Şimdi Ara

Iddialar dogru ise Gokhan Tore'nin acilen kuluple ilisigi kesilmeli... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaninda erkek arkadasi olan bir kadina bakmak, laf atmak, cicek gondermek erkeklige sigmaz. Gokhan'i da dinlemek lazim tabi. Bunlar simdilik sadece iddia, dogrulanirsa o zaman tekrar konusuruz. Bosu bosuna sacmalayip birbirimizin kalbini kirmayalim. Cunku aranizda ciddi anlamda sacmalayanlar var, cevap vermek istemiyorum. Herkes terbiyesini takinsin lutfen.
  • Takımın dinamiğini doğrudan etkileyen bir oyuncu giderse kimi alacaksın Türk.Saçma sapan konuşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru hemen ilişiğini keselim de Gs hemen kapsın. Adamın ziyaretine ilk gidenlerden biri Emir Sarıgül... Kendisi Galatasaray yöneticisi... Adam zaten kurşunlandı bir daha kolay kolay böyle işlere kalkışmaz sanmıyorum.
  • Kimseyi dinlemeye yada dandik yazarlarin iddialarini dinlemek zorunda degiliz. Cunku bjk yonetim kurulu uyesi bakin yonetim kurulu uyesi diyorum gerekli aciklamayi yapti. Uygun cezayi da verirler ve olay kapanir. Boyle mesnetsiz iddialarla iftiralarla ilgili once baslik acip sonra tepki gorunce su an konusmak anlamsiz demek esas terbiyesizliktir. O zaman en basta lafta iddialarla ilgili milleti gaza getirmeye yonelik bir konu acmiycaktiniz o birilerinin iddialarinin dogru cikmasini bekliycektiniz. Evet bence de herkes terbiyesini adamligini takinsin once. İyi gunler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayılıyoruz 5 para etmez adamların laflarına inanıp oyuncularımızı harcamaya
  • "İddialar doğruysa" diyerek açılan konular, söz konusu iddiaların doğru olduğuna inanılıp da açılan konulardır.
  • Arkadaş öyle tabirler kullanıyorsun ki insan yazmamak için kendini tutamıyor. Her lafında başka kulüplere laf sokma, çarpıtma.

Kaç sezondur Fernandes ne vukuatlar işledi, ne naneler yedi! O zaman Beşiktaşlı duruşundan bahsetmiyordunuz, 15 m.euro bonservise bile satılmasın diyordunuz. İlginç adamlarsınız, başka bir şey demiyorum.
  • Halen daha gelmiş urda Habertürk Huriyet gibi beş para etmez haber sayfalarının rüylarında gördüğü yazıları yazmasına inanıp futbolcunuzu satma peşinde olan sözde büyük ama beş para etmez taraftar topluluğu! Size sesleniyorum artık o devirler bitti! Artık medyada ki bir kaç para etmez insanın lafına inanıp adamları harcama dönemi bitti! Siz istein ya da istemeyin bu yönetim bu teknik adamlar burada olacak! Artık her sene başarısızlık gibi gösterilip bir kaç kişinin gazına gelen ve adamları yollayıp peşine yüklü tazminat ödeyen yönetimler kalmadı! Kendinize başka oyuncak bulun! Beşiktaş sizi oyuncapınız değildir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyros

Kimseyi dinlemeye yada dandik yazarlarin iddialarini dinlemek zorunda degiliz. Cunku bjk yonetim kurulu uyesi bakin yonetim kurulu uyesi diyorum gerekli aciklamayi yapti. Uygun cezayi da verirler ve olay kapanir. Boyle mesnetsiz iddialarla iftiralarla ilgili once baslik acip sonra tepki gorunce su an konusmak anlamsiz demek esas terbiyesizliktir. O zaman en basta lafta iddialarla ilgili milleti gaza getirmeye yonelik bir konu acmiycaktiniz o birilerinin iddialarinin dogru cikmasini bekliycektiniz. Evet bence de herkes terbiyesini adamligini takinsin once. İyi gunler.

Ben bu durumun tartismaya acik bir konu olacagini sanmiyordum, bahsedilen iddialar dogru ise yapilmasi gereken zaten budur, bunun aksini isteyen bir Besiktas'li olacagini hic dusunmedim acikcasi. Onun icin diyorum ki madem bunu tartisacak insanlar varmis, iddialar dogrulaninca tartisiriz. Bu konunun acilma sebebi baska bir takimdan bir futbolcu da olsaydi ayni tepkiyi verecegimin bilinmesi icindi. Benim oram buram oynamaz bazilari gibi, kim olursa olsun. Herkes once terbiyesini takinacak sonra fikrini soyleyecek. Ha fikri desteklenir desteklenmez benim gibi dusunuyordur dusunmuyordur o ayri ama once terbiye, saygi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Yaninda erkek arkadasi olan bir kadina bakmak, laf atmak, cicek gondermek erkeklige sigmaz. Gokhan'i da dinlemek lazim tabi. Bunlar simdilik sadece iddia, dogrulanirsa o zaman tekrar konusuruz. Bosu bosuna sacmalayip birbirimizin kalbini kirmayalim. Cunku aranizda ciddi anlamda sacmalayanlar var, cevap vermek istemiyorum. Herkes terbiyesini takinsin lutfen.

Millete terbiye dersi vereceğine kendi terbiyene bak önce sen. Yukarı da attığın mesajların yarısı hakaret, tahrik ve provokasyon dolu. 3 tane mesajını şikayet ettim zaten ceza alırsın umarım çünkü sonuna kadar hakediyorsun. Yıllardır işin gücün Galatasaray'a laf atmak, sıktın.

• quote:

Ciddi sekilde olaylari Gokhan'in baslattigina dair iddialar var, Besiktas boyle seyleri asla kabul etmez, iddialar dogru ise bugun, yarin bu haberi aliriz. Besiktasli hic bir sporcu bu sekilde davranamaz. O saatte orada olan diger sporculara da agir para cezasi uygulanacaktir.

Hocam Ben Fenerliyim ama hic birsey net degilken Futbolcularimizi Yermesek bu kadar bu futbolcu gs li melo olsaydi bile ayni tepkiyi verirdim kaldiki gokhan töre tam olarak bjk topcusuda degil kiralik yazdiklarima Ek olarak hicbirimiz orada degildik Ve ne yasandigini tam olarak bilmiyoruz...

• Evet kesinlike once terbiye saygi. Ama bir besiktasli olarak kulubume saygi duymayan hep ayni oyunlari oynayan sozde gazetecilerin yaptigi terbiyesizlige de kalkip da goz yummam acikcasi ve ben de bunun tersini dusunen gercek bir besiktasli olucagini hic dusunmezdim. Ortada bjk uonetim kurulu uyesinin yaptigi aciklama varken neye hizmet ettigi belli olan insanlarin iftiralarina da bakarak bjk in bu sezon en onemli oyuncularindan birini harcamaya calisan gene yonetici aciklamalarina ragmen sacma sapan iddialara gercekmis gibi yaklasip yollayalim asalim keselim diye baslik acan besiktasli olucagini da dusunmezdim. Bu kadar degerlibir turk oyuncuyu kalkip da gs in kucagina atmak isteyen bir besiktasli olabilecegini dusunmezdim. He bu sacma sapan insanlarin gazina geliyoruz ne yazik ki. Yonetimin aciklamasi varken bu tiplere itibar edip baslik acmak cok yanlis. O zaman bekliycektiniz sayet bu sacma iddialar dogru cikarsa o zaman buralara tasiycakdiniz. Ayni hataya kac sefer dustuk biz yeter. Birakin su oyunculari hemen cop etme anlayisini artik. Yeterince sacma hatalar yaptik bu anlayisla Daha fazla degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Woil

quote:

Ciddi sekilde olaylari Gokhan'in baslattigina dair iddialar var, Besiktas boyle seyleri asla kabul etmez, iddialar dogru ise bugun, yarin bu haberi aliriz. Besiktasli hic bir sporcu bu sekilde davranamaz. O saatte orada olan diger sporculara da agir para cezasi uygulanacaktir.

Hocam Ben Fenerliyim ama hic birsey net degilken Futbolcularimizi Yermesek bu kadar bu futbolcu gs li melo olsaydi bile ayni tepkiyi verirdim kaldiki gokhan töre tam olarak bjk topcusuda degil kiralik yazdiklarima Ek olarak hicbirimiz orada degildik Ve ne yasandigini tam olarak bilmiyoruz...

Iste ben de bunun icindir ki yazarken "iddialar gercekse" diye basliyorum.

• quote:

quote:

quote:

O zaman icimden gelen tek duygu söylenenler Gercek degildir Umarim

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman icimden gelen tek duygu söylenenler Gercek degildir Umarim

Kesinlikle benim de tek temennim o...

• Hic bi yere gitmiyor kimse heveslenmesin

• Bu haberler sirf gs medyasinin isi degilse hic bisey bilmiyor. Guya cakallar gokhani bjkden kopartip kendileri almaya calisacaklar. Taurasiyide fb den doping yapti diye uzaklastirtip sora kendileri almisti cakallat sizi

• Ya bi' kere biz oyuncumuzu koruyalım. Gençtir diyelim, yanlış yapmıştır, bundan sonra yapmaz diyelim. Niye böyle aptal aptal konular açıyoruz. Melo Riera'nın ağzını burnunu dağıtmışken, millet burada Melo'yu korudu. O olay Beşiktaş'ın en değerli iki futbolcusu arasında yaşansaydı, ikisi de gönderilirdi. Bunda, hem sen ve senin gibi konu açanların, hem medyanın hem de beceriksiz yöneticilerin suçu olurdu.

Gökhan şuan ligimizin en değerli kanat oyuncularından bir tanesi. Ayrıca Türk. gsliler can atıyor böyle olaylar çıksa da karışıklık yaratsak diye. Senin açtığın konuya bak. Yazık.
  • Başlatmayın Beşiktaşlılık duruşunuza. takım sizin bu duruşlarınız yüzünden bu halde.

İki İbrahim kavga eder, hemen duruşunuzu gösterir adamı takımdan yollarsınız. Sol beksiz sezonu oynarsınız.
    İbrahimle sezer kavga eder hop takımla ilişiğini kesersiniz, Necipi falan defans oynatmaya kalkarsınız.
    Voleybol kadınlara yıldız transfer edersiniz. gazeteye daha önceden yarı çıplak foto çektirdiği için duruşunuzu gösterip transferden vazgeçersiniz. ondan sonra amatörler branşlar çok kötü bik bik ötersiniz.

Adamlar Melo-Riera kavgalarını, kelepçeli otel gecelerinin üstünü örttüler. Şampiyonlukları, Avrupada başarılar yakaladılar.

Hemen takımdan gönderelim. yabancı sınırlamasında seneye Galatasarayda Töreyi izlerken sizde burda bol bol duruş sergilersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Ya bi' kere biz oyuncumuzu koruyalım. Gençtir diyelim, yanlış yapmıştır, bundan sonra yapmaz diyelim. Niye böyle aptal aptal konular açıyoruz. Melo Riera'nın ağzını burnunu dağıtmışken, millet burada Melo'yu korudu. O olay Beşiktaş'ın en değerli iki futbolcusu arasında yaşansaydı, ikisi de gönderilirdi. Bunda, hem sen ve senin gibi konu açanların, hem medyanın hem de beceriksiz yöneticilerin suçu olurdu.

Gökhan şuan ligimizin en değerli kanat oyuncularından bir tanesi. Ayrıca Türk. gsliler can atıyor böyle olaylar çıksa da karışıklık yaratsak diye. Senin açtığın konuya bak. Yazık.

Sen Besiktas formasi giyen bir futbolcu olarak, tatil gunu olmayan bir gunde o saatlere kadar disarida olamazsin, bir mekandan insanlari rahatsiz ettigin icin kovulup, ayni gece baska bir mekanda baskasinin yanindaki kadina bakip, rahatsiz edip. laf atamazsin, cicek gonderemezsin. Boyle sorumsuzca davranip kendini ve yanindakileri olum tehlikesi ile karsi karsiya birakamazsin. Bakin bunlar hep iddia ve bu davranislarin ilk olmadigi da soyleniyor. Bunlar gercekse zaten bu adam degismez, bundan kimseye de hayir gelmez. Ha dogru degilse zaten hic birsey olmaz sadece idman gunu disari ciktiklari icin cezalarini alirlar ve olay kapanir gider. Bunlar gercek degilse zaten benim gonderin dememle mi Gokhan gonderilecek? Umarim tum bu iddialar yalandir ve bu konu coplukteki yerini alir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.