< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Aralık 2018; 8:51:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Aralık 2018; 8:51:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
maalesef ülke bu durumda.. daha anlatmadığım detaylar var araç bana teslim edildiğinde özel eşyalar alınmamıştı. sabah aldım poşetledim en az 5 tane marka güneş gözlüğü çıktı tanesi 500 liradan aşağı değildir kötü niyetli insan 1 tanesini alsa sahibi farketmeyecek.
insanlar 3 kuruşun hesabını yaparken bu kadar güven beni çok şaşırttı bu arada namuslu ve dürüst olan benim konuyu açanda benim:) istesem havale yaptığım parayı geri alabilecek bilgim dahi vardı. |
Adama söyleseydin; bizim yaptığımız işler hiç sağlam işler değil, sakın bu şekil bir iş daha yapayım deme diye.
|
düzgün okusanız internet şubesi şifrelerini kart şifrelerini ben aldım dedim
bankacıyım bana işimi öğretmeyin. işimi öğretmeye kalkmasanız size paranızı nasıl nasıl alacağınızı da söylerdim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Aralık 2018; 9:14:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |