Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu durumda arkadaşın dediğine itimat etmek dışında birşey yapamayız.
    Dedin bende 1yildir mining yaptigini ugrastigini gosterdim ve sen bile bile savundun oylemi? sonra hak hukukdan bahset??
    Yahu kartin fatura tarihi ile suanki ay arasinda 9 ay fark var 6 ay diyor ordada salliyor ilkokul mezunu bilgisinde anlasiliyor.
    Eleman forum kurali falan takmiyor her ilana yapiyor bunu.sende koru korune savunuyon burda sadece 1 ss attim devamida var...
    50tl icin pazarlik yapip kart alamayanlar. 2000tl fazla ilan icerigi bos mining ciktisi 1ay yalan ilanini savunuyor olaya bak...
    Ve asil sen isine bak savunulcak yani olmayan birseyi sirf post kasmak icin bos polemiklere girme benimle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demircibu kullanıcısına yanıt

Hocam sizin bu kadar agresif yorum yaptığınızı bilmiyordum, muhtemelen geçen sıfır fiyatından daha pahalıya ürün sattığınız için link ve ss ekledim diyedir. Bu arada kartı sipariş ettim 1 ay sonra adresime geldi, 1 ay mining yapıp pc yi kapattım, bu kadar takip ediyorsanız bilirsiniz ben öğrenciyim, final sınavlarına girdikten 2 gün sonra yaz okuluna başka ile geçtim eylül e kadar da gelmedim pc komple kapalı kutu şekilde duruyordu. sonra da zaten mining bitmişti. bu arada sürekli mining yaptığım kart 3080ti dir. Diğer alıp sattığım kartların hepsi kapalı kutu satılmıştır ayrıca bu kart amazon tr den alınmıştır. garantisi yoktur ne demek ? Neyse isteyen istediğini düşünür [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu arada ciddi bir alıcı çıkarsa istediği programı ve istediği ayarları söylesin kutusundan çıkartıp pc ye takar atarım o test sonuçlarını , ona da inanmayan olursa canlı teamviver dan bağlanıp kendi testini yapar [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb  telefonun kamerası bozuk olduğu için fotoğraf eklememiştim, dolapta fotoları var ve hep bulanıktı , bu arada oradan 10k teklif atan çok ben vermiyorum, kart zaten kutusunda duruyor ,

Ayrıca 1 yıl değil 2 yıl falan olmuştur mining yapıyorum, beni takip eden bilir laptop ile başladım mining e , kredi kartı ile arkadaşdan borç alıp devam ettim, aldığım kartları satıp miningden gelen para ile de bu borcu kapattım sonra da kullandığım hazır sistem parçalarını tek tek yükselttim. Sonuç olarak bu forumdan aldığım oyun amaçlı asus tuf 3080ti var , 1 yıldan fazladır mining de kullanılmıştı aynı şekilde ben de kullandım ardından oyun amaçlı kullanmaya devam ettim. Arkadaşdan aldığımda sıfır gibiydi şuan hala sıfır gibi termal bakım vs yapılmadı güvenlik etiketleri de duruyor üstünde. İkinci kartım 3080 ichill. bu kartı ben almadım arkadaş kendine kredi kartı ile sipariş geçmişti , kart uzun süre gelmeyince paraya da sıkışınca sana vereyim nakite ihtiyacım var dedi , ben de aldığı fiyata aldım. bu arada bende de para yoktu, mevcut kartımı satıp bir kısmını verdim, kalan kısmı ise diğer ay zar zor biriktirip vermiştim. almamdaki amaç tamamen onun ihtiyacı olduğu için. Çok çok iade ederim dedim. aldıktan 10 gün sonra iade edeceğimi söyledim fakat taksitle aldığı için para da taksitle geri yatacağından bana yatan taksidi verebileceğini vs muhabbetleri oldu , [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb iade etsem bile parasını alamicaktım kısaca. arkadaş da vaktinde bana çok yardımcı olmuştu, o yüzden bir süre de mining yapıp sistemi komple kutulayıp kaldırmıştım

Lütfen bir daha bilip bilmeden yorum yapmayın, öbür dünyada bunun hakkını veremezsiniz. Ben her konuya yorum yapmıyorum , sadece bir ürünü 10 birime satıyorken internetten aynı sıfır ürün iventus da ütopya da 8 liraya satılıyorsa bunun linkini ve ekran fotosunu atıyorum , tabi şimdi bu ichill sıfırı 8000 lira sen 10.5 a satıyorsun diyen varsa buyursun yaptığım gibi link vs ss eklesin fiyat düşürürüm. Başkaları gibi mesaj attıktan 3 gün sonra yazıp kardeş o kısa süreli idi hani bak şimdi o fiyata satılmıyor diye üstte çıkmam [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

• Bence yeni bir ilan açmalısınız hocam. Çok fazla mesaj oluştu altında. Saygılar

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    size takması eam muhabbetinden miydi ? 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mgunsiray kullanıcısına yanıt

Fikrim yok, yeni konuya gerek yok hocam, reklamın iyisi kötüsü olmaz [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Ssdede diyorsun zaten 1yil yaptigini ozaman tarih temmuz kartin faturasi nisan herseyin celisiyor hep.

Ha sen 3080 innoya 10.500 verip alirmisin.8500 artik mining yemis ve inno3d fanlari en dandik en kisa surede bozulandir.msi gamingx asus tuf oc evga ft3 kalitesine yaklasamaz.siz mining yaparken suursuzca bunlari hesap etmedin tabi.

Benmi sifirindan pahaliya satiyorum hee he ondan bitti kartlar ondan yeni siparis gecti herkes he senin sattigin fiyata ben sifir veriyorum genc

Sen bu karti 5km ilerde suriye tarafinda satarsin bu saatten sonra burda zor.saba iyilik yaptim.ilan acmayi ogrettim.fiyatlari ogrettim ilanin boyle reklamini 1yilda yapamazdin.

1660 super kartlari tr garantiliden daha pahaliya kime sattin hangi gariba bilmiyorum ama suan o arkadas 2500e belki satar yazik oldu...

Sen cop haline getir kartlari sonra fahis fiyatdan sekila bos bir ilanda dene.

Son kez cevap vereyim [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb adam benden kartı aldı, oldu da 24 saat sonra fanları bozuldu, kart alev aldı yandı patladı, amazon tr den iade açarız yollarız 15k+3k vergisi, hadi bunlar vergiyi vermedi üstüne yattı, bildiğiniz gibi amazon tamir veya değişim yapmıyor , ücret iadesi yapıyor, bu adam 10.500 e aldı ya? 15k garantiden parayı aldı, sonuçta tüm taksitleri ödenmiş kartın, toplu şekilde yatar parası.

İkinci olarak üst mesajda 1660s leri aldın da elinde patladı satamadın dedin? Bu mesajda da hangi garibana sattın diyorsun? Karar ver sattım mı satamadım mı? Benim sattığım kartlar kapalı kutu olanlar piyasadaki en ucuz fiyattaydı, üstüne eklediğim kar, kart başı 200-300 liraydı. Senin gibi 18 den satılan 3-4 sitede stokda olan kartı, buraya millete 22-23k ya satışa koyup , üstüne hepsini sattım diyorsun, ee ben şimdi senden alanlara ne diyeyim? Veya satan sana ne diyeyim, ben forum kuralları çerçevesinde link atıp ürünün piyasada zaten sıfırının çok daha düşük fiyattan satışta olduğunu bildirdim linkini de koydum ss ini de. Gariban diyorsun ya işte belki biri denk gelir de senden 4.000 lira daha pahalı alacağına gider verdiğim linkten alır görür veya sen satıcı olarak aaa bu kart aynı kart burada stok var ucuz indirim yapayım dersin die attım, tabi hepsini satmışsın, üstüne millet kuyruğa girmiş, yenileri yolda diyorsun, aynı kartı 4.000 lira ile değil 100 lira ile onların adına sipariş geçebilirim hocam, taş atıp elim mi yorulacak, zamanında bunu çok yaptım sen bilmezsin, bu forumda onlarca kişinin amazon hesaplarına girip kredi kart bilgilerini alıp 100-200 lira komisyon ile adamların ev adreslerine istedikleri kartları yolladım, hatırladığım kadarıyla hiçbirinden de referans istemedim, çok çok yine gıcık olurum ilan açarım, senin gibi 4-5k kar atanlara inat, 100lira farkla adamlara istediği kartları kendi hesaplarından kendi kredi kartlarından kendi adreslerine kargolatırım, daha önce yaptım yine yaparım sorun değil [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb  üslubuna dikkat etmelisin en azından beni düşünmüyorsun biraz saygın olsun başkalarına karşı

• 1. Senin ss koyup kactigin konuda tek bilgin bu VERDİGİN LİNKDE KART 22.999 SUAN Bu kadar cahilsin bukadar yalancisin daha verdigin linke bakmiyorsun.onemlimi senin icin yoo amac bagciyi dovmek bunu takinti haline getirmissin..

Hala diyorum 18bine idda ettigin 3 /4 sitede bu kartı kanitla senin mining cop kartini 10.500e satin alim ama tabikide referansiz oldugunbicin bu parayi onden gondermem.

Tekrar ediyorum 18bin olcak stokdan alicaz yine senin yalanini surekli curutmekden biktim 3/4site degil 2site goster o kartida alip sana 16ya vercem kutuyu acmadan.

Hbdeki anlik stogu sen uyurken pireler ucusurken ben gordum genc kerata. Hbdeki stok adadine kadar bilgim var.bunlar seni asar sen gelirken biz ordan donmustuk.

Cok cok dusuk oldurdugunu bildirmedin silinen mesaji yoneticiler goruyor verdigin linkde 22.999a hala duruyor orda isin gucun bos beles.

Sen ortada yokken dhye uye degildin. Esamen yokken nessarien amazon rehberi hazirliyordu burda ne yaşin yeter ne bilgin ne seviyen kuru gurultusun.

100tl karla yardim etmisde 5bin karmisda meydan boş sık bol bol.

Herkes senden daha zeki daha iyi biliyor piyasayi.hervseride en ucuz ben getirdim getiriyorum getircem.sende ordan f5 yapip link arican kiskancligindan catlican.

Vatandan 3000bin daha asagiya ayni urunu sunuyorum ben takas yapiyorum.30dkda kargo cikiyorum.ilk stogu ben getiriyorum sen sadece fotolarina bakip iç geciriyorsun gtx1660superi ben hediye ediyorum ese dosta sen hergun ilan guncellerken.

Simdiden referans toplamaya basla sana 5yil musade sonra bakariz.

Dedigim gibi 8500/9000 satarsan oda elden op basina koy birde karar ver kart 9aylikmi 6 aylikmi.ilanin hep celisk

Amazon amazon diyorsun amazonun garantide fatura sahinin rma açtığından bir habersin kartin para ucretini cekilen karta iade eder.hic guven vermiyorsun hiç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 19 Ocak 2023; 21:15:58 >

• Diger konu senin sattigin kartin en ucuz piyasa fiyatiydi yalanina geliyorum ASİRİ YALAN SOYLUYORSUN

bunuda acikliga kavusturalim

https://forum.donanimhaber.com/satilik-galakuro-3070ti-4-fanli-15500-tl--152023939

İspatliyorum linkde

Su linkde sattigin yurtdisi karti 6000 iken itopyadan 5500e sistemle aliyordu insanlar???

Rtx 2060 kampanyalarla 6900du 200/300 hazir pc yapip satiyordu 1gunde.

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Satıcı değilim ama herkesin ağzında aynı laf ''miningsiz 3080 strixler 9000 e zor gidiyor'' yahu kim diyor zor gidiyor diye? 9000 e temiz 3080 i havada kaparlar yalan atmayın bari...

Lafım sadece sana değil senin gibi kim varsa hepsine 9000 e temiz, mining görmemiş 3080 strix bulun 500 TL de cebinize harçlık koyup 9500 TL ye nakit alacam hadi buyrun bekliyorum.

Bu ilan sahibinin fiyatı yada sattığı umurumda değil şu saçma mesajları her konuda görmekten bıktım cidden. Yok 10 bine 3080 Ti satılmıyormuş da, yok 9 bine 3080 strix zor gidiyormuş da, bulsanız havada kapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 4 Şubat 2023; 16:41:33 >
  • Güncel ++++

• Bu kart 3 ay boyunca burda 10bine satilmadi zaten simdi 12olmuş ve durustluk adina hicbirsey kazanilmamis ilk gunden beri mining bitene kadar zaten mining yapiliyordu yani 1ay mining yalani gereksizdi onu gectim yurtdisi burdan garantisi olmayan hele tercih edilmeyen bir markayi daha ucuz olmasi gerekirken daha pahaliya kimse almaz onun icin 3ay degil 13ay daha satilmaz...

Hocam içiniz rahat olsun, başka uygulama üzerinden 11500 e kadar çok defa teklif aldım. Şuan mining yapıyor neyse o, boşta aldığınız kart ısılarını ben şuan bu kartla mining yaparak alıyorum.

Sizin gibi değilim ben, hazır kendi ilanıma gelmişken bir şey soracağım, sizin ilan altına yorum yapmaktan kaçınıyorum artık, bu karta o kadar en kötü kart deyip kendiniz bu kartın aynısını geçen gün satıp altına da çok güzel kart yazmanız beni benden aldı, psikolojik sıkıntılarınız varsa doktora görünmenizi tavsiye ederim [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Alıcı değilseniz yorum yapmayın, ayrıca bu kart size yaramaz hem mining yapıyorum hem de benim adıma amazon faturası var, şimdi kartı alsanız 3 gün sonra kart bozulsa beni nereden bulup amazon hesabımdan iade talebi açacaksınız ki? Sonuçta fatura bilgisinde benim adım soyadım açık adresim telefon numaram yazmasına yazıyor da akıl edip oradan bana ulaşamazsınız dimi [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb Ayrıca forumun değerli bir üyesisiniz, milletin sattığı kart modellerine laf atıp aynı kartı siz attığınızda çok güzel kart oluyor, başkası sattığında en sorunlu kart.

Neyse hocam canınız sıkıldığında buraya yorum yapabilirsiniz, sorun değil, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, arada böyle yorum yapın kendinizi unutturmayın, sayenizde kartı çok ucuza koyduğumu anladım, teşekkürler hocam [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Edit: bu arada hocam sizin değerli yorumunuzdan sonra bu ilan hiç güncellenmedi, miningle birlikte ilanı düzenleyip öyle güncelleme çektim, şuan günlük unutmadığım sürece güncelliyorum [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 2 Mayıs 2023; 14:50:25 >

11.500e baska yerden teklif var ama burda 3ay 10bine durdu [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb guzelmis.benim isilarini hayal dunyanda hayal etmenemi guleyim mining çop ozellikle inno3d gibi hassas erken bozulan kartlari burda ayri ovmenemi utanmasan jiletinleyip millete kitlicen...

Benim kartim bize faturali ilk sahibinden rtx 4070Ti takasindan geldi turkiye garantiliydi.taksi cikmasi yani mining copu degildi😉 ve 9dan gitti senin hem fiyatından ucuza hemde kondisyon durumu her + ile alinaniliri yuksekti o yuzden2gunde satildi SENİN GİBİ 3AYDİR ilan guncellemiom. bende bir urun 2gun bile fazla sayilir oda markadan oturu iste ... Sonuç satildi diger her urunler gibi yuzde%100 musteri memnuniyet tskleri ile

Sen 12yazmissin+ kargo ile 12.150 + fanlar bitik+ dedigin gibi fatura sizin adiniza rmayi siz yapmazsanip alan kisi ortada kalir.zaten karti alan herturlu son sahibi olcak[SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Alici olmadigimi nerden cikardin forumda en cok kart alan kiside benimdir herhalde.

Ama ilandaki yazan ic detaya dikkat cektim.

Sende almadigin ilanlara yaziyorsun ozellikle ss alip sadece ilana birakip ertesi gun fiyat +++ yuksek olsada kendi linkinde ben ucuz satsamda (banane gece2de oyleydi oan alcakdin) gibi akil sagligindan uzak cevapları sen yaziyordun.bende niye ordan almiyorsun almadin dedim hep. Diger uyelerede aynisini yaptiginin bilgisi geldi

Blackliste girdin artik[SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

Haklısınız hocam, sizin tabirinize göre ölmüş kart bu, görüntü de alamıyorum , fanları de ölmüş dönmüyor, ısısı desen 1500 derecelerde geziyor , kimse almaz bunu, zaten garantisi de yok amazon türkiye mi, fatura mı o da ne hocam, sahte fatura paintte kendim boyadım, muhtemelen sınırdan kaçak yollarla getirilmiş, hatta size bir sır vereyim, bu karttan size ekmek çıkmaz [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

• Karışmış buralar [SATILDI] SATILIK ichill x4 rtx 3080 10 GB/ Galakuro 3060ti 8 gb 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.