Şimdi Ara

İftar sofrası ve Cola reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her sene Ramazan ayında kola şirketleri iftar sofrasında kola reklamları yayınlıyor. Sanırsın cola kutsal içecek o olmasa olmaz. Ramazan ile kolanın ne alakası var ben hala onu çözemedim. Ayrıca artık dünyaca tanınan bir marka sürekli neden reklam yapar onu da anlamış değilim?

• Hocam kolasiz sofra olmaz diyorlar birde gayet güzelde oluyor, hayatimdan kolayi cikarali okadar olduki gecen 1 bardak içtim, verdiğim tepki "gecen sene ben bundan 1 lt mi iciyordum günde? " olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar reklam damı yapmayacak.işin amacı o zaten kolasiz sofra olmaz algisi yaratmak.

• Kutsal içecek olmasıyla alakalı değil pek, pazarlama taktiği daha çok. Çoğunlukla kolektivist bir toplum olduğumuz için Ramazan ve aile sofrasına fazlaca önem veriyoruz, onlar da pazarlamasını ona göre yapıyor.

Coca Cola politik bir kurum değil, hatta CEO'su Türk. Bence o bağlantıyı yapmak biraz zorlama olmuş. (Coca-Cola çok nadir içerim, korumaya çalışmıyorum sadece o reklamların nedenini açıklamaya çalıştım)
  • reklamın özü o ne kadar çok ekranda görürsen markette onu alırsın.

RT niye tüm ekranları kapatmıştı sanıyorsunuz

gözden uzak olan gönüldende ırak olur.
  • Kolayi bedava bulsam icmiyorum. Mis gibi soguk cay varken gazli icecek olmasada olur. Onlar da kendilerini nimetten sayiyor iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algı olusturmak olay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donanım Haber Mangal Sohbetleri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında iftar sofrasında kola içmek kadar tehlikelisi yok,kolanın yarısından çoğu şeker. 16 saat aç kalmış vucuda aniden şeker yüklemesi yapmak çok çok zararlı.
    onun yerine ballı süt için desek kimse içmez,çünkü yararlı.
  • Kime ne ki yaptığı reklamdan? Ayrıca bu şirketin İsrail'e yardım ettiğini nerden biliyorsunuz, bana photoshopla üzerlerine coco cola amblemi iliştirilen feyk fotoğrafları göstermeyin yeter. İsrail'e yardım diyenler audi'den mercedeslerden inmiyorlar ne hikmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kolayi bedava bulsam icmiyorum. Mis gibi soguk cay varken gazli icecek olmasada olur. Onlar da kendilerini nimetten sayiyor iste

Didi bile çok güzel içecek yapıyor. Çok lezzetli. Sıcaklarda alıyorum hemde ucuz. İllede kola diyenler bağımlısı olmuş olabilirler
    Kola bağımlısı ve su yerine kola içen tanıdıklarım var.

Ilerleyen zamanlarda ciddi saglik sorunlarina yol aciyor asitli olanlarin hepsi. Ama farkinda degiller iste.

Reklamlar cikinca bakiyorum. Dolmanin yaninda kola. Ulan ne alaka Gazli icecek gibi onlarda bize gazlamaya calisiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 18 Haziran 2015; 20:19:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kime ne ki yaptığı reklamdan? Ayrıca bu şirketin İsrail'e yardım ettiğini nerden biliyorsunuz, bana photoshopla üzerlerine coco cola amblemi iliştirilen feyk fotoğrafları göstermeyin yeter. İsrail'e yardım diyenler audi'den mercedeslerden inmiyorlar ne hikmetse.

İsrail e yardım ettiğini elbette bilemeyiz. buradaki asıl mesele kola gibi zararlı bir içeceğin iftar sofrasıyla ilişkilendirilmesi. sanırsın zemzem suyu. reklamda iftar sofralarının vazgeçilmezi deniyor.
  • arap ırkçısı koministler birazdan gelip amo kolosoz sindirim olmoz der
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kime ne ki yaptığı reklamdan? Ayrıca bu şirketin İsrail'e yardım ettiğini nerden biliyorsunuz, bana photoshopla üzerlerine coco cola amblemi iliştirilen feyk fotoğrafları göstermeyin yeter. İsrail'e yardım diyenler audi'den mercedeslerden inmiyorlar ne hikmetse.

İsrail e yardım ettiğini elbette bilemeyiz. buradaki asıl mesele kola gibi zararlı bir içeceğin iftar sofrasıyla ilişkilendirilmesi. sanırsın zemzem suyu. reklamda iftar sofralarının vazgeçilmezi deniyor.

O konuda haklısın, asitli içeceklerin mideye tahribatını hepimiz biliyoruz. Seçim yapana kalmış bir karar, bunu tartışmak bile hata. İçene de neden içiyorsun mu diyeceğiz? Tercihlere saygı duymalıyız.

• birtane daha cocacola almazsak israil batıyor kesin bilgi yayalım...
  • içene elbette niye içiyorsun diyemeyiz,ama reklam ahlakı diye de bir şey olmalı, halkı yanlış yönlendirmemeli.
  • Türkiye de tüketiciyi yanıltan,laf oyunları yapan çok sayıda reklam var. mesela küçük tv kanallarında çıkan cep telefonu reklamları. 1500tl lik telefonu 99tl ye satıyoruz demeleri halkı yanıltmak değil midir? bunlar hakkında işlem yapan da yok.
  • Ozcan deniz li reklamıda çok saçmaydı. Reklam görmek isteyen uludağın reklamlarıma baksın , kendisi gibi reklamı da efsane.

Ayrıca yıl 15 hala kola içen var mı ? En son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun dışında ayrıca vatandaşların bilinçlendirilşmesi gerek.

Abd linin içtiği kolanın içeriği bizim ülkede satılan ile aynı değil.

Abd li şeker kamışında üretilen cola yı içer, türk halkına glikoz şurubundan yapılan şekerli cola ve diğer meşrubatları dayatırlar.

Türk halkı gıdalar yoluyla gizliden gizliye hasta edilirken elin abd devleti halkını sağlığa bozucu maddelerden korur.

Bizde nasılsa çöplerdeki çöplerden farksız harca gitsin..
  • pepsi varken coca cola içenleri anlamıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.