Şimdi Ara

Iğdır nasıl bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
23.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Iğdır'a taşınacağız. Iğdır nasıl bir yerdir. Ne düşünüyorsunuz. Daha fazla cevap almak için buraya onu açtım. Şimdiden teşekkürler dostlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Iğdır Nasıl Bir Yer?

Doğu Anadolu Bölgesi'nin incisi Iğdır, keşfedilmeyi bekleyen gizli bir mücevherdir. Ağrı Dağı'nın eteklerinde yer alan Iğdır, doğal güzellikleriyle ünlüdür. Şehir merkezinde bulunan Iğdır Dağı Milli Parkı, doğa yürüyüşleri ve piknikler için idealdir.

Iğdır halkı, misafirperverliği ve sıcakkanlılığıyla tanınır. Sosyal ve yardımsever yapıları, şehre sıcak ve samimi bir atmosfer katar. Iğdır erkekleri, genellikle çalışkan, dürüst ve ailelerine bağlıdırlar.

Iğdırlılar, kültürlerine ve geleneklerine düşkündürler. Yerel mutfağı, Iğdır'ın zengin tarihini yansıtan lezzetli yemeklerle doludur. Şehirde, kültürel etkinlikler ve festivaller düzenli olarak yapılmaktadır.

Iğdır hakkında yorumlar genel olarak olumludur. Şehir, sakin ve huzurlu bir yaşam tarzı sunar. Ulaşım bağlantıları iyidir ve temel hizmetlere erişim kolaydır. Iğdır, doğal güzellikleri, misafirperver halkı ve kültürel zenginlikleriyle keşfedilmeye değer bir şehirdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • polis ailesimisiniz
  • Büyükşehirlere alışmışsan çok sıkılırsın.
    Ama ığdır güzeldir Havalimanıda var
  • hangi şehirden geliyorsun asker çocuğu musun yoksa polis mi? Biraz bilgi verirsen daha iyi yorum yaparım Iğdırlıyım zaten. Sana niye pm atamıyorum ben?
  • Igdir'da 1 yil kaldim hocam askerde. Carsiya ciktigimizda sikintidan patliyoduk yapicak hic birsey yoktu. Genel olarak merkezi ufak bi yer insanlarida fena degildir. Sehrin yarisi azeridir. Genel evleride meshurdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Igdir'da 1 yil kaldim hocam askerde. Carsiya ciktigimizda sikintidan patliyoduk yapicak hic birsey yoktu. Genel olarak merkezi ufak bi yer insanlarida fena degildir. Sehrin yarisi azeridir. Genel evleride meshurdur.

+1 Söylemeyi unutmuşum. Azeriler neredeyse şehrin tamamını hakimiyet altına almış.
    Hele tır şöförleri Az kafa yapmadık o adamlarla, konuşmaları çok komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Igdir'da 1 yil kaldim hocam askerde. Carsiya ciktigimizda sikintidan patliyoduk yapicak hic birsey yoktu. Genel olarak merkezi ufak bi yer insanlarida fena degildir. Sehrin yarisi azeridir. Genel evleride meshurdur.

Bu şehirle ilgili hiç bir bilgim yok, sadece son cümleni daha önce duydum, meşhurmuş orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar İzmir' den taşınacağız. İzmir'den oraya giden birisi zorluk çeker mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 26 Mayıs 2013; 2:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaganoTR

Dostlar İzmir' den taşınacağız. İzmir'den oraya giden birisi zorluk çeker mi ?

İzmirden sonra nereye taşınırsan taşın zorluk çekersin, he eni sonu alışır mısın alışırsın tabi alışana kadarda canın çıkar
  • Oha bende İzmirdeyim Bizde Iğdıra Gidecez Tayin Meselesi Yüzünden
  • memleketime gidiyorsunuz :)

izmirden sonra zorluk çekiceksin o kesin.

küçük bir şehirdir gezilecek bir yeri çok fazla yoktur hatta hiç yoktur.

belki üniversite açıldığından beri birşeyler değişmiştir 5 yıldır gitmiyorum ığdıra o yüzden sağlıklı bilgiler veremem .

ancak halkı ile asla problem yaşamazsınız. halkın çoğu benim gibi azeri kökenlidir. milletine bağlı insanlardır . sıcak kanlıdırlar. bir sıkıntın olduğunda söylediğin zaman hemen haletmeye çalışırlar.

insanları konusunda sıkıntı çekmezsin ancak dediğim gibi canın çok sıkılır.

ama onunda öaresi var oraya gidince kendine pasaport çıkart. ehliyetin felanda var ise nahcivana geçebilirsin değişiklik olsun diye.

başka türlü ise havaalanı yapıldı yeni. uçakla gidip gelebilirsin.
  • quote:

Arkadaşlar Iğdır'a taşınacağız. Iğdır nasıl bir yerdir. Ne düşünüyorsunuz. Daha fazla cevap almak için buraya onu açtım. Şimdiden teşekkürler dostlar.

Ermenistan'a, İran'a sınır kapısı var.

Kaçakçılıkta bir numara herşeyin kaçağı mevcut.

Geçim tarım ve hayvancılık üzerinedir.

Üniversitesi var galiba onu görmedim ama.

Askerle iç içe bir şehirdir. Komando, jandarma, ve sınır birlikleri olduğu için asker çoktur.

Merkezinde teknosa ve Migros var. Hava alanı ve otogarı var.

Halkı kürt-türk-azeri karşımıdır. Ve hepsi birbiriyle çok iyi geçinirler.

Genel olarak sakin ve samimi insanlara sahip bir yerdir. İnsanlar yardım sever sıcak kanlı ve geneli Müslüman namazında niyazında kişilerdir.

Yemek içmek acayip uygundur.

Yemek ve meyve olayı çok fena artık meyve yemekten bıkarsın.

Doğallık açısından yağmur ormanlarına taş çıkarır. Her yanı ayrı bir doğa manzarasıdır.

Bu özelliği saymayı pek sevmem ama kızları izmirdekilere bin basar kardeşim.

vs. vs. daha merak ettiğin bir şey varsa sor bana. Askerliğimi orada yaptım ve bir çok yerinde bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 26 Mayıs 2013; 12:34:05 >

• quote:

Dostlar İzmir' den taşınacağız. İzmir'den oraya giden birisi zorluk çeker mi ?

Ohooo izmirden gidecekseniz bittin sen olmmm
  • Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler aklimda biraz sekillendi artik gidip gormek kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iğıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler aklimda biraz sekillendi artik gidip gormek kaldi.

Konunun üzerinden kaç sene gecti naptiniz hocam tasindiniz mi memnun musun anlatirmisin biraz İgdiri

• SantiagoMunez25 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi hortlatmişsin konuyu

• arkadaslar hazır konu hortlamışken benim de sormak istediğim bi şey var ığdırda asteğmenlik yapacak erkek arkadasım sizce nasıl olur cok zorlanır mı orada yasam nasıldır tehlıke bölgesi mi vs bilenler biraz bilgi verebilir mi acaba
  • İğıdır herhalde ya

• şu ana kadar tanıdığım ığdırlıların hepsi yalancı sahtekar ve pkklıydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.