Şimdi Ara

3 ve üzeri ortalama yapmak çok mu zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama üstü, iyi üniversitede ve Ana mühendisliklerden bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 ve Üzeri Ortalama Yapmak Çok mu Zor?

Üniversitede 3 ve üzeri ortalama yapmak, öğrencilerin sıklıkla karşılaştığı bir hedeftir. Bu ortalamanın iyi olup olmadığı ve elde edilip edilemeyeceği sıklıkla tartışılan konulardandır.

3 Ortalama İyi mi?

Genel olarak, 3 ortalama üniversite öğrencileri için iyi bir ortalamadır. Çoğu üniversitede 3,00 veya üzeri ortalamanın "iyi" olarak kabul edildiğini unutmamak gerekir. Bu ortalama, akademik başarı için sağlam bir temeli ve çoğu kariyer yolu için yeterli becerileri gösterir.

3 Ortalama Yapmak Zor mu?

3 ortalama yapmak, öğrencinin çalışma alışkanlıklarına, ders yüküne ve seçilen derslerin zorluğuna bağlı olarak değişebilir. Kararlılık, iyi zaman yönetimi becerileri ve etkili çalışma alışkanlıkları ile çoğu öğrenci 3 ortalama elde edebilir.

Üniversitede 3.50 Ortalama Yapmak

3,50 ortalama, üniversite öğrencileri için daha yüksek bir ortalamadır ve genellikle onur derecesine layık görülmek için gereklidir. Bu ortalamayı elde etmek için yüksek motivasyon, mükemmel çalışma alışkanlıkları ve zorlu ders seçimleri gerekir.

Ortalama 3 Olması İçin

3 ortalama elde etmek için öğrenciler aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirler:

• Derslere düzenli katılın ve aktif olarak katılın.
    • Dersleri gözden geçirin ve ödevleri zamanında tamamlayın.
    • Zorlu ama yönetilebilir bir ders yükü seçin.
    • Etkili çalışma alışkanlıkları geliştirin.
    • Derslerinizle ilgili sorularınız varsa öğretim üyelerinizle iletişime geçin.

3 Ortalama ile Mezun Olmak

3 ortalama ile mezun olmak, çoğu işveren ve yüksek lisans programı için olumlu bir sinyaldir. Bu ortalama, öğrencinin akademik olarak yetkin ve kariyerinde başarılı olma potansiyeline sahip olduğunu gösterir.

Sonuç olarak, 3 ve üzeri ortalama yapmak, öğrencinin çabalarına ve yeteneklerine bağlı olarak mümkün olabilir. İyi çalışma alışkanlıkları, etkili zaman yönetimi ve zorlu ders seçimleri ile çoğu öğrenci 3 ortalama elde edebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şahsen makine mühendisliğinde okul olarak marmara ve daha iyilerinde pek hayli zor. baya zor. öyle böyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

şahsen makine mühendisliğinde okul olarak marmara ve daha iyilerinde pek hayli zor. baya zor. öyle böyle değil.

Ben de marmaranın izmir versiyonunda makina için sormuştum. 3 ortalama yapıp bilgisayarı geçmeyi düşünüyorum, olur mu dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı disiplin gerekiyor bence. En azından tüm dersleri takip etmen gerekiyor ve sınav haftasından 1 hafta önce başlaman gerekiyor, eğer 3.5 üstü istiyorsan da her gün çalışman gerekebilir. O kadar kolay değil ama aşırı zor da değil. Ben geçen dönem okula toplamda 15 gün gittim, 1 sayfa not tuttum ama tüm fotokopileri aldım. Derslerin de çoğunu geçtim. Yoklamayı sorun etmediler. :) 2.5 ortalama ile falan mezun olurum gibime geliyor, inan pek de umurumda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okula göre değişir.
  • Günü gününe çalışmak lazım. Ama yeri geliyor konuyu çok iyi bilmene rağmen hoca geçirmiyor. AA almam gereken dersten CC almıştım mesela sırf hoca yüzünden. Çok koymuştu.
  • Sınava son 3-5 gün çalışarak yapılabilir. Son güne bırakıldı mı 3.5'tan 2.7'ye kadar düşer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 tekrar çok mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yapıyosam çoğu kişi yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

şahsen makine mühendisliğinde okul olarak marmara ve daha iyilerinde pek hayli zor. baya zor. öyle böyle değil.

Ben de marmaranın izmir versiyonunda makina için sormuştum. 3 ortalama yapıp bilgisayarı geçmeyi düşünüyorum, olur mu dersiniz

türkçe ise olabilir. marmarada ingilizce, kaynaklar da ingilizce. dolayısıyla çok düzenli çalışmayınca kurtarmıyor. ama sizin öyle bi hedefiniz varsa olabilir tabii ki neden olmasın. iyi çalışmalar
  • 3 kolay 3.5 zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.