Üstelik bu olay Türkiye'de, Alanya'da yaşandı! C.Ö. evde uyurken misafirliğe gelen kız kardeşinin arkadaşları D.D. ve M.Ş. adlı 2 kız, yatak odasına girdikleri genç adama saldırdı Dünya tersine döndü. Bu kez kızlar bir erkeği taciz etti. 2 çılgın kız, evine misafir olarak gittikleri arkadaşlarının ağabeyine tecavüze yeltenip, vücudunun her yerini ısırdı.
Uyurken üzerine atladılar Dünya tersine döndü. Antalya'da 2 genç kız, bir erkeği taciz etti. "Demek ki tacizin de tacizcinin de kadını erkeği olmazmış" dedirten olay şöyle gelişti. Alanya'da oturan A.Ö., kız arkadaşları D.D. ve M.Ş.'yi evine davet etti. Misafirliğe gitmeden önce alkol alan 2 genç kız, eve sarhoş olarak geldi. O sırada, genç kızın ağabeyi C.Ö. odasında uyuyordu. Sarhoş kızlar, aniden odaya dalıp uyuyan gencin üzerine atladı. İddiaya göre, kızlar tecavüze yeltendikleri genci ısırdı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç adam, kızların elinden kurtulabilmek için uzun süre mücadele etti.
'İkisiyle başa çıkamadım' Evdeki ilginç taciz devam ederken, yan odada uyuyan C.'nin kardeşi gürültüye uyandı. Odaya koşarak ağabeyini kurtarmaya çalışan genç kız da tacizci arkadaşları tarafından dövüldü. Sonunda C.'nin imdadına gürültüyü duyan alt kattaki komşusu Mustafa Sorguç yetişti. Genç adam çılgın kızların elinden kurtulurken, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Olaydan sonra polise şikayette bulunan C.Ö.'nün "Uyurken bana saldırdılar. Tecavüzden kaçmak isterken her yerimi ısırdılar. Vücudum mosmor oldu. Uyku mahmurluğuyla ikisiyle birden başa çıkamadım" dediği öğrenildi.
(alıntı)
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Çocuk şanslıymış işte ne güzel keşke bana da bir kız tecavüz etse Böyle tecavüze can kurban:P
quote:
ne ballı insanlar war
quote:
quote:
photoshop inanmayın
quote:
1 erkek + 1 kız kendilerine saldıran 2 kızla başa çıkamıyorlarsa zaten yaşamasınlar hiç Sağlam bir yumruk vurduğumu elerim zaten direkt. Ya elemanın yaşı çok ufakmış ya da eleman kız kardeşinin de yardımıyla tecavüze yeltenmiş sonra da suçu kızların üzerine atmışlar.
1 erkek + 1 kız kendilerine saldıran 2 kızla başa çıkamıyorlarsa zaten yaşamasınlar hiç Sağlam bir yumruk vurduğumu elerim zaten direkt. Ya elemanın yaşı çok ufakmış ya da eleman kız kardeşinin de yardımıyla tecavüze yeltenmiş sonra da suçu kızların üzerine atmışlar.
Alıntıları Göster
SouthPark'daki gibi " niiiice"
quote:
Orijinalden alıntı: vozer
Alıntıları Göster
Neden Hep Güzel Şeyler Başkalarının Başına Geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Alıntıları Göster
Rahibeden sonra en büyük fantezim. bide okul kiyafetleri ile olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Danilo Thann
neresi güzel.kızlar biraz sadist yaklaşmışlar olaya görmüyormusun.adamı morartmışlar ısıra ısıra
quote:
Orijinalden alıntı: :.Batsu.:
Rahibeden sonra en büyük fantezim. bide okul kiyafetleri ile olacak.
Alıntıları Göster
vampir fantezisi haa
quote:
Orijinalden alıntı: *RoyalBlue*
quote:
neresi güzel.kızlar biraz sadist yaklaşmışlar olaya görmüyormusun.adamı morartmışlar ısıra ısıra
Alıntıları Göster
Bu konudaki kullanıcılar: _L@STM@N_, afacan!, Black Rose Immortal, seyhan08, hero_5, PHaLaNX[TUR], necokyar86, GamingExpert, poweruser0, Shady RIDDLE
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Çocuk şikayetçi olmamış galiba bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Alıntıları Göster
ben kendi hallerine bırakırdım
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SinanBest
quote:
Daha Zevkli İşte
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
Alıntıları Göster
Bence herif hiç uğraşmamış vozer'in dediği gibi uyanıklık yapmaya kalkmış Ben de öyle yapardım ne gzl 2 kız oh be ne ala kardeşi kalkmış sonra ark.larından dayak yemiş; bence abisi ona vurmuştur. "Dur la kız işimiz var görmüyon mu" falan baktı komşu geldi ona da dalamicağı gibi kardeşine, hemen ölü taklidi(mağdur taklidi) yapmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: GamingExpert
Bence herif hiç uğraşmamış vozer'in dediği gibi uyanıklık yapmaya kalkmış Ben de öyle yapardım ne gzl 2 kız oh be ne ala kardeşi kalkmış sonra ark.larından dayak yemiş; bence abisi ona vurmuştur. "Dur la kız işimiz var görmüyon mu" falan baktı komşu geldi ona da dalamicağı gibi kardeşine, hemen ölü taklidi(mağdur taklidi) yapmıştır.