Şimdi Ara

2 ayda kpss den 95 almak imkansız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortaogretim sinavina giricem 20 kasimdaydi galiba sinav. Hemen hemen 2 ayım var. 95 i sembolik olarak söyledim. Okuduğum yerlerde lise mezunları 95 den aşağıya atanmıyormuş.2 ayda sıfır bilgiyle 95 olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır bilgiyle tabiki iki ayda 95 ya da bu seviyede puan alamazsın...

Bu puanlara çıkmak için ya temelin sağlam olacak, ya da 6 ay civarinda günlük ve düzenli çalışma ile o puanlara çıkarsın

• matematik temelin varsa çok rahat yaparsın. sosyali de oturup ezberlersin ama mat temelin yoksa zor

hangi memurluğu istiyosun bu arada ben de pek bilgili değilim ama gardiyanlık zabıtalık için o kadar almana gerek yok diye biliyorum. o puanı istiyosan -ben de o puanı yapmaya çalışıcam- vhki filan istiyosun galiba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbulut94

matematik temelin varsa çok rahat yaparsın. sosyali de oturup ezberlersin ama mat temelin yoksa zor

hangi memurluğu istiyosun bu arada ben de pek bilgili değilim ama gardiyanlık zabıtalık için o kadar almana gerek yok diye biliyorum. o puanı istiyosan -ben de o puanı yapmaya çalışıcam- vhki filan istiyosun galiba ???

Gardiyanlik zabitalik olabilir vhki icin sertifika lazimmis onu pas gectim.

Gardiyanlik zabitalik arastirdigim kadariyla 90+ aliyormus memurlar.net te boyle deniliyor.

• quote:

matematik temelin varsa çok rahat yaparsın. sosyali de oturup ezberlersin ama mat temelin yoksa zor

Bide hocam 2016/1 ortaogretim taban puanlarina baktimda bulundugum sehirde ne zabita ne de gardiyanlik icin alim olmamis yani yazmiyor taban puan kontenjan falan ?.

Yakin illere baktim onlardada yok.Ben duz lise mezunuyum 90 aldim diyelim ne olabilecegim ki ? Ehliyetim falan yok anca zabita ya da gardiyan ama onlardada alim yoksa napicam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Bide hocam 2016/1 ortaogretim taban puanlarina baktimda bulundugum sehirde ne zabita ne de gardiyanlik icin alim olmamis yani yazmiyor taban puan kontenjan falan ?.

Yakin illere baktim onlardada yok.Ben duz lise mezunuyum 90 aldim diyelim ne olabilecegim ki ? Ehliyetim falan yok anca zabita ya da gardiyan ama onlardada alim yoksa napicam ?

yanlış bilgilendirmeyeyim. gardiyanlıkta 70 üstü aldıktan sonra kolay diye okumuştum ama kesin değil tabi.

belli olmaz diye biliyorum hocam ilk dönemde olmamıştır ama alım olabiliri bu dönemde. gardiyanlık ya da zabıtalık kovala bence

bu arada 70 sanırım 2014 puanıyla girecek için geçerliydi. haklısın 85 90 puan almaya çalış.

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Zabıtalık alımları zaten çok nadir açılır. Belediyelerin alımları kendileri eş dosta vasıtasıyla yaptığı için senede 10 kişi ya alır, ya almaz bile. Gardiyanlık ise tercihlerden bağımsız bişeydir. Adalet bakanlığı gardiyanlıktır, katipliktir, mübaşirliktir kendi ilanını yayınlar. Bulunduğun ilde ihtiyaç varsa belgelerinle birlikte adliyeye gider müracaatını yaparsın. Mesela verdiğim bu seneki alım ilanını incelersen biraz fikrin olur. Genelde ortaöğretim mezunlarından hizmetli veya düz memur olabilirsin. Gardiyanlıktada arkadaşın dediği gibi 70 puan üzeri başvurabiliyor. Mülakata kaç kişi çağırılacaksa ona göre puan en yüksekten başlıyarak çağırılıyor. Mezuniyet ayrımı yok.

http://www.cte.adalet.gov.tr/duyurular/2016/08-3/ilan.pdf
    http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2016/agustos/tasra/ilan.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 5 Eylül 2016; 20:43:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Zabıtalık alımları zaten çok nadir açılır. Belediyelerin alımları kendileri eş dosta vasıtasıyla yaptığı için senede 10 kişi ya alır, ya almaz bile. Gardiyanlık ise tercihlerden bağımsız bişeydir. Adalet bakanlığı gardiyanlıktır, katipliktir, mübaşirliktir kendi ilanını yayınlar. Bulunduğun ilde ihtiyaç varsa belgelerinle birlikte adliyeye gider müracaatını yaparsın. Mesela verdiğim bu seneki alım ilanını incelersen biraz fikrin olur. Genelde ortaöğretim mezunlarından hizmetli veya düz memur olabilirsin. Gardiyanlıktada arkadaşın dediği gibi 70 puan üzeri başvurabiliyor. Mülakata kaç kişi çağırılacaksa ona göre puan en yüksekten başlıyarak çağırılıyor. Mezuniyet ayrımı yok.

http://www.cte.adalet.gov.tr/duyurular/2016/08-3/ilan.pdf
    http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2016/agustos/tasra/ilan.htm

Sagolun hocam yardimlariniz icin. Bu seneki ilana basvuramiyoruz yani eylulde bitiyormuş alimlar falan biz sinava kasimda giricez

2017 ye kaldı hayaller.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.