Şimdi Ara

Iddialar dogru ise Gokhan Tore'nin acilen kuluple ilisigi kesilmeli... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Ya bi' kere biz oyuncumuzu koruyalım. Gençtir diyelim, yanlış yapmıştır, bundan sonra yapmaz diyelim. Niye böyle aptal aptal konular açıyoruz. Melo Riera'nın ağzını burnunu dağıtmışken, millet burada Melo'yu korudu. O olay Beşiktaş'ın en değerli iki futbolcusu arasında yaşansaydı, ikisi de gönderilirdi. Bunda, hem sen ve senin gibi konu açanların, hem medyanın hem de beceriksiz yöneticilerin suçu olurdu.

Gökhan şuan ligimizin en değerli kanat oyuncularından bir tanesi. Ayrıca Türk. gsliler can atıyor böyle olaylar çıksa da karışıklık yaratsak diye. Senin açtığın konuya bak. Yazık.

Sen Besiktas formasi giyen bir futbolcu olarak, tatil gunu olmayan bir gunde o saatlere kadar disarida olamazsin, bir mekandan insanlari rahatsiz ettigin icin kovulup, ayni gece baska bir mekanda baskasinin yanindaki kadina bakip, rahatsiz edip. laf atamazsin, cicek gonderemezsin. Boyle sorumsuzca davranip kendini ve yanindakileri olum tehlikesi ile karsi karsiya birakamazsin. Bakin bunlar hep iddia ve bu davranislarin ilk olmadigi da soyleniyor. Bunlar gercekse zaten bu adam degismez, bundan kimseye de hayir gelmez. Ha dogru degilse zaten hic birsey olmaz sadece idman gunu disari ciktiklari icin cezalarini alirlar ve olay kapanir gider. Bunlar gercek degilse zaten benim gonderin dememle mi Gokhan gonderilecek? Umarim tum bu iddialar yalandir ve bu konu coplukteki yerini alir.

M.United futbolcuları otelde bir kadına toplu tecavüz ettiler, J. Terry takım arkadaşının karısıyla yattı? Kovuldular mı noldular? Şimdi neredeler?

• quote:

Benim için galatasaray'ın adı büyük yazılabilecek bir özel isim değil. Noldu zoruna mı gitti rai-gy.

Büyük yazmayı bırak, senin gibi birinin adını ağzına alabileceği bir isim değil Gatalatasaray.Kıskançlığın ve nefretinin ömür boyu devam etmesi dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

quote:

Ya bi' kere biz oyuncumuzu koruyalım. Gençtir diyelim, yanlış yapmıştır, bundan sonra yapmaz diyelim. Niye böyle aptal aptal konular açıyoruz. Melo Riera'nın ağzını burnunu dağıtmışken, millet burada Melo'yu korudu. O olay Beşiktaş'ın en değerli iki futbolcusu arasında yaşansaydı, ikisi de gönderilirdi. Bunda, hem sen ve senin gibi konu açanların, hem medyanın hem de beceriksiz yöneticilerin suçu olurdu.

Gökhan şuan ligimizin en değerli kanat oyuncularından bir tanesi. Ayrıca Türk. gsliler can atıyor böyle olaylar çıksa da karışıklık yaratsak diye. Senin açtığın konuya bak. Yazık.

Sen Besiktas formasi giyen bir futbolcu olarak, tatil gunu olmayan bir gunde o saatlere kadar disarida olamazsin, bir mekandan insanlari rahatsiz ettigin icin kovulup, ayni gece baska bir mekanda baskasinin yanindaki kadina bakip, rahatsiz edip. laf atamazsin, cicek gonderemezsin. Boyle sorumsuzca davranip kendini ve yanindakileri olum tehlikesi ile karsi karsiya birakamazsin. Bakin bunlar hep iddia ve bu davranislarin ilk olmadigi da soyleniyor. Bunlar gercekse zaten bu adam degismez, bundan kimseye de hayir gelmez. Ha dogru degilse zaten hic birsey olmaz sadece idman gunu disari ciktiklari icin cezalarini alirlar ve olay kapanir gider. Bunlar gercek degilse zaten benim gonderin dememle mi Gokhan gonderilecek? Umarim tum bu iddialar yalandir ve bu konu coplukteki yerini alir.

M.United futbolcuları otelde bir kadına toplu tecavüz ettiler, J. Terry takım arkadaşının karısıyla yattı? Kovuldular mı noldular? Şimdi neredeler?

Onlari da Besiktas'imin formasini giyerken gormek istemem zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Başlatmayın Beşiktaşlılık duruşunuza. takım sizin bu duruşlarınız yüzünden bu halde.

İki İbrahim kavga eder, hemen duruşunuzu gösterir adamı takımdan yollarsınız. Sol beksiz sezonu oynarsınız.
    İbrahimle sezer kavga eder hop takımla ilişiğini kesersiniz, Necipi falan defans oynatmaya kalkarsınız.
    Voleybol kadınlara yıldız transfer edersiniz. gazeteye daha önceden yarı çıplak foto çektirdiği için duruşunuzu gösterip transferden vazgeçersiniz. ondan sonra amatörler branşlar çok kötü bik bik ötersiniz.

Adamlar Melo-Riera kavgalarını, kelepçeli otel gecelerinin üstünü örttüler. Şampiyonlukları, Avrupada başarılar yakaladılar.

Hemen takımdan gönderelim. yabancı sınırlamasında seneye Galatasarayda Töreyi izlerken sizde burda bol bol duruş sergilersiniz.

İste tam da anlatmak istedigim sey. bide bunu yapanlar yani kendi kendilerine ortaligi velveleye verenler sonra da cikip her besiktasli boyle olmalidir derler bizlerin besiktasliligini sorgularlar. Yetti artik bitti o devirler. Kimse de kalkip gs in kayigina binmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lauvre

Doğru değilse de özür dileme konusu açarsın

Ozur dilenecek bir durum goremiyorum, zaten iddialar dogru ise diye belirtmisim zaten. Neyin ozurunden bahsediyorsunuz? Bunlar dogru ise zaten hic bir Besiktasli'nin aksini isteyecegini dusunmuyorum.

açtığınız konudaki üslup doğru.
    direk suçlayıp hemen kovalım demediniz ki aksinde özür dileyesiniz.

Katılıyorum.

Bu durum beni de bir hayli rahatsız etti ama işin aslı kesin olarak açıklanmadan yorum yapmamayı tercih ediyorum zira medyanın huyunu hepimiz biliyoruz.

• Hicks hocam şu yaptığın iş değil, hiç kusura bakma..Görgü tanıkları ve yaralanan insanlara inanmayıp Beşiktaş'ın düşmanı ne kadar basın yayın organı varsa inanıp şuraya şu konuyu açman bile oldukça üzücü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hicks hocam şu yaptığın iş değil, hiç kusura bakma..Görgü tanıkları ve yaralanan insanlara inanmayıp Beşiktaş'ın düşmanı ne kadar basın yayın organı varsa inanıp şuraya şu konuyu açman bile oldukça üzücü..

Hicbirseye inandigim yok. Aksine bu iddialarin dogru olmadigina inanmak istiyorum. Beni dusunduren tek bir nokta var, ufak tefek her seye yalanlama aciklayan kulup boyle bir durumda neden hala bir aciklama yapmadi? Demekki ortada net olmayan birseyler var ve onlar da aydinlanmasini bekliyor gibi... Bu arada hic bir medya kurulusunu takip etmiyorum, sadece bu Sabah bu konuyu acmadan hemen once TRT1'de kim oldugunu bilmedigim yaslica bir adamcagiz yorum yapiyordu, bu iddialarin cogaldigindan ve polis muhabiri arkadaslardan bazi bilgilerin teyit edildiginden bahsetti. Benim gordugum, duydugum, dinledigim tek iddia da bu ve konuyu da bunun uzerine actim. Bunun disinda da tek bir medya kurulusunda ya da sosyal medyada soylenenleri, konusulanlari okumadim bile.

• Ne alakası var neden kadro dışı bırakalım veya almayalım*Önder Özen gerekli uyarıyı verir,gerekirse para cezası da verilir.O kadar.
  • arkadaş ne olursa olsun adam vuruldu az hoşgörü gösterin
  • Ülen herşeyi geçtimde arkadaş pavyonda ne işin var? Bu ne varoşluk!
  • iddiaları bilmem ama böyle sorumsuz oyuncuların büyük kulüplerde işi olmaması lzm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

/>

görende adam öldürmüş sanacak böle konular açıp gs'lilerin diline düşürmeyin lütfen

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer takım taraftarlari gibi biraz olsun futbolcularimizin arkasında duralım.Gökhan silah çekip adamı tehdit etmedi herhalde!!! Hadi diyelim Gökhan çıkardı olayı.Yaşı kaç adamın? Gençliğinde hata yapmayan insan mi var?

Ya bırakın artik su Beşiktaşlı duruşu,şerefli ikincilikler edebiyatını.yıllardır aynı şey..Azcık dik duralım,takımı koruyalım ve daha fazlasını isteyelim.başımıza ne geldiyse bu duruşlardan geldi.Yok Feyyaz'i gönder,yok Noumayi gönder,yok Sergen'i gönder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo'nun son yaptığını GS normal karşılarken, henüz doğru mu değilmiş mi belli olmayan ve saha dışında yaşanmış bir olay için kulüple ilişiği kesmek çok saçma olacaktır. Böyle düşünen biri taraftar olamaz bence. Kaldı ki doğru olsa bile sonuçta saha dışında oluyor.

• Gokhan i almak icin boyle iddialar ortaya atiyorsak kepenkleri cekip dukkani kapatalim... Benim fikrim Toreden cacik olmaz, umarim boyle bir hata yapmayiz..

• şampiyonlar ligine direkt katılma şansı varken kadro dışı falan saçma olurdu, para cezası isabet olmuş, hepsi olcay gibi ev çocugu olsa keşke ama zor biraz :) önder özen kulaklarını çeker düzelir ins
  • Yok beşiktaşlılık duruşu yok beşiktaş oyuncusu böyle şeyler yapmaz diye diye takımı kuruttunuz.İşe yarar kim varsa gönderin rahat edelim.Artık ptt liginde takılırız.
    Kulüp değil sanki yatılı okul futbolcu birşey yapsa kadro dışı kalıyor.Sahada oynatacak adam bulamıyorlar ama burnundan da kıl aldırmıyor böyle acayip bir takım.
    Quaresma gitti, nouma gitti, fernandes bitti, 2 tane oyuncun kadro dışı dany denen felaketi oynatıyorsun.Hala beşiktaşa yakışmaz falan filan.
  • Banane ulan adamın barda yasadıgı sorundan.. Ustelık olayla bır ılgısı yok dıye bılıyorum.. velevkı oldu bıze ne??? Yok Besıktas durusu yok Besıktas ruhu.. Takımda dogru duzgun adam yok.. Olanıda boyle sudan sebeb olaylardan dolayı gonderelım..
  • Bence Hicks haklı. Arkadaş iddialar doğruysa demiş zaten. Ayrıca Töre kimse kusura bakmasın ama bulunmaz hint kumaşı değil. Tamam Türk olarak belki bulunamayacak bir adam fakat onun gibi topu hem sağına hem soluna çekebilen zımba gibi şutlar atabilecek adam dolu dünyada. Ben adam gibi futbolcular istiyorum takımda. Gökhan Töre de adamdır bence ama iddialar doğruysa zerre de umurumda olmaz bu adam.
  • http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26279274.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Buyrun işte ortalığı velveleye verenler. Yönetim kurulu üyesi+töre nin kendi açıklamalarına mı güvenicez yoksa yalan yanlış haberler yapan sözde medyaya mı... Olayı öyle bir hale getirdiniz ki bilmeyen adam da töreyi sürekli kavga çıkartan biri zanneder. Adamın suçsuz olsa da ilk vukuatında hemen gönderelim wıuhuuuuu ayrıca hatırlatmak lazım daha bu adam çok genç illa ki yanlışları olur ne bu hemen gönderelim tantanası anlamadım ki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.