Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gokyabgu
    Vatana millete hayırlı olsun. Microsoft yine ders almamış.

Adamlar bunu problem olarak gördüklerine inanmiyorum. İşlerine geliyor bozulması. Yazılanlara bakılırsa burada bile kaç kişi makine değişmiş yeni çıkanı almak için. Bir iki hafta sonra xbox satışları arttı diye bi istatistik haberi çıkarırlar
  • Üzüntü verici bir durum. Umalımda forumumuzdan kimsenin başına gelmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

lehimler değişmediği sürece isterse 10nm çıksın gpu farketmez birşey,demiştik zaten bunu önceden.

Sorunun lehim yapısıyla alakası olmadıgı biliniyor
    bu yanılgının kaynagı Ms un 2006 sonunda 3k lehimlerdenmiş kurşun oranını arttırdık sorun bitti demesi
    Ki görüyorsunuz bırakın 2006 yı 2009 oldu hala bitmedi sorun

Problemlerin %80 xboxın oldukça yüksek sıcaklıklarda çalışmasından kaynaklanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 8 Mayıs 2009; 14:47:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Üzüntü verici bir durum. Umalımda forumumuzdan kimsenin başına gelmesin.

Bizim forum dan, 3 gün sonra çıkarlar Jasper ım bozuldu diye Az kaldı Sabredin Lütfenn..
  • Neyse artık bu nesilde MS artık konsol nasıl yapılır öğrenirde sonraki nesilde buna benzer hatalar ile karşılaşılmaz, artık kesin kanaat getirdim satış rakamlarını artıkmak için bilinçli yapılan bi hata bu...
  • Vay be yazıklar olsun
  • Bu demektir ki Valhalla' dan da bir cacık olmayacak
  • Bu microsoft akıllanmaz.Daha çooook müşteri kaybeder.
  • Tamda Jasper alma arifesindeyken bu haber olmadı hiç 1-2 haftaya jasper 3k gördü konuları görmeye başlamayız umarım Öyle olursa Zeyhper'lara kaymak daha uygun olacaktır

Jasper düşmanı Konsoltürk hep sizin yüzünüzden
  • koskoca microsoftun , bu işe çözüm bulamaması düşündürücü ... bu kadarmı zor acaba ???
  • yanz dikatimi çeken bişey var üstündeki yazıda fan için yolladım beceremediler diyo.. umarım o beceremeyen kişiler bozmuştur da jesper bukadar çabuk patlamamıştır :/
  • "Xbox 360" da tamamen kasayla birlikte bir değişikliğe gidildiği zaman(konsol satışları iyice düşmeye başladığında böyle birşey olabilir belki)bu sorun çözülebilir bence.Örneğin slim model çıkartılır ve çok güçlü bir soğutma ile desteklenir zaten slim yapılırken yapıda değişmiş olur böylece önlenebilir bu sorun benimki sadece bir teori.
  • Can, şimdi bize bu yapılır mı usta Şaka bir yana sinir oldum. Bakalım ilk kurbanlarımız kimler olacak. Bir de akşama doğru pm atıcam, ilgilenirsen sevinirim. Bi kargo daha yollayacağım, yollamadan bişeyler danışayım.
  • 3 -4 saatlik oyun süresi ardından elimi makineye dokunduruyorum gayet ılık . Fanların üflediği hava hiç sıcak değil. Benim makine 3K'a karşı güvende mi demek bu..

Birde arkadaşın Falcon boardlu makinesi var, 1 saat sonra fırın gibi oluyor alet. Jasper'da durum aynı demek..
  • jasper jasper dediler yalan oldu demekki...

ms e sövmekde sonuna kadar haklıyız bence yuh artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

yanz dikatimi çeken bişey var üstündeki yazıda fan için yolladım beceremediler diyo.. umarım o beceremeyen kişiler bozmuştur da jesper bukadar çabuk patlamamıştır :/

altınıda okursanız geri geldi orjinal oynuyorduk takılmalar başladı diyor :)
    ki anakartı inceledim müdahale yapılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 8 Mayıs 2009; 15:55:51 >
  • En sağlam Zphyr'ler çıktı cidden.
    3Kırmızı hareket engellenemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugsymaloone

Can, şimdi bize bu yapılır mı usta Şaka bir yana sinir oldum. Bakalım ilk kurbanlarımız kimler olacak. Bir de akşama doğru pm atıcam, ilgilenirsen sevinirim. Bi kargo daha yollayacağım, yollamadan bişeyler danışayım.

tabiki hocam,
    yanlız mod için yolluyorsanız fan stogum bitti 2 gün sonra elime ulaşır yeni paket,

quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

3 -4 saatlik oyun süresi ardından elimi makineye dokunduruyorum gayet ılık . Fanların üflediği hava hiç sıcak değil. Benim makine 3K'a karşı güvende mi demek bu..

Birde arkadaşın Falcon boardlu makinesi var, 1 saat sonra fırın gibi oluyor alet. Jasper'da durum aynı demek..

eğer dokundurdugunuz xbox gpu heatsinki ise bir hayli güvendesiniz hatta ms sizi çok sevmiş çünkü gpusu 1 saatte cayır cayır yanmayan xbox yok
    ama tahminen kasaya dokunuyorsunuz
    arada 1 kat kalın plastik bir kat metal var
    2006 makinada bile kasadan ya da atılan havadan ahım şahım bir sıcaklık alınmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 8 Mayıs 2009; 16:01:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

En sağlam Zphyr'ler çıktı cidden.
    3Kırmızı hareket engellenemez.

nesil olarak en büyük ilerleme zephyr de yapılmıştır doğru
    xenon ile aynı gpu aynı cpu ama gpu heatsinkinin bakır ve iki parça yapılması 2006lara göre 15 derece civarı fark sağladı
    fakat en sağlam zephyr demek yanlış olacaktır
    en sağlam xbox son çıkandır
    falconlar çok bozuluyor gibi gözüküyor çünkü piyasada çok falcon var
    emin olun yüzdeye vursak falconlar daha az bozuluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 8 Mayıs 2009; 16:06:20 >
  • Valla zephryler diyorsunuz ama zamanında halo makinamda dashboard donması yapıyordu.
    Bazen keşke ps3 e geçmeseydim xbox ta kalsaydım diyorum ama bu yazılanları gördükçe pekte yanlış bi karar almamışım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.