Şimdi Ara

İğrenç bir Hayat (+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler baştan söyleyeyim.Kimse ağır liseli felan demeye yeltenmeden yaşımın 27 olduğunu belirteyim.
    Hayatın toz pembe olduğunu düşünen bir üniversiteli iken hayattan kopma noktasına geldim.Bu noktaya gelmemde en büyük sebep insanlardır,etrafımdaki insanlar.Üniversitede iken hayat güzeldir,ne kadar büyük bir nimettir bize bahşedilen insan olma onuru diye düşünürdüm.Üniversite bitti işimizde oldu,kazancımızda oldu,sevgilimizde oldu.Ama o kadar çok kötü insan,o kadar çok şerefsiz tanıdım ki artık bu dünyada benim gibi bir insan karşıma çıkmayacak herhalde dedim.Ben köyde kalırken ilçe merkezine inmem gerektiğinde 15 TL yakan aracından bana 30 TL masraf kesilmesinden mi dersiniz,bana 300 TL borcunu ödememek için türlü türlü bahaneler uydurup en sonunda kurtuluş olarak bana küsmeyi seçen karaktersizler mi dersiniz..
    Yoksa sevgilimden ayrıldığımda bana kız ayarlamaya çalışıp da,gaf üstüne gaf yapan ve bilmeden de olsa kızın yanında beni yerin dibine sokan düşüncesizler mi dersiniz.Hasta olduğumda diğer çalışanlarına hemen izin verdiği halde bana neredeyse 'Gebersen de işe geleceksin' demeye kalkışan amirim mi dersiniz.
    Araba almaya niyetlendiğim de pert kaydı olan arabayı bana yutturmaya çalışıp da arkadaşına kıyak yapmaya çalışan ucuz insan mı dersiniz.Sevgilimden beni ayırmak için onun beynini yıkayan ve arkamdan roman yazan karaktersiz kızlar mı dersiniz.
    Şu an bu hayattan öyle soğudum ki.Buz gibi bir suyun içine gireyim,beni dondursunlar 50 yıl sonra uyanayım.Nefret ediyorum artık insanlardan.Biz salak değiliz,ben herşeyin farkındayım,ama iyi niyetli ve iyi bir insan olduğum için insanların hatalarını yüzlerine vurmayı sevmem.Bu huyum benim iyi niyetimin suistimal edilmesini mi gerektirir?
    Ben de yanlış yapıyorum,ben de sonuçta bir insanım ama ben hemen özür dilemesini bilirim,ve en azından kendime olan saygımı yitirmemek için başkasının arkasından iş çevirmem,ve ona kazık atmaya çalışıp şerefsizlik yapmam.
    Yemin ediyorum nefret ettim hayattan.uzun bir süre evime kapanmayı düşünüyorum,evden çıkmamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 11 Nisan 2012; 17:03:08 >

• Hayattan umut kesilmez dostum, sıkma canını
    3 günlük dünya zaten, unutma bunların hepsi bir sınav
  • Gerçekten başına kötü olaylar gelmiş . Pes etmeyip yoluna devam edersin inşallah.
  • okudum geçmiş olsun...

şu dünyada kimseye güvenmiceksin kendinden başka.. ve de iyi niyetli fazla olmıcaksın yeri geldiğinde kurnaz yeri geldiğinde cimri yeri geldiğini tilki olucaksın..

hele o kızlar yokmu hiç girmiyorum bi erkek onların olmadımı binbir türlü oyunlar yapıyorlar.. benim olmıcaksa onunda olmasın mantığıyla..

normal insanlar şerefsiz olanıda vardır iyi niyetliside ama güvenmiyeceksin kimseye kardeşim.. bu güven annen baban dışında kimsede olmamalı.. tabi büyüğümsün ne kadar beni kaale alıcaksın bilmiyorum..

sen kendi hedefinde ilerle iyi niyetlide çok olma derim
  • tayin iste ve temizbir sayfa aç adamım ama arkadan konuşan kızlar şerefsiz galerici ve seni üzecek bir kızın olmadığı yer yok

•  İğrenç bir Hayat (+18)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TixQ -- 11 Nisan 2012; 17:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

ozetsiz okunmaz bu

O zaman bu mesajı yazma olsun bitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Beyler baştan söyleyeyim.Kimse ağır liseli felan demeye yeltenmeden yaşımın 27 olduğunu belirteyim.
    Hayatın toz pembe olduğunu düşünen bir üniversiteli iken hayattan kopma noktasına geldim.Bu noktaya gelmemde en büyük sebep insanlardır,etrafımdaki insanlar.Üniversitede iken hayat güzeldir,ne kadar büyük bir nimettir bize bahşedilen insan olma onuru diye düşünürdüm.Üniversite bitti işimizde oldu,kazancımızda oldu,sevgilimizde oldu.Ama o kadar çok kötü insan,o kadar çok şerefsiz tanıdım ki artık bu dünyada benim gibi bir insan karşıma çıkmayacak herhalde dedim.Ben köyde kalırken ilçe merkezine inmem gerektiğinde 15 TL yakan aracından bana 30 TL masraf kesilmesinden mi dersiniz,bana 300 TL borcunu ödememek için türlü türlü bahaneler uydurup en sonunda kurtuluş olarak bana küsmeyi seçen karaktersizler mi dersiniz..
    Yoksa sevgilimden ayrıldığımda bana kız ayarlamaya çalışıp da,gaf üstüne gaf yapan ve bilmeden de olsa kızın yanında beni yerin dibine sokan düşüncesizler mi dersiniz.Hasta olduğumda diğer çalışanlarına hemen izin verdiği halde bana neredeyse 'Gebersen de işe geleceksin' demeye kalkışan amirim mi dersiniz.
    Araba almaya niyetlendiğim de pert kaydı olan arabayı bana yutturmaya çalışıp da arkadaşına kıyak yapmaya çalışan ucuz insan mı dersiniz.Sevgilimden beni ayırmak için onun beynini yıkayan ve arkamdan roman yazan karaktersiz kızlar mı dersiniz.
    Şu an bu hayattan öyle soğudum ki.Buz gibi bir suyun içine gireyim,beni dondursunlar 50 yıl sonra uyanayım.Nefret ediyorum artık insanlardan.Biz salak değiliz,ben herşeyin farkındayım,ama iyi niyetli ve iyi bir insan olduğum için insanların hatalarını yüzlerine vurmayı sevmem.Bu huyum benim iyi niyetimin suistimal edilmesini mi gerektirir?
    Ben de yanlış yapıyorum,ben de sonuçta bir insanım ama ben hemen özür dilemesini bilirim,ve en azından kendime olan saygımı yitirmemek için başkasının arkasından iş çevirmem,ve ona kazık atmaya çalışıp şerefsizlik yapmam.
    Yemin ediyorum nefret ettim hayattan.uzun bir süre evime kapanmayı düşünüyorum,evden çıkmamayı düşünüyorum.

• Zor bir durum,bunun tedavisi ilacla bile gecmiyor,o yuzden maneviyatimizida guclendirmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sıkıntılı bir durum gerçekten
  • yapma be abi ya senin içinde var insanlara kazık atamıyorsun evet sana atıyorlar onların ayıbı öyle insanlarla ilişkini kurma abicim kes ilişkini illaki seni anlıcak ve kazık atmicak dost var umarım ki bulursun.Ne yazık ki burası türkiye dediğim gibi sen yine sen ol kişilğini değiştirme hep iyi ol neysen o ol sana kazık atanlar olmuş evet ama olumlu yanınıda düşün borcu var bir daha senin yanına gelip para istemekten utanır evet paran gitti ama o kişiden sanada hayır gelmyeceğini anladın ve o şahıs da yanına yaklaşmaz kurtulmuş oldun.Dediğim gibi abi sen sen ol gerisini koyver gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanamelee -- 11 Nisan 2012; 17:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

okudum geçmiş olsun...

şu dünyada kimseye güvenmiceksin kendinden başka.. ve de iyi niyetli fazla olmıcaksın yeri geldiğinde kurnaz yeri geldiğinde cimri yeri geldiğini tilki olucaksın..

hele o kızlar yokmu hiç girmiyorum bi erkek onların olmadımı binbir türlü oyunlar yapıyorlar.. benim olmıcaksa onunda olmasın mantığıyla..

normal insanlar şerefsiz olanıda vardır iyi niyetliside ama güvenmiyeceksin kimseye kardeşim.. bu güven annen baban dışında kimsede olmamalı.. tabi büyüğümsün ne kadar beni kaale alıcaksın bilmiyorum..

sen kendi hedefinde ilerle iyi niyetlide çok olma derim

Ben kendimede güvenemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Zor bir durum,bunun tedavisi ilacla bile gecmiyor,o yuzden maneviyatimizida guclendirmek gerek

Neyin tedavisi?Bir hastalık değil ki bu dünyanın ta kendisi.
  • Devir çıkarcılık devri dostum.Bu zamanda kardeşim dediğin adamdan bile yamuk görürsen şaşırma derim.
  • Yoksa eğer kısmetin, koy ....
  • Bunlar icin hayattan soğunmaz igrencte denmez bence gecen arkadasın biri hayat hikayesini yazmıştı yat kalk haline şükret ölümü bekleyip hayattan zevk alan insanlar var insanlar çeşit çeşit her şeyi kafana takip karamsar olursan olmaz tabii ki bunun icin kendi kafanda hersey.
  • akşam kafanı yastığa koyduğunda senin için rahatsa geri önemli değil. Acaba o bahsettiğin türde insanlar rahat uyuyabiliyorlar mı?
  • Halin iyi bir şey yok şükür et. Maalesef ne kadar iyi olursan o kadar kötü olursun bu devirde.
  • ovv bunlar ne ki ben anlatsam forum çöker citizen i öldürürler o derece.
  • takam kafana kardeş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.