Şimdi Ara

Bursa İngilizce Kursu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
9.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üniversite öğrencisiyim ingilizcemi geliştirmek için kurs bakıyorum 1,1.5 yıl geliştirip yurt dışında tamamlamayı planlıyorum.
    Bursada oturuyorum

    Ukla academy baktım iyi diye duydum fiyatları çok yüksekmiş sanırım

    Amerikan Kültürü ne baktım iyi yorumlarda var çok kötü yorumlarda var

    English time baktım onada iyi dememişler

    Tömer
    Dilmer bunlar hakkında çok yorum yok başkada bilmiyorum.

    Tavsiyelerinize ihtiyacım var .



  • artık busmek ingilizce'de b2'yi bile açıyor diye biliyorum. ama sadece beşevler'de. intermediate seviyesine ücretsiz gelmek isteyenler için birebir. düşün derim. ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasori_99

    artık busmek ingilizce'de b2'yi bile açıyor diye biliyorum. ama sadece beşevler'de. intermediate seviyesine ücretsiz gelmek isteyenler için birebir. düşün derim. ;)
    Merhaba arkadaşlar. Bende İngilizcemi geliştirmek istiyorum, Busmek'e gittim ama katılımcı azlığı ve bazı düzensizliklerden dolayı bıraktım. Ücretsiz oluşu çok güzel tabi ama kalite göremedim fazla. Yani pek birşey öğrenemedim.
    Bundan dolayı gerçekten kendimi geliştirebileceğim, iyi bir eğitim metodu uygulayan disiplinli bir kurs araştırıyorum. Bütçemde kısıtlı,bu hususda göz ardı edemiyorum. Tavsiyesi olan arkadaşları takip etmek için buraya yazdım umarım yanlış yere yazmamışımdır. Bu haftasonu bende çıkıp dolaşıcam gerçi araştıracağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desert17

    Merhaba arkadaşlar. Bende İngilizcemi geliştirmek istiyorum, Busmek'e gittim ama katılımcı azlığı ve bazı düzensizliklerden dolayı bıraktım. Ücretsiz oluşu çok güzel tabi ama kalite göremedim fazla. Yani pek birşey öğrenemedim.
    Bundan dolayı gerçekten kendimi geliştirebileceğim, iyi bir eğitim metodu uygulayan disiplinli bir kurs araştırıyorum. Bütçemde kısıtlı,bu hususda göz ardı edemiyorum. Tavsiyesi olan arkadaşları takip etmek için buraya yazdım umarım yanlış yere yazmamışımdır. Bu haftasonu bende çıkıp dolaşıcam gerçi araştıracağım.

    Alıntıları Göster
    Merhaba arkadasalar

    Uludag universitesinde fransizca ögretmenligi bolumu okuyorum ve ingilizce ozel ders veriyorum. Ingilizce egitimini Gurcistanda amerikali hocalar tarafindan aldim. Bence kendinize kurs aramak yerine uygun bir özel ders almaniz gerekir. Dil bireysel ilgilenmeyle öğrenilebilir. Yani 15 20 kisilik siniflarda herkese anlatilan dersin size tek yarari yds tarzi sinavlardir. Konusmaniza hicbir fayda saglamaz ve birkac yil sonra hem verdiginiz paralari hemde gordugunuz dersleri unutmus olursunuz. Dil ogrenmek istiyosaniz birebir egitim olmasi gerekir. Dilbilgisi egitiminin konusmaya hicbir yarari olmaz. Ve birkac yil sonra onlarda unutulur. Ve ingilizce ogrenmek milletimiz icin gerçekten zor bi iş. Çünkü ulkemizde dili ögrenememe ve ögretememe olarak iki buyuk problemimiz var.Türkçeyi bile 200 300 kelimeyle konuştuğumuz için boyle bi problem söz konusu. Bir bebegi dusunun hicbir gramer egitimi almadan duyduklariyla dili öğreniyor. Bunun yaninda otomatik olarak gramerde ogreniyor zaten. Oyuzden verb + ing tarzi kalip sacmaliklardan kurtulmamiz lazim. Bizim konusmaya yonelmemiz lazim.(bireysel gorusum) Kursları karalamak değil amacım ama günümüzde malesef kursların hiçbir yararı yok. Özel olarak gerçekten güzel eğitim veren yerler olabilir bilemem. Ama şöyle bir dönüp bakın hepimiz okuduğumuz okullarda 8-9 yıl İngilizce eğitim alıyoruz ve lise bittikten sonra iki kelimeyi bir araya getiremiyoruz. Bunun sebebi gramer ve paraya dayalı eğitim olması. Amaç öğretmek değil gibi hissediyorum ben şahsen. Çünkü bazen afişler görüyorum 4 ayda kesin öğreniyoruz. 6 ay a kesin konusturuyoruz. Bunlar yalan arkadaşlar inanmayın. Dil öğrenmek öyle bisey olsaydı şimdiye 10 dil biliyo olurdum. Bunun kursla hocayla alakasi yok. İsterse amerikali olsun isterse ingiliz. Dili size aktaramadiktan sonra hicbir ehemmiyeti yok. Eger ki bir dili öğrenmeye karar verdiyseniz kendinizi zorlamalisiniz. Ve emin olun ingilizcenin (özellikle günlük konuşma dili) ne kadar basit olduğunu görünce dönüp bütün kurslara okullara lanet okursunuz ben şuan 4 dil biliyorum ve yaşım 20. Kulağa zor bisey gibi geliyor olabilir belki ama hiç değil dil öğrenmek zor bisey değildir sadece yöntem bilmeniz gerekiyor. Beni istediğiniz zaman arayabilirsiniz gorusebiliriz. İngilizce özel ders veriyorum hemde uygun fiyata ama tavsiye, method öğrenmek içinde rahatsız edebilirsiniz zevkle yardımcı olurum.



    Yusuf artuç
    0 541 415 34 95



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufartc -- 28 Nisan 2016; 18:46:25 >




  • Bursada ingilizce kursu olarak çok araştırma yapmış biri olarak size tek cevabım bu işi hakkıyla yapan Aysun Uğuş hanımdır. Oldukça güvenilir ve farklı sistemleri bulunmaktadır.

  • üniversite son sınıfta bir hocamın referansıyla akademik yabancı dil kursuna görüşmeye gittim. İşin açıkçası yıllardır dil öğrenmeye çalışıyorum ve hocamda üniversitede kalmak için çok çabaladığımı görünce dil öğrenmeden bu iş olmaz dedi. Şimdi beni ilk ne etkiledi ona gelicek olursak yetişkinlere özgü eğitime sahip, lisans ve lisansüstü öğrenciler öyle çoluk çocuk aynı sınıfta değil ve eğitim içeriğine uygun kendilerine ait londra merkezli academic publishing yayınlarıyla birçok konu başlığını ele almış özgün kaynaklara sahipler. Şuan canım hocamın yanında yükseklisansa da başladım akademik 1 eğitimimi tamamlamak üzereyim. Metin, makale incelerken, araştırma yaparken şuan için hiç zorlanmıyorum umarım böyle de devam eder.

    Buarada gerçekten emin olup eğitim almak istiyorsanız youtube da yanlış hatırlamıyorsam video dersleri mevcuttu hatta ücretsiz demo derse girmeyi de talep edebilirsiniz. sizin talebinizi karşılar mı bilmiyorum ama benim için oldukça fayda sağlamıştı demo ders.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslıduman1727 -- 19 Nisan 2022; 18:56:35 >




  • İstanbuldan Bursaya yeni geldim. Toefl araştırma sonucunda Aysun Uğuş ile tanıştım.Online TOEFL Kursuna başladık. Çok iyi öğretmen kadrosu var. Ders haricinde sürekli takip halindesiniz. sizi boş bırakmıyorlar. öğretmenler de çok iyiler. Kullandıkları kaynaklar en iyilerini seçmiş kadın. hem öğretmenlerden hem kurstan memnunum.

    Tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmayacağınız BUrsada tek yer.

  • kurs kurs araştırma yaparken aklıma yatmayan bir şeylerin olduğunu fark etmiştim. diğerlerinden daha yakın bularak kayıt oluşturduğum akademik batı dilleri benim ihtiyacımı karşıladı. en başta yetişkinlere özgü olması mantığı ve kendi kitaplarıyla bir eğitim içeriği oluşturmaları beni baya etkiledi. gidip görüşmek en iyisi ama malum yasaklar, kısıtlamalar. siz yine de bilgi alın aklınıza yatarsa da ben kayıt oluştururken ücretsiz demo dersleri vardı hala devam ediyorsa talep edin derim.

  • Aysun Uğuş Dil Kursuna arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Uzun sure konuştuk. Kendimden İngilizce geçmişimden bahsettim. Dikkatle dinledi. Hedefim Ielts 8 puan almakti. 6,5 almıştım. Boğaziçi üniversitesi mezunu ielts uzmanı ile çalıştıklarını söyledi. Kadrolarında İngilizce Profesörü de olduğunu ikisi arasında seçim yapmamı istedi. Profesörün ücreti tuzlu geldiği için Boğaziçi üniversitesi mezunu hocayı seçtim. 3 hafta oldu. Yüklü bir datasi var ve Bu konuda gerçekten anlattığından daha iyi çıktı. Hedefim 8. Kolay değil. Ama hoca iyi ilgili yer. Olacağına inanıyorum. 👍

  • Gene reklamci hesaplar basmis burayi dikkat edin arkadaslar
  • Aysun Uğuş İngilizce merkezini öneri ile gittim. reklam değil. biri reklamcılar basmış diye yazmış. olumsuz dil kurslarından Aysun Uğuş hakkında karalama duydum. kendisi ile görüşmeye karar verdim. dürüst ve işini iyi yapıyor.

  • Konu hala güncel mi bilmiyorum ama bende Aysun Uğuş hanımın ismini çok duydum ve bu kadar kişi yanılıyor olamaz diye başladım bakalım şimdilik her şey yolunda.

  • Birkaç dil kursuna gittim. 1 yılı aşkındır uğraşıyorum. olmuyordu. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Uludağ Üniversitesi Yabancı Diller okutman Aysun hoca ile tanıştık. Öğrenebileceğim şekli belirledi. Umudum yoktu . son kez başladım. disiplinli çok disiplinli ve çok çalıştırıyor fakat hem öğreniyor hem de eğleniyorsunuz. farklı bir öğretim tarzları var. dil kursu gibi değil. dili öğrenebileceğimiz bir yer. ben memnunuım. görüşebilirsiniz

  • Uludağ ünv mühendislik bölümünde 2. sınıftayım okul açılırken bir kursa yazılmak istedim ve araştırma yaparken, bir hocamın da bahsettiği akademik batı dilleriyle görüştüm. yetişkinlere özel bir eğitimleri var ve bence en önemlisi okula ait kitaplar, yayınlar var ve güncel konular yer alıyor içinde. daha eğitime başlamadım ama kayıt olduğum için konuşma derslerine katılım sağlamaya başladım şimdiden gözüme girdi ve 1 yılın sonunda ingilizce öğrenirim sanki :)

  • Merhaba genel olarak Akademik Batı dilleri ve Aysun ugus öneriliyor. Yalnız bana Aysun ugus yorumları hep reklam gibi geliyor. Tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • Alivhtsntrk kullanıcısına yanıt

    Hocam bence reklam, hepsi yeni açılmış hesaplar, birbirine yakın zaman diliminde atılmış çoğu ve sebebi belirtilmeden sadece övülmüş. Dikat etmekte yarar var.


    Ek olarak ben Youtube'da Özer Kiraz'ı öneriyorum. 40.Dersindeyim 100 ders var. Dersleri ücretsiz, fakat kitapları biraz pahalı. Almaya gerek var mı bilmiyorum ama ben bu hafta aldım.

    Tek ekisiği; 39 ders işledim şu an 'had better' konusunu bitirdim. Bu 39 dersten bazı yerlerinde toplasan 7-8 tane cümlede basit olsa bile önemli sorularım var. Soracağım kimse olmadığı için bu beni üzüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temesvar -- 5 Mayıs 2022; 8:50:2 >
  • yabancı dil kursu benim ince çizgim geçen yıl bir yorum yapmıştım akademik yabancı dil kursu için, hangi yorumu görürseniz görün gidip görüşmek en iyisi öncelikle onu söylemem gerekir. şimdi yine yorum yapmamdaki sebep aslında özellikle çevremdeki birçok arkadaşım yurtdışı için ıeltse katılım sağlamak istiyor ve ben de tabi :) ben akademik yabancı dil kursunun genel olarak eğitiminden çok memnundum. şimdi ıelts sınavına girmek istiyorum, bursada ıeltse hazırlanabileceğim iyi bir kurs var mı yoksa hiç düşünmeden akademik yabancı dil kursuna gideceğim galiba sınavda orda yapılıyormuş.

  • Merhaba; önce genel ingilizce kursu sonrasında TOEFL kursu aldım akademik dil kurslarından, eğitim sistemleri bildiğiniz kur sisteminden farklı yetişkinlere özel müfredatları var bide kendi kitaplarını yazmış adamlar bi gidip görüşün derim.

    akademik yabancı dil kursu
    En Nitelikli İngilizce Kursu | Akademik Yabancı Dil Kursu
    https://www.akademikdilkursu.com
  • Herkese Merhaba,


    Bilgi almak isteyenlerin karşına çıkan "bilgi" yerine buradaki kurum hesaplarının kendilerini övmesi sonucu bu iletiyi yazmak istedim.


    1) 2-3 mesaj atmış ye da yeni açılmış hesapların mesajlarını dikkate almayınız.

    2) En az 4 kuruma yüz yüze görüşmeye gidin. İnternet bilgi kirliliği.

    Kurumları gezin sınıflarına sosyal alanlarına bakın. Bu sadece ingilizce eğitimi değil sosyal alan.

    3) Kurum içerisinde gezerken mutlaka bir öğrenciyi çevirip memnun olup olmadığını sorun.

    4) Mutlaka sınıf kontenjan sayılarını sorun. Fazla olması durumunda sözleşme iptal özel şartı koydurun.


    5) Bilgi almak isteyebileceğiniz kurumlar


    Ulusal kurumlar (15 ve üzeri şubesi olanlar) :

    a) English Time

    b) American LIFE

    c) British Town

    d) Just English

    e) Amerikan Kültür

    f) Teol

    g) Wall street


    Kısmen Yerel Olanlar

    a) UKLA

    b) Akademik Batı Dilleri

    c) Aysun Uğuş

    d) vb.


    6) Mutlaka derslere ne zaman başlayacağınız sorun. 2-3 Hafta içerisinde başlama garantisi alın.

    Sözleşmeye özel şart koydurun 2-3 hafta içerisinde derslere başlayamazsa iptal şartı olsun.

    7) Kur arasında bekleme : B1, B2 ve C1 e sınıf açılmasını bekleyebilirsiniz. ( 2-3 Haftadan fazla sürerse iptal şartı koydurun. Aylarca sınıf açılmasını bekleyenler var.)

    8) Devamsızlık durumunda ne önlemler var ? Örnek Üniversite öğrencisi sınav zamanları, çalışanların tatil zamanları,

    hastalık vs. gibi ( Telafi sınıflarımız var diyecekler olacaktır. Kayıttan sonra sınıf dolması halince telafi açabiliriz diyecekler olacaktır. Mutlaka netleştirin,

    diğer örnek : öğrenciyim sınav haftam 2 hafta, 1 hafta önce ders çalışmaya başlıyorum, 1 hafta sonra da dinleneceğim. 1 ay gelemeyeceğim. Nasıl bir çözümünüz var benim gibi

    8-10 kişi mi bulmanız gerekiyor? gibi.)

    9) Eğitiminizi nasıl takip edip size raporlayacaklar? ( Mutlaka eğitiminizi nasıl takip ettiklerini ayrıntıları ile öğrenin )

    10) Eğer Yetişkin sınıfındaysanız mutlaka en küçük öğrencinin yaşını sorun ( yanınızda 12 yaşında çocukla derse girebilirsiniz. Böyle bir durumda iptal şartı koyun)

    11) Farklı bir ile gitmek zorunda kaldım. Gittiğim yerdeki şubenizde eğitimime devam edebilir miyim? Bu sözleşmenizde yazıyor mu?

    12) Sertifikaların hiçbirinin resmi bir geçerliliği yoktur. Aksini iddia edene İnanmayın!

    13) Konum ve ulaşımlarına dikkat edin.

    14) Kesinlikle sadece fiyat olarak değerlendirmeyin. Ucuz etin yahnisi bu sektörde inanılmaz seviyede. Fiyat performans en iyisi.


    15) Daha birçok soru sorulabilir fakat bunlar en önemli ve eğitim kalitenizi etkileyecek sorular olduğunu düşünüyorum. 2. maddede söylediğim gibi en az 4 kurumla yüzyüze görüşün

    mümkünse hepsiyle çünkü kalite şubeden şubeye değişebiliyor. Unutmayın çok ciddi eğitim rakamları ödeyeceksiniz. işinizi şansa bırakmayın.


    Bunları değerlendirirseniz gidebileceğiniz en iyi kurumu bulacağınızdan eminim.





  • bir önceki yorumu sabırla okuma gafletine düşmüş biri olarak haklı paylarının olduğunu da söylemek isterim sezarın hakkı sezara :) bu yorumdan da yola çıkarak kendi yabancı dil kursu arama serüvenime gelecek olursak detaylı bir inceleme ve çevremde de bu konu hakkında tecrübe etmiş arkadaşlarıma danışarak yaklaşık 4 farklı kursa kadar indirdim seçeneklerimi birinde karar kırdım dün kayıt oldum.en çok üstünde durduğum konu açıkcası ilk defa ingilizce eğitimi almayacağım ve kelimenin tam anlamıyla bıktım tenselerden grammarden tamam görelim de artık öğrenelim arkadaş konuşalım bir. seçtiğim kursun konuşma dersleri epeyce fazlaydı ama asıl önemlisi ne konuşacağız ve kimle konuşacağımız kursun ana teması yetişkin öğrenciler için hazırlanan özel bir müfredatı var ve kaynaklar vs de kendilerine ait haliyle yakın bir yaş grubu ile ve konuşulması gereken dişe gelen ekonomi, teknoloji, sağlık gibi konuların konuşuluyor olması ve konuşma derslerinin sadece yabancı hocalarla gerçekleştiriliyor olması beni kursa bağladı. diğer gidip görüştüğüm kursları yazmayacağım ama hepsi bilinen isim yapmış kurslar. hangisinde karar kıldığıma gelecek olursak gitmeden önce sanki sadece akademik eğitim verdiklerine yönelik önyargılı olduğum akademik yabancı dil kursuna kaydoldum. hangi kurslar arasında kaldığımı öğrenmek isteyen olursa da yazabilir söylerim :)





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.