Şimdi Ara

Ielts den 6.5 Almak istiyorum. Ne kadar zor , veya ne kadar ingilizceye tekabül ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

hayalimdeki okulda eğitim almak için ielts 6.5 almam gerekiyor. Şuan b2 seviyesinde bir dil kursunda eğitim alıyorum.

Anlayamadığım tek konu 6.5 seviyesi ortalama neye tekabül ediyor. Yani Advancenin(c1) biraz ilerisi mi , yoksa çok daha fazlası mı?. Bu seviyeye gelmiş bir kişi makale filan mı yazabiliyor.

Tecrübe sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 19 Mayıs 2019; 11:14:50 >

Hangi kaynaklardan çalışma yapıyorsunuz kitap ve video olarak ?

If it runs,it's crackable...
  • Yukarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ingilizce speaking konusunda zorlanıyorsan Cambly uygulamasını indirip yabancı öğretmenler (anadili ingilizce olan) ile yüzyüze konuşabilir. Bedava 10 dakika için yapmanız gereken ise referans koduna camblybedava yazmak yeterli olucaktır. Hesabınıza 10 dk bedava görüntülü konuşma hakkı tanımlanıcak.

Referans: camblybedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.