Şimdi Ara

İlandaki araca bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-2007-model-proton-waja-1.6-atiker-lpg-uygun-fiyata-conforlu-oto-178433706/detay

Tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C1F38325 -- 7 Eylül 2014; 15:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duymadim, gormedim, bilmiyorum. Ama o arabaya 17 yi birak 13 dese yine almam. Bunun yerine clio al daha iyi. En azindan parcasi kolay bulunur, kolay satilr

• son sahibini ariyor.
  • parayı çok kolay kazanıyorsunuz heralde :)
  • yazık
    insanlar nelere para harcıyor
  • noterden sonra nüfus müdürlüğüne geçin aracı aldıktan sonra, kütüğünüze işlesinler :))

şaka bi yana almazdım ben olsam. nedenleri saymakla bitmez.
  • Aracın 2007 model olması ve 105000 de olması bana sanki cazip gibi geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba mı kalmadı kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Araba mı kalmadı kardeş.

Bu parasal tutarda hem km düşük hem modeli yüksek bir araç yok ki.

• Kaç tane araca baktım km düşük iyi dedim 5664 mesaj attım ilanda 123000 km diye yazmış en son muayene kayıtları 657000 çıktı kendi kendime oha dedim bu ay en az on mesaj gönderdim araç bilgileri için hepsi yalan çıktı

• Hocam, ilk olarak arabayı aldıktan sonra tanıdığin herkes ileri geri konuşup canını sikacak, arabadan soğutacaklar. İkinci olarak ilerde satarken çok zorlanacaksın, boşuna kafanı ağrıttığına değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Araba mı kalmadı kardeş.

Bu parasal tutarda hem km düşük hem modeli yüksek bir araç yok ki.

Aldığınız aracı bir gün satacaksınız. O yüzden bu forumda çoğu kişi bu aracı onermeyecektir. Alımı satımı kolay olan bir araç bakın. Km ye çok takılmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ilçede kiralamak zorunda kalmıştım daha 17 binde falandı km aman aman aman diyorum iki gun kiraladım akşamı bıraktım diyeyim sen anla
  • hocam sana daha yuksek model arabayı o fiyata bulunur yaw git chery al madem oyle diyorsan ama hic tasvip etmem chery de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-2007-model-proton-waja-1.6-atiker-lpg-uygun-fiyata-conforlu-oto-178433706/detay

Tavsiye edermisiniz

Siz bakmayın insanlara konuşmaya gelince herkez konuşur. Proton'a özel forumlar var ordan araştırmaya bakın, aracı direkt kullanıcısından yada tanıyandan öğrenin.Tanımayan adamın ileri geri konuşması gayet normal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.