Şimdi Ara

İki çocuk kediyi bayıltana kadar dövdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir’de Konak’ın Hatay semtinde kafeterya işleten Gökben Kırdı, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan işletmesinin cam balkon olan bölümünün kapısını sokak kedilerinin barınabilmesi için aralık bırakıp, içine mama ve bir de kedi yatağı koydu.

Kırdı’nın aralık bıraktığı kapıdan geçen 29 Nisan gecesi içeri giren 9-10 yaşlarında olduğu tahmin edilen 2 çocuk, buradaki sokak kedisini önce ellerine geçirdikleri bir örtü ve kedi yatağı ile ardından da bir kütük ile vurup, tekmeleyerek işkence yaptı.

Kedi bayılırken, 2 çocuk aralık bırakılan kapıyı kapatıp, kaçtı. Kırdı, ertesi gün iş yerini kontrole geldiğinde ortalığın darmadağın olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı. İşletmeci, içeri girdiğinde baygın halde bir sokak kedisi buldu.

İş yerine önce hırsız girdiğini düşünen Kırdı, güvenlik kamera kayıtlarını izlediğinde 2 çocuğun içeri sığınan kediye işkence yaptığını fark etti.

Kırdı, baygın haldeki kediyi evine götürüp, gerekli tedavisini yaptı.

Kırdı, kedinin dövülüp, işkence yapıldığı o anların güvenlik kamerası görüntülerini, “Onların ağızları ve dilleri yok ama ben sesiz kalmayacağım.

Elimden geleni yapacağım” notuyla sosyal medya hesaplarında paylaştı.

https://tele1.com.tr/iki-cocuk-kediyi-bayiltana-kadar-dovdu-382396//

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• "onlar daha çocuk" diye ailesi savunacağına adım gibi eminim.

• Bana kalsa Çocuk mocuk dinlemem de
    Benim bu hayvanlara şiddet uygulayanlara başka bir ceza uygulayasım var.

Mesela kediye köpeğe karşı güç gösterisi yapıyor ya.

Bunları alır kaplan kafesine koyarım.
    Birazda oralarda güç gösterisi yapsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaları babaları terbiye etmediyse demek ki
    Milletin insana saygısı yok,hayvanı mı sevecek
    https://www.youtube.com/watch?v=euupky6zsss&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O çocukların tedavi edilmesi gerekir. İleride mafya hatta cinayet dahi işleyecek potansiyelleri olabilir. Belirtiler bu yaşlardan itibaren başlıyor dikkatli davranmak gerek.

• Topluma iki kanser hücresi daha eklendi.

• Babaları, ''donanım haber sokak hayvanı düşmanları birliğin''dendir kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçek olan tek bir şey var çocuklarınız birileri tarafından internet üstünden şekillendiriliyor

oyunlarda kan gören internette ahlakları alınan gunahı normal gösterilen bu çocuklar değişen halkımızın gelecekteki kanayan yaraları olacaklar

çocuklarınızı internetin insafına terk etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çocukların anne babası bunlar gibi değilse birşey bilmiyorum bu hayatta...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.