Şimdi Ara

IGN : Yılın oyunu : Journey !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ign.com/videos/2012/12/21/igns-2012-game-of-the-year-video

HALO 4 , Far Cry3,Hitman,WalkingDead,MassEffect3,MaxPayne 3 gibi dişli rakipleri bir bir eleyerek GOTY oldu hayırlı olsun umarım ps3 satışlarına yansar US'da. Bu arada PS3'ün 3. Goty oyunu oldu diğerleri

2008=MGS4
    2009=Uncharted2
    2012=Journey
    Dileğimiz 2013'te = Last of us olması her ne kadar gta5'i manyak beklesemde ps3 exc goty olması çok daha isterim
    !

PSN oyunundan gotymi olur diyenlere
    ''Yet it has brilliant presentation, some of the most beautiful visuals of any game every made, absolutely stunning music, great controls, simple and intuitive gameplay, amazing level design, is completely unique and original, and above all else is pure unadulterated fun and a true joy to play.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 21 Aralık 2012; 23:37:58 >

• Sony oyun işinden anlıyor, PSN oyunu bile ders veriyor

2013'te yine çok kaliteli oyunlar var
  • Oyun kısa olmasa cidden şahane bir oyundu havası olsun,grafikleri olsun beni de çok etkilemişti lakin 1.5 saat gibi bir sürede bitmişti.
  • Güzel oyun olabilirde yılın oyunu havalarını sevmiyorum.

The walking dead de oynadım. Cidden güzel oyun ama Goty haketmedi aynı şekilden Journey de haketmiyor. Kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En buyuk yilin oyunu organizasyounu TWD aldi IGN nin kendi bunyesinde yaptigini ise bu oyun aldi tamam ikiside kaliteli ama GOTY kesinlikle abarti. O oyunlar arasindan GOTY almalari haksizlik soyledigiminde grafikle falan alakasi yok o acidan değerlendirmiyorum

• Çok kısaydı ama :(
  • artık bu ödüllere sevinmiyorum ve üzülmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Far Cry 3,Hitman:Absolution,Journey arasında çekişme olur diye düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 22 Aralık 2012; 13:51:40 >
  • Şu Journey , nedir ? Hiç bilmiyorum. 3 Oyunun bir diskte toplanması değil mi . Oyun G.O.T.Y olmuş ben daha bir kere görmedim bile
  • Journey bütün ödülleri hak ediyor. Klasik görev al, adam öldür mantığının dışına çıktığı için oyunculara ters gelebilir. Mistik bir yolculuk yaşıyorsunuz. İnanılmaz bir deneyim. Oyun uzun olsa aynı etkiyi yaratmazdı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Şu Journey , nedir ? Hiç bilmiyorum. 3 Oyunun bir diskte toplanması değil mi . Oyun G.O.T.Y olmuş ben daha bir kere görmedim bile

Bunu da bilmiyorsan pes valla. Senin gibi her şeyi oyun olarak gören biri için sana bunu yakıştıramadım.
    Ödeştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Aralık 2012; 17:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Şu Journey , nedir ? Hiç bilmiyorum. 3 Oyunun bir diskte toplanması değil mi . Oyun G.O.T.Y olmuş ben daha bir kere görmedim bile

Bunu da bilmiyorsan pes valla. Senin gibi her şeyi oyun olarak gören biri için sana bunu yakıştıramadım.
    Ödeştik.

1-1

• Bu oyun çok farklı bir deneyim. Online oynarken hiç tanımadığımız insanlarla, kısıtlı ama duygu yüklü iletişim çok hoştu..
    Hele bir tophy var ki...

Müzikleri zaten başyapıt...
  • Öyle b.ktan bir yıldı ki bir site Walking Dead, diğeri Journey seçti. İnanılır gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Öyle b.ktan bir yıldı ki bir site Walking Dead, diğeri Journey seçti. İnanılır gibi değil.

free achievement
    bunamı verselerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Öyle b.ktan bir yıldı ki bir site Walking Dead, diğeri Journey seçti. İnanılır gibi değil.

free achievement
    bunamı verselerdi

Kaybol burdan kopernik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ödeştik.

1-1

Shadow Of Collosus'u sevdiysen bu oyunu da seversin
    Bu oyun anlatılmaz yaşanır

• Bu ödul kesinlikle hakedene gitti. Çok farklı bir deneyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

free achievement
    bunamı verselerdi

Kaybol burdan kopernik.

evo denen kişiyi fazla kaale almamak lazım arkadaşlar cidden ailevi sorunları var

bir kere insanların arkasından konuşarak zaten karakterini belli ediyor

bir de üstüne insanlardan kendini büyük görme çabası var ki inanilir gibi değil

annesi babası suçlu

ne diyelim allah yardım etsin. ailesi de kendisi de inşallah en kısa zamanda bu beyin karmaşasından kurtulur.

• quote:

Katılmamak elde değil..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.