHP Genel başkanı Ö.Ö : "Partinin görüşü genel başkan tarafından belli olur".
İtemciden satış alış yapan var mı ? genel olarak nasıl
Arkadaşlar tr serverindeki wonlarımı satmak istiyorum . İtemcide aktif olarak satım alım yapan var mı devamlı mesela aynı kişiye sürekli yang satan yang alanlar sistemin işleyişinden memnun mu ?
İtemci aşırı bilgi istiyor mu Kartın güvenlik bilgileri alıcının satıcının Türkiye Cumhuriyeti kimlik resmi telefon numarası
Mansur Yavaş : "Ön Seçimde Aday Olmayacağım"
Sonunda beklenen açıklama geldi ekrem bey mansur yavaşı çiğ çiğ yedi. Asıl soru şu chpyi ve mansuru hala milliyetçi zanneden seçmenler bu 2028 seçim sürecinde hangi taklaları atacak.
CHPDE Ön seçim tarihi ne zaman
Arkadaşlar seçim süreci başlandı deniliyor ancak açık bir tarih göremiyorum yada tarih tam olarak ne zaman belirlenecek ?
%99 CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI EKREM İMAMOĞLU
Şimdiden kendisine hayırlı olsun diyebiliriz. Şehirdışı ve teşkilat ziyaretlerini sıklaştırdı. birde Belediye meclisi imamoğlu için "Lider" afişleri asmaya başlamış . Mansur yavaş durumdan biraz rahatsız gibi.
Mansur Bende adayım kardeşim dese bile Zaferlilerin bile %40ının koşa koşa ekreme gideceği gerçeği var ancak. Hem akp hem sözde milliyetçi 3.blokta ekremin adaylığını istiyor gibi çünkü ekremin aday olmasıyla %1 oy için bile olsa 3.aday olarak milliyetçi bir aday sunma fırsatı için psikolojik üstünlük artıyor.
Ancak Ekrem için hem riskli hem şansı büyük. Çünkü Hem 2019 seçiminden hemde kemal kılıçdaroğlundan az oy aldı(Zafer Partisi ve HDPyi ekreme eklesek bile) yani ekremede muhafelet içerisinden bir tepki var. biryandannda %2 farkla bile olsa seçimini kazanma şansı var Özgürden iyi mansurdan kötü bir aday % olarak alacağı oy bazında
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.108 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic