Şimdi Ara

ilginç bir satış ve alış hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
16.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam dostlqr son 1 haftadır enteresan işlerle uğraştım sizinle de paylaşmak istedim
    Varan 1- bazılarınızın bildiği üzere honda civic marka aracım vardı ve bir türlü satılmıyordu. geçen hafta şeytan dürttü sahibindenden 3 aylık ilan satın aldım (nasıl olsa kış günü ötv patlak kriz var satılmaz düşüncesindeyim) ve ilana koydım. İLAN YAYINA GİRDİKTEN 10 DK SONRA TEL ÇALDI 1 SAAT İÇERİSİNDE ARABA SATILDI
    demekki bu işler nasip kısmet işi.. ben şok elimde arabadan çıkan eşyalar ile başbaşa kaldım

VARAN 2- parama göre araba bakıyorum ona bak yok buna bak yok yannsokağımız da bir kia sorento gördüm. fiyatı 43 yazılı bütçemde okadar yok gidip bi bakayım dedim. aracın sahibi abi ile elektrik tuttu diyelim 37250 ye düştü :)
    bu olaylar pazar günü oluyor ptesiye sözleştik. amca akşam aradı arabanın muayenesi yokmuş ben salıya yaptırayım dedi. neyse dedim 1 gün bekleyelim. salı yok Çarşamba yok artık kızdım boşa bekliyoruz diye. Perşembe buluştuk adam bana arabayı teslim etti git muayeneni yaptır borcundan düşelim dedi ve gitti. ben şok para pul vermedim ve araba bende.herneyse randevu işi falan halloldu cuma günü de satışını alırız dedim.
    VARAN 3- sabah noterde buluştuk abinin iban yok :) bankaların cep şubelerinin şifrelerini unutmuş verdi bana kartlarını telefonunu bi zahmet bana şifre al :) abi dedim sen ciddi misin şaka mı yapıyorsun ?
    uğraş uğraş en sonunda götürdüm bankaya hesap açtırdım parasını oraya havale ettim.

ben hayatımda bu kadar dolandırılmaya müsait ne bir insan gördüm ne de bu kadar karşısındakine güvenen.
    insanlar çocuğunun cep telefonu şifresini bilmezken ben bu adamın cep şube şifresini atm kartı şifresini öğrendim
    kıssadan hisse allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın.. bu kadar iyi niyet ve saflığın iş bilmezliğinde kötü olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Aralık 2018; 8:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef ülke bu durumda.. daha anlatmadığım detaylar var araç bana teslim edildiğinde özel eşyalar alınmamıştı. sabah aldım poşetledim en az 5 tane marka güneş gözlüğü çıktı tanesi 500 liradan aşağı değildir kötü niyetli insan 1 tanesini alsa sahibi farketmeyecek.

insanlar 3 kuruşun hesabını yaparken bu kadar güven beni çok şaşırttı
    bu arada namuslu ve dürüst olan benim konuyu açanda benim:) istesem havale yaptığım parayı geri alabilecek bilgim dahi vardı.
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın,araç kaç model km boya vs durumu nedir?Allah'tan dolandırıcı birine denk gelmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın,araç kaç model km boya vs durumu nedir?Allah'tan dolandırıcı birine denk gelmemiş.
    2006 model 200binde boya sadece 4 kapının üst kısmında lokal var araç Bodrum'da 1 sene yatmış güneş yanığı olmuş. kazası darbesi vurduğu yok. hasar kaydı yok.

içi tertemiz tüm bakımları a dan zye yapılmış

• bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata almışsınz hayırlı olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Çok iyi fiyata almışsınz hayırlı olsun .
    aracın piyasası yok diğer ilanları yokladım 40tan aşağı düşmediler araba hoşuma gitti aldım artık ucuz mu pahalı mı bilmiyorum.. teşekkür ederim

• 80 milyon nüfus içerisinde namuslu, dürüst insana denk gelince konu açacak kadar kötü duruma geldik maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

80 milyon nüfus içerisinde namuslu, dürüst insana denk gelince konu açacak kadar kötü duruma geldik maalesef.
    maalesef ülke bu durumda.. daha anlatmadığım detaylar var araç bana teslim edildiğinde özel eşyalar alınmamıştı. sabah aldım poşetledim en az 5 tane marka güneş gözlüğü çıktı tanesi 500 liradan aşağı değildir kötü niyetli insan 1 tanesini alsa sahibi farketmeyecek.

insanlar 3 kuruşun hesabını yaparken bu kadar güven beni çok şaşırttı
    bu arada namuslu ve dürüst olan benim konuyu açanda benim:) istesem havale yaptığım parayı geri alabilecek bilgim dahi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Aralık 2018; 9:14:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim babam da böyle mutfağa dolap yaptıracaktık karttan 6 bin tl çekilecek gitmiş ustaya kartı şifresini vermiş dükkan 200km uzak olunca evde kart gelene kadar çıldırdım birşey olacak diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adama söyleseydin; bizim yaptığımız işler hiç sağlam işler değil, sakın bu şekil bir iş daha yapayım deme diye.

• İlk arabamı alacaktım geçtiğimiz aylarda. Adam arabaya 37 bin lira istiyordu. Arabası gayet temiz duruyordu. Ama aynı arabanın piyasası 34 35 civarı. Aracın 2 parçası boyalı, kaputun da uç kısmında biraz boya var diyordu satıcı. Çok da önemli değildi benim için. Hasar kaydı da 2.500 lira civarıydı toplamda.
    Adama dedim hocam öğrenciyim ve ilk arabam fiyatta yardımcı olursan alıcıyım. " Ooo kardişim ilk araban mı memnuniyet duyarım arabamı sana satmaktan, fiyatı kafana takma tabiki yardımcı olurum " falan dedi
    Neyse ertesi gün oldu ben ve babam arabayı almaya gidiyoruz. Adam dedi ki 3 4 km ötede eksper var oraya gidelim diye.
    "Ne eksperi abi bu markanın yetkili servis müdürü kuzenim ve bizi bekliyor, ekspere değil servise girecek araba" dedim.
    Tabi bunun keyfi kaçtı
    Bastık gittik yetkili servise kuzenim dedi anahtarı verin gelin bi çay içelim. Neyse çayımızı içerken usta beni çağırdı.
    Servis alanına gittim, usta bana şasi uçlarını gösterdi. Her yer kaynak ve spiral izleri ile dolu Aracın önü akordiyon olmuş dedi. Ayrıca ölçmüşler sağ şasi eğri. Ön iki airbag açılmış. Ve tüm bunlara rağmen adam bana kaput ucunda az bir şey boya var dedi :)

Demem o ki piyasa şerefsiz dolu. Servise değil de ekspere gitmiş olsaydık ( büyük ihtimalle eksper adamın tanıdığıydı ) şuan elimde pert bir araç olmuş olacaktı.

• Normal fiyati bu araclar genelde iyi fiyat kiriyorlar arkadasta captiva almisi 6 bin tl dusmustu sahibi pek tutulmadigindan ve yurutme maliyeti yuksek oldugundan adam 3 e 5 e bakmiyor yattigi yerde vergisi,sigortasi zaten zarar. Sigorta da cok cikiyor bunlara ne kadara yaptirdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Normal fiyati bu araclar genelde iyi fiyat kiriyorlar arkadasta captiva almisi 6 bin tl dusmustu sahibi pek tutulmadigindan ve yurutme maliyeti yuksek oldugundan adam 3 e 5 e bakmiyor yattigi yerde vergisi,sigortasi zaten zarar. Sigorta da cok cikiyor bunlara ne kadara yaptirdiniz ?
    kasko bakmadım trafik 555tl

• needacar kullanıcısına yanıt
    hocam mesajınız eksi gözüküyor

ilginç bir satış ve alış hikayesi

• İlk arabamı satacağım araba servis bakımlı hyundai garanti devam ediyordu. Adam oğlu ile iş yerime geldi etrafında iki tur attı oğlu direksiyona oturdu tamam dedi ertesi gün adam işyerime tekrar geldi önce bankaya gittik müşteri temsilcisine bu kişinin hesabına parayı aktaralım dedi. Sonra notere gittik tanıdığıymış sıra beklemeden 5 dakikada işlemi hallettik. Adam anahtarı aldı otoparka gittik beni işyerine bıraktı gitti. Ne bir soru ne bir şey ilanda her türlü bilgi vardı tabii.

Arkadaşım öğretmen sattı demiş işim var anahtarı al git istediğin yere göster alırsan gel. Adam gitmiş beğendi almış sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryptOsmaN

hocam mesajınız eksi gözüküyor

Never mind it. 😁

• Dostum demek ki temiz bir adamsın ve bu yüzüne yansımış.

Yeni aracın hayırlı olsun.

• Allah hepimizi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın...

.

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

selam dostlqr son 1 haftadır enteresan işlerle uğraştım sizinle de paylaşmak istedim
    Varan 1- bazılarınızın bildiği üzere honda civic marka aracım vardı ve bir türlü satılmıyordu. geçen hafta şeytan dürttü sahibindenden 3 aylık ilan satın aldım (nasıl olsa kış günü ötv patlak kriz var satılmaz düşüncesindeyim) ve ilana koydım. İLAN YAYINA GİRDİKTEN 10 DK SONRA TEL ÇALDI 1 SAAT İÇERİSİNDE ARABA SATILDI
    demekki bu işler nasip kısmet işi.. ben şok elimde arabadan çıkan eşyalar ile başbaşa kaldım

VARAN 2- parama göre araba bakıyorum ona bak yok buna bak yok yannsokağımız da bir kia sorento gördüm. fiyatı 43 yazılı bütçemde okadar yok gidip bi bakayım dedim. aracın sahibi abi ile elektrik tuttu diyelim 37250 ye düştü :)
    bu olaylar pazar günü oluyor ptesiye sözleştik. amca akşam aradı arabanın muayenesi yokmuş ben salıya yaptırayım dedi. neyse dedim 1 gün bekleyelim. salı yok Çarşamba yok artık kızdım boşa bekliyoruz diye. Perşembe buluştuk adam bana arabayı teslim etti git muayeneni yaptır borcundan düşelim dedi ve gitti. ben şok para pul vermedim ve araba bende.herneyse randevu işi falan halloldu cuma günü de satışını alırız dedim.
    VARAN 3- sabah noterde buluştuk abinin iban yok :) bankaların cep şubelerinin şifrelerini unutmuş verdi bana kartlarını telefonunu bi zahmet bana şifre al :) abi dedim sen ciddi misin şaka mı yapıyorsun ?
    uğraş uğraş en sonunda götürdüm bankaya hesap açtırdım parasını oraya havale ettim.

ben hayatımda bu kadar dolandırılmaya müsait ne bir insan gördüm ne de bu kadar karşısındakine güvenen.
    insanlar çocuğunun cep telefonu şifresini bilmezken ben bu adamın cep şube şifresini atm kartı şifresini öğrendim
    kıssadan hisse allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın.. bu kadar iyi niyet ve saflığın iş bilmezliğinde kötü olduğunu düşünüyorum

o adam demans yada alzh olma yolunda Allah sağlık sıhhat versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlık ölmüş diyenlere kapak olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Dostum demek ki temiz bir adamsın ve bu yüzüne yansımış.

Yeni aracın hayırlı olsun.
    çok teşekkür ederim hocam 33 yaşındayım bugüne kadar kimsenin malında parasında gözüm olmadı arabanın içinde 1milyonda olsa geri verirdim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.