Şimdi Ara

Turkiye nin En cok Sampiyon Olan Takimi kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Son 2 yıl da biz olacaktık ama işte.
  • DMC'in konu hazır, olası durumlara karşı resim de hazır;http://twitpic.com/4v775k
    Nolur nolmaz...
  • bugün çok şanslıydınız
    ama şimdiden tebrikler umarım avrupada iyi işler yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

DMC'in konu hazır, olası durumlara karşı resim de hazır;http://twitpic.com/4v775k
    Nolur nolmaz...

hocam bu sefer son macta sampiyonlugu kaybetmemiz imkansiz.. son macizim sivassporla ligde kalmayida garantiledi

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Son 2 yıl da biz olacaktık ama işte.

bu sezona kismetmis insallah arka arkaya sampiyonluklar gelir

• Zaten en çok şampiyon olan takımız açık ara ama bir taraflarından uydurup 1950'lerden öncesini saymıyorlar.
  • Bülent Ataman: "Sahaya çıkan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ama sahaya çıkanları ediyorum, çıkmayanları değil, çıkmayanlar kendini bilir." dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyanin en iyi sol aciklari ?
    13 yıl önce açıldı
    Dunyanin en iyi programcisi kim?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne[M]esis,

Doğru, Sivas'ın düşme ihtimali de kalmadı. O zaman korkulacak takım Ankaragücü, bu sezon size ters oldu biraz. Ek olarak son maç kendi takımınızdan korkun, malum psikolojik faktör oldukça etkileyici olacak. Hayırlısı.
  • Fb bolumu mu bjk bolumu mu belli degil..

@ Janti denizli fb macini kaybetse kume dusecekti..

simdi son mac sivas ne sampiyonluk iddiasi var ne de ligden dusme korkusu
  • Owl City.,

Sakin ol şampiyon, unuttum bir an. Ayrıca Denizli hiçbir zaman FB'nin korkacağı, endişeleneceği bir takım değil. O nedenle o şekilde cevap verdim.
  • Sağlam bir mesaj atmıştım ama silinmiş nedense. Olaylardan ders almayan taraftarlara .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sağlam bir mesaj atmıştım ama silinmiş nedense. Olaylardan ders almayan taraftarlara .

sakin ol renktas.
  • Turkiye nin En cok Sampiyon Olan Takimi kim ?

neyse 2 hafta sonra cevap verirsiniz.........

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bunu mu bekliyodun yıllar öncede en çok şampiyon olan takım fbydi fakat 3 yıldızı ilk alan takım olamadı. 4. yıldızı ilk alan takımda olamayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

bunu mu bekliyodun yıllar öncede en çok şampiyon olan takım fbydi fakat 3 yıldızı ilk alan takım olamadı. 4. yıldızı ilk alan takımda olamayacak

oldu biz kalkalım

• quote:

quote:

2. ligde şampiyon olanlara yıldız veriyorlar mı acaba gs yoksa bizi geçecek harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: RÀIN

quote:

quote:

2. ligde şampiyon olanlara yıldız veriyorlar mı acaba gs yoksa bizi geçecek harbiden

hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: RÀIN

quote:

quote:

Yazık. Hiç mi matematiğin yok senin. Acıdım valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Zaten en çok şampiyon olan takımız açık ara ama bir taraflarından uydurup 1950'lerden öncesini saymıyorlar.

Ortalıkta doğru düzgün tutulmuş resmi kayıtlar yokken, neye dayanarak böyle bir kanıya vardığını sorabilir miyim ? Ayrıca 7-0 dediğimiz zaman ''resmi değil fotoğrafı videosu yok yeaaa'' diye olayı dalgaya vuran Fenerbahçe'lilerin aynı dönemde alınan başarılarla övünmesi çok çelişkili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Zaten en çok şampiyon olan takımız açık ara ama bir taraflarından uydurup 1950'lerden öncesini saymıyorlar.

Ortalıkta doğru düzgün tutulmuş resmi kayıtlar yokken, neye dayanarak böyle bir kanıya vardığını sorabilir miyim ? Ayrıca 7-0 dediğimiz zaman ''resmi değil fotoğrafı videosu yok yeaaa'' diye olayı dalgaya vuran Fenerbahçe'lilerin aynı dönemde alınan başarılarla övünmesi çok çelişkili olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.