Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
4
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb

Rtx 3080 amazon tr Germany satıcısından alınmıştır, Nisan 2022 kutu fatura garanti mevcut. Mining geçmişi 1 aydan biraz fazla olmasına ve bunu belirtmiş olmama rağmen yediğim hakaretler sonucunda ve forumdaki benzer kartların çok yüksekten ilana koyulduğunu farkettiğim için ilan fiyatını güncelliyorum. Ayrıca 14 Nisan 2023 tarihine kadar boşta duran kartı, laf ebeliği yapanları haklı çıkartmak ve münakaşaya girmemek için bu tarihten itibaren aktif mining e koyuyorum. Böylelikle kart miningli/değil tartışmalarının önüne geçmeyi temenni ediyorum. Kısacası kart 14 Nisan 2023 tarihi itibari ile aktif mining yapılan bir kart olmuştur. Kaç ay mining yapıldı sorularına bu tarihi baz alıp hesaplayabilirsiniz. %70 fanla 50 derecede çalışmakta olup, vram ısısı 70 derecedir. Forumda daha iyisi ve daha ucuzu varsa lütfen oradan alın.

İLAN FİYATI : 12.000 TL

Arkadaşa ait kartlardır. Rtx 3080/3080ti ye geçiş yapmak istediği için ilana koyuyorum. Bu kartlar ile takasa açıktır.

Rtx 2060 forum dışına satılmıştır

Rtx 3060ti amazon jp kutulu faturalıdır. Fatura tarihi hakkında fikrim yok Eylül 2022 e kadar mining yapılmış, bu tarihten sonra kutusuna konulup kaldırılmıştır.

İLAN FİYATI: 6000 TL

3080 için, elden almak isteyen olursa Dörtyol/HATAY lokasyon.

3060ti için elden almak isteyen olursa Diyarbakır lokasyon

Ürünler lokasyonlar üzerinden elden, buradan eft sonrası kargo veya isteyen olursa dolap üzerinden satışa açıktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Var ben cok guzel anlarim.. az bişey forumda olanda anlar. Diger husus saygi karsiliklidir...

Sen arkadasin dedigine itimat et ve boyle bir ilana10.500 yollarsin dimi boyle bir ilana

Demek 2022 nisan fatura ama 1ay mining oldu sonra kutuya koydu kart 9 ay kutuda kaldi oylemi peki bune

Hangi kameraya el salliyoruz???

Bilmediginiz seylere atlamayin.

1yilda 60k 1yilda kac ay vardi ogretmenim @gerginix[SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Helallesme yeri degil burasi turbede degil.

Surekli alakasiz ss alip ilanlara atip kacan bu.

Yurtdisi garantisi olmayan karti senin ilanindaki tr sifir kartla bir tutup sacma sapan yorum yapsa cok sevecen olurmuydun abisi??

Yada milletin ilanina bos bos yorum yaptiginda mudahele ettinmi abisi?

Ssden sonra olay zaten bitmisdirde neyse...

Merhaba

Fiyat az değil mi, 15K yapsaydın! çıldıracağım anlamakta güçlük çekiyorum, milletin kartı ne kadar değerli böyle 10K fiyat çekiyorlar.

Kart yurtdışı, mining yapılmış ve ne kadar süre ile mining yapıldığı da belli değil, ben referansı olmayan bir üyenin söylemine inanamam, kartın görselleri, test sonuçlarının yer aldığı görselleri konuya lütfen ekleyiniz, 2. El ilan açabiliyorsunuz diye gelişi güzel ilan açmayınız. Bu sadece sizin için değil genel herkes için geçerli.

Bu kadar yazının sonunda asıl konumuza da gelelim, kartın test sonuçlarının yer aldığı görselleri ekler iseniz, Elimde 3070 TI var, Türkiye garantili kafa kafaya takas yapabilirim. Bunun haricinde yurtdışı bir kartı bu fiyatlara zaten satamazsınız.

Bu arkadaşın mining yaptığını ben zaten biliyorum. Bu attığın ss ile ilandaki kartın bağlantısını nasıl çözdün.

Ben ilana verdiği kart özelinde yazdım.

Senin ilanında yazdığın fiyatlara forum kuralları çerçevesinde eleştiri yapmadıysa şikayet eder sildirirsin. Forum kuralları çerçevesinde eleştiri yapana sen de dahil kimse birşey diyemez.

Nedir arkadaş küçük dağları ben yarattım dercesine forumda önüne gelene fırça atabileceğini mi sanıyorsun?

İşine bak bana cevap yazma bundan sonra şu üslübla.
  • Kutu fatura garanti vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Asiri pahali bu saatten sonra maksimum 9 eder. Cunku 4070tiler geldi.
    Birde siz mining yapiyordunuz ve 1aymi yaptiniz nasil inancaz buna??6 ay kimse kutuda karti tutmaz garanti bosa gider bastan sona yalan soyluyorsun mining donemi adetli 1660super alip burda satamadigini biliyoruz biz

• Aynı paralara rog strix , msi modeller var fiyat yüksek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar fiyat yüksek geldi bananda düşünürseniz mining yapılmamış 3060 ile takas edebiliriz kafa kafaya. Garanti yok bir şey yok mining yapılmış 10 k ben ev kullanıcısıyım garantisi de var tertemiz kart hiç bir şey yapılmadı düşünürseniz yardımcı olurum.

• Merhaba

Fiyat az değil mi, 15K yapsaydın! çıldıracağım anlamakta güçlük çekiyorum, milletin kartı ne kadar değerli böyle 10K fiyat çekiyorlar.

Kart yurtdışı, mining yapılmış ve ne kadar süre ile mining yapıldığı da belli değil, ben referansı olmayan bir üyenin söylemine inanamam, kartın görselleri, test sonuçlarının yer aldığı görselleri konuya lütfen ekleyiniz, 2. El ilan açabiliyorsunuz diye gelişi güzel ilan açmayınız. Bu sadece sizin için değil genel herkes için geçerli.

Bu kadar yazının sonunda asıl konumuza da gelelim, kartın test sonuçlarının yer aldığı görselleri ekler iseniz, Elimde 3070 TI var, Türkiye garantili kafa kafaya takas yapabilirim. Bunun haricinde yurtdışı bir kartı bu fiyatlara zaten satamazsınız.

• Mining kartı, fotoğraf yok, referans yok... Bu ilana alıcı bulabiliyorsanız o arkadaşı banada yönlendirin. Bizimde elimizde mining kartları var, toptam verelim [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Tuf Rtx 3080 12 GB 2 aylik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu fiyata alan olursa valla helal olsun. Miningsiz 3080 strixler 9000-9500e zor gidiyor. Test, foto vs yok ama fiyat 10k uzeri

• Mining gerçekten söylediğin süreden fazla kullanılmadığını nasıl anlıyacağız ? Muadili çok çok daha ucuz bilgin olsun.

• Kart hem mining de kullanılmış, hem de yurt dışı cihazı, daha üstün kartlar daha uygun fiyata satılıyor bunun fiyatı pahalı, şahsi fikrim hemde baya pahalı..

bir de arkadaşın dediği gibi 1 ay kullanıldığını nerden bilcez? Bence direkt alış tarihinden itibaren mining de kullanıldı diye bakmak lazım.

• Bu kart bu fiyata zor. Nedeni markası ve mining kartı olması. Tuf gibi kartlar bu rakamlara satılmazken çok zor.

• Bence hiç muhatap alınmayacak boş bir ilan. Kimse enerjisini bu ilana harcamasın. Bu ilan, hangi kart alınmaz sorusunun cevabı için lise seviyesinde ders konusu olabilir. Bu durumda bir fayda getirebilir.

• Miningli kartın ne kadar miningde kullanıldığını anlayacak bir metod yok.

Bu durumda arkadaşın dediğine itimat etmek dışında birşey yapamayız.

Fiyat pahalı gelebilir eyvallah da şuradaki bazı yorumlar hiç güzel değil. Üç günlük dünya için bu kadar laf söylenmez. Dedikleri doğruysa nasıl helalleşeceksiniz bu arkadaşla merak ediyorum?

Hele bazı forumun duayeni bildiğimiz arkadaşların yorumu bu arkadaşla bir şahsi problemi var gibi yazılmış.

Velhasıl saygılı olun arkadaşlar bişey kaybetmezsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum hocam. Fiyat fazla geldiyse yazma kardeşim. Size zorla ürün aldıran yok. Gidip başka kart bakabilirsin bir sürü ürün var piyasada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu forumun en güzel yanı gereksiz derecede yüksek fiyat veya problemli ürün olduğunu düşündüklerinde bilinçli insanların buna hemen müdahale ediyor olması. eleştirenleri eleştiren arkadaşlar biraz da burada alışveriş yapan bizler için empati kurabilirlerse daha güzel olur. ya ürün alındığından beri mining amaçlı kullanılmışsa bizimle kim helalleşecek? birçoğunuz burada satış yapan insanlarsınız ve hak verirsiniz ki buradaki satış yapan insanların alıcıların aklında soru işareti bırakmaması gerekir. yazma kardeşim, alma kardeşim ile olmuyor bu işler.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Var ben cok guzel anlarim.. az bişey forumda olanda anlar. Diger husus saygi karsiliklidir...

Sen arkadasin dedigine itimat et ve boyle bir ilana10.500 yollarsin dimi boyle bir ilana

Demek 2022 nisan fatura ama 1ay mining oldu sonra kutuya koydu kart 9 ay kutuda kaldi oylemi peki bune

Hangi kameraya el salliyoruz???

Bilmediginiz seylere atlamayin.

1yilda 60k 1yilda kac ay vardi ogretmenim @gerginix[SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Helallesme yeri degil burasi turbede degil.

Surekli alakasiz ss alip ilanlara atip kacan bu.

Yurtdisi garantisi olmayan karti senin ilanindaki tr sifir kartla bir tutup sacma sapan yorum yapsa cok sevecen olurmuydun abisi??

Yada milletin ilanina bos bos yorum yaptiginda mudahele ettinmi abisi?

Ssden sonra olay zaten bitmisdirde neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 18 Ocak 2023; 22:57:13 >

• demircibu kullanıcısına yanıt

kasım ayına kadar hiçbir yurtdışı faturalı mining kartı kutusuna kaldırılmadı 1 ay mining yapmak için insan neden 3080 alır hem sonrasında oyun oynamak için 3090 ti mı kullandın rx 460 mı diye sormazlar mı?

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın mining yaptığını ben zaten biliyorum. Bu attığın ss ile ilandaki kartın bağlantısını nasıl çözdün.

Ben ilana verdiği kart özelinde yazdım.

Senin ilanında yazdığın fiyatlara forum kuralları çerçevesinde eleştiri yapmadıysa şikayet eder sildirirsin. Forum kuralları çerçevesinde eleştiri yapana sen de dahil kimse birşey diyemez.

Nedir arkadaş küçük dağları ben yarattım dercesine forumda önüne gelene fırça atabileceğini mi sanıyorsun?

İşine bak bana cevap yazma bundan sonra şu üslübla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.