Şimdi Ara

IIHS Çarpışma Testleri ve Dumur Anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ııhs çarpışma testlerine bakarken bildiğimiz ford focus,subaru-corolla-bmv-jetta ve mazda'nın 2013-2014 modellerinde marginal not varken hiç ummadığım ve forumda adı geçen hatta kalitesiz diye de eleştirilen lancerin tüm notları geçer hemde 2008'den beri

Şimdi diyeceksiniz kiloları farklıdır.
    Onlarada baktım araçların hemen hepsi C sınıfı sayılır dingil aks mesafesi kiloları aşağı yukarı 50 kg oynuyor..

Ben hakkaten şaşırdım hadi corollayı geçtim focus subaru jettadan daha mı sağlam oluyor şimdi bu araba...
    Çok ilginç...
    Resimler sonuçlar aşağıda...

İşin garip tarafı ncapta bu araçlar içinde en düşük puan lancerin...

IIHS  Çarpışma Testleri ve Dumur Anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 14 Aralık 2013; 19:42:09 >

• Herşeyden önce legacy D sınıfıdır bu araçların rakibi değildir. Ayrıca focus da çok başarılıdır diğer araçlarla karıştırmayın .
  • yeniüyeEskiTakipçi Y kullanıcısına yanıt
    Madem o kadar merak edip araştırdın bir de yazanları okusaydın. Small overlap testi yok Lancer'ın. O senelerde yapılmıyordu. Diğerlerinin yapılmış ve düşük olan o. Lancer da cortingen ştrayze olacaktır small overlapde.
  • Öncelikle Legacy D segmenti,

ayrıca Lancerin small overlap testi yok,

C sınıfının en güvenli otomobili şu an impreza'dır.
    small overlap testleri 2012 de yapılmaya başlandı. lancer ın girdiği test moderate overlap. bahsettiğiniz diğer araçlar da bu testten benzer puanlar aldı. düşük puan aldıkları test small overlap.
  • Butun heyecan bosaydi. :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mitsubishi ve Honda'ya bakın Bmw'yi geçmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

small overlap testleri 2012 de yapılmaya başlandı. lancer ın girdiği test moderate overlap. bahsettiğiniz diğer araçlar da bu testten benzer puanlar aldı. düşük puan aldıkları test small overlap.

tam farkı nedir merak ettim.

Bu arada mitsubishi fanı falan değilim meraktan açtım konuyu
  • Yanlış alarm sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Herşeyden önce legacy D sınıfıdır bu araçların rakibi değildir. Ayrıca focus da çok başarılıdır diğer araçlarla karıştırmayın .

Focus başarılı mıdır hocam? Yapmayın bunu A sütunun halini görüyorsunuz, sürücünün ayak kısmına bakın birde.Şuan Civic hariç piyasada kii hemen hemen bütün C sınıfı araçlar döküldü bu testte realist olalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Herşeyden önce legacy D sınıfıdır bu araçların rakibi değildir. Ayrıca focus da çok başarılıdır diğer araçlarla karıştırmayın .

Focus başarılı mıdır hocam? Yapmayın bunu A sütunun halini görüyorsunuz, sürücünün ayak kısmına bakın birde.Şuan Civic hariç piyasada kii hemen hemen bütün C sınıfı araçlar döküldü bu testte realist olalım....

Arabaya bakarak göz kararı değerlendirerek olmuyor bu işler , Focus C sınıfında TSP+ alan 2 3 arabadan biridir.
    Daha doğrusu bizde satılan civic ,elantra ve focus bu seviyeyi almayı başarmış araçlar.
    Smalloverloptan G nin bir altı olan A puanını almış daha ne olsun .
    C serisi 3 serisi bile alamadı bu puanı .

small overlapta aracın karoserinin %25'i, moderate overlapta %40'ı çarpıştırılıyor. ikisi arasındaki fark bu.
  • quote:

small overlapta aracın karoserinin %25'i, moderate overlapta %40'ı çarpıştırılıyor. ikisi arasındaki fark bu.

Bilgilendirmen için sağol ama zaten bildiğimiz birşey bu .Daha küçük alan ile araç yüzeyini temas ettirirsen maruz kaldığı basınç daha fazla olur buda görüldüğü üzere çoğu C sınıfı aracın dağılmasına sebep olur
  • Rdiesel kullanıcısına yanıt
    cevabı konuyu açan arkadaşa vermiştim
  • quote:

anladım lancerin yeni modelini neden sokmamışlar merak ettim gerçi diğerlerinden farklı bir performans sergilese şaşarımda
    edit:
    gerçi lancer en zor olanına girmiş dediğinize göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 14 Aralık 2013; 21:03:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Arabaya bakarak göz kararı değerlendirerek olmuyor bu işler , Focus C sınıfında TSP+ alan 2 3 arabadan biridir.
    Daha doğrusu bizde satılan civic ,elantra ve focus bu seviyeyi almayı başarmış araçlar.

Hocam ben C serisini ve 3 serisini savunmuyorum sana ama Focus ortalama bir not aldı.Dersen ki o saydığın premium lardan iyi aldı, katılıyorum.

mitsubishinin bu testteki karnesi iyi. lancerin kötü sonuç alacağını düşünmüyorum.
  • quote:

cevabı konuyu açan arkadaşa vermiştim

Kaza ile alıntıladım sonra fark ettim, kusura kalma yoksa kasıt yoktur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben C serisini ve 3 serisini savunmuyorum sana ama Focus ortalama bir not aldı.Dersen ki o saydığın premium lardan iyi aldı, katılıyorum.

Hocam İİHS'de arabaların göçtüğü test smalloverlop. Smalloevloptan da marginal alma bile şu an için fena değil .
    Focus G'nin bir altı olan A'yı almış , detayalara bakınca da zaten G olmama nedeni kabinin sizin dediğiniz gibi çok sağlam kalmaması.
    ancak dummyler sağlam ve günümüz için "A" notu da gayet iyi. TSP+ en üst düzey güvenlik notu ve focus bunu almış.
    Sınıfında smalloverloptan da G alan iki araç var , civic ve impreza . Kelli felli modellerin hali ortadayken , focusun aldığı bu puanlar bana göre çok iyidir.
    Mesela Toyotanın bir modeli ilk defa M notu aldı geçenlerde , yeni corolla.. Smalloverlop yeni bi test , firmalar yeni yeni kendilerini ayarlıyor .
    Bu şartlarda da P üzeri her not kabulümdür , hele hele TSP+ notunu alkışlarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.