Şimdi Ara

Iddialar dogru ise Gokhan Tore'nin acilen kuluple ilisigi kesilmeli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi sekilde olaylari Gokhan'in baslattigina dair iddialar var, Besiktas boyle seyleri asla kabul etmez, iddialar dogru ise bugun, yarin bu haberi aliriz. Besiktasli hic bir sporcu bu sekilde davranamaz. O saatte orada olan diger sporculara da agir para cezasi uygulanacaktir.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Doğru değilse de özür dileme konusu açarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Game Of Thrones - Shameless - Chuck - TWD
  • Bence de kesilmeli

• Türkiye'deki futbol camiasının şebeklerinin lafları ile kendi oyuncularımızı, kulübümüzü suçlar hale gelmişiz. İşte bu kadar kolay, bir kulübe zarar vermek. Açık verdiğin anda çakıyorlar çelmeyi biniyorlar üstüne harcıyorlar adamı.

Oyuna gelmeyin. Sakin kalıp olayların aydınlanmasını bekleyin biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse dün olaya karışan adam sezer olsun, figen civan gibi soysuzların gazına gelip oyuncularınızı kötülemeyi bırakın artık. Kazanan biz olmadık bu durumda ve olmayacağız da. Biraz arkasında durmayı öğrenin.

#8VELİ KAVLAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ciddi sekilde olaylari Gokhan'in baslattigina dair iddialar var, Besiktas boyle seyleri asla kabul etmez, iddialar dogru ise bugun, yarin bu haberi aliriz. Besiktasli hic bir sporcu bu sekilde davranamaz. O saatte orada olan diger sporculara da agir para cezasi uygulanacaktir.

Bırak sen Beşiktaşı tutma, en hayırlısı bu bence. İrlandaya git

Orijinalden alıntı: Lauvre

Doğru değilse de özür dileme konusu açarsın

Ozur dilenecek bir durum goremiyorum, zaten iddialar dogru ise diye belirtmisim zaten. Neyin ozurunden bahsediyorsunuz? Bunlar dogru ise zaten hic bir Besiktasli'nin aksini isteyecegini dusunmuyorum.
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay Melo'nun da basina gelse, Meireles'in de basina gelse ve boyle iddialar olsa yine de ayni seyi soylerdim, tek bir kosulum var "iddialar dogru ise" yoksa kim oldugu hangi takimdan oldugu beni ilgilendirmez. Zaten o iddia dogru ise ben oyle birini Besiktas formasi ile gormek istemem. Ben de pek ihtimal vermemekle beraber iddialari bilip de konustugunuzu varsayiyorum...
  • quote:

Bu olay Melo'nun da basina gelse, Meireles'in de basina gelse ve boyle iddialar olsa yine de ayni seyi soylerdim, tek bir kosulum var "iddialar dogru ise" yoksa kim oldugu hangi takimdan oldugu beni ilgilendirmez. Zaten o iddia dogru ise ben oyle birini Besiktas formasi ile gormek istemem. Ben de pek ihtimal vermemekle beraber iddialari bilip de konustugunuzu varsayiyorum...

Iddaa diyorsun hicks yakistoramiyorum sana medyaya bakarak bu sekil konusmak yakismiyor sana tore bizim takima lazim ve alinmasi lazim gs ye gittigini dusunemiyorum dusunmekte istemiyorum biz dany alalim tore verelim sirf bu yuzden kalsin derim

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Bu olay Melo'nun da basina gelse, Meireles'in de basina gelse ve boyle iddialar olsa yine de ayni seyi soylerdim, tek bir kosulum var "iddialar dogru ise" yoksa kim oldugu hangi takimdan oldugu beni ilgilendirmez. Zaten o iddia dogru ise ben oyle birini Besiktas formasi ile gormek istemem. Ben de pek ihtimal vermemekle beraber iddialari bilip de konustugunuzu varsayiyorum...

Iddaa diyorsun hicks yakistoramiyorum sana medyaya bakarak bu sekil konusmak yakismiyor sana tore bizim takima lazim ve alinmasi lazim gs ye gittigini dusunemiyorum dusunmekte istemiyorum biz dany alalim tore verelim sirf bu yuzden kalsin derim

Evet iddia, 1-2 gun icinde ortaya cikar zaten emniyet kayitlarindan da dogrulanir gercekse. Gercek degilse de sadece ertesi gun idman oldugundan o gece o saatte disarida olduklari icin saglam bir ceza alirlar ve olay kapanir.

• aferin oğlum aferin böyle devam çok güzel !

• quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Bu iddialarin ortaya cikmasini saglayan Galatasaray'dir. Sebebi de belli. Kaldi ki amacina ulasmis gibi gozukuyor buraya bakarsak

Bugun yarin ortaya cikar, biz tavrimizi ortaya koyalim da sonra kimse bik bik etmesin. Dediginiz gibi birsey olursa da sasirmam yani.
  • Şu iddialar neymiş söylede bizde bilelim? He ne olursa olsun adam silahlı saldırıya uğradı bunu normal görmenizi yada görmemizi sağlayacak bir iddia olamaz.

• görende adam öldürmüş sanacak böle konular açıp gs'lilerin diline düşürmeyin lütfen
    Başka bi kanalda Fikret Orman'ın aşk hayatından bahsediliyor.Neymiş sevgilisini Mykanos'a tatile götürmüş.Bunu karaktersizlikle falan suçluyorlar.
    Başka bi kanalda da Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'ın bir olup Beşiktaş'ı soyduğunu;Fulya'dan paraların çalınmaya devam ettiğini söylüyorlar.

Bunların hepsi dün oldu çünkü.Hepsinin zamanı bugün.1 ay sonra mali genel kurulda da başkanım başkanım diye peşinden ayrılmazlar.
    Bizim taraftarda doğrucu davutu oynayacak ya hemen kesilmeli ilişiği derhal.Yazık ki ne yazık ya bu kadar saf olmamalı bi taraftar grubu

• 4 maç sonra istifa edecek.
  • Ayni aptalligi nouma olayinda da sezerle-toraman olayinda da yaptik. Zaten isler hep bize geldiginde etik metik denmeye basliyor. Rakiplerin kavgalari gurultulerinde, terbiyesizliklerinde tukurmelerinde kimse de cikip gonderin bu adami demiyo. Masallah ligin bitimine 4 hafta var isin ucunda +20 milyon dolar var hemen devreye gitmis gene birileri. İddialar dogru olsa bile kesinlikle saglam bir ceza kesip olayi kapatmamiz lazim digerleri de gitsinler kendi pislik, irkci oyunculari hakkinda yorum yapsinlar gitsinler diye. Gs in tuzagina dusmesin kimse biz biraktigimiz anda hemen atliycaklar cunku toreye neyse ki sozlesme hakkimiz var gelmeyin bu oyunlara artik.
    Ortada olay kaza diye kulubun yaptigi aciklama varken de bu adami hemen yollayalim bu iddialar bize yakismaz diyenlerde ancak gs trollerdir kimse kusura bakmasin. Satilik kalemlerin gazina gelmiycez daha fazla.
    Pascal pascal pascal nouma
    Nouma nouma pascal nouma....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

yazık gerçekten yazık
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.