Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Tuf Rtx 3080 12 GB 2 aylik

-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi fiyat, hayırlı satışlar.
10000 e ftw3, 11000e tuf Gaming, 12000 e rog strix mevcut forumda nasıl fiyat çok iyi yazabiliyorsun anlamış değilim
Sökülmüş, işlemli (pad veya macun değişimli), muhtemelen büyük kısmı mining görmüş kartlarla kullanıcı kartlarını kıyaslamayın.
Garantisiz mining kartlarını temiz yurtiçi garantili kartlarla denk tutarak fiyatı yerlere çekmek oluyor.
Demiyorum ki fiyat iyi, 15 bine sıfır Trinity var, ama bu demek değil ki Strix Tuf FTW3 ikinci elde 10bin olacak bunlar farklı sınıf karlar. Uygun olsun diye 10bini riske atarım diyorsanız da o sizin düşünceniz, başkalarına fikrinizi dayatmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sökülmüş, garantisiz ve çoğu 10 GB versiyon. Örnek verdiğiniz kartlar 12 GB ise dediklerim geçerli. Bu kart için çok iyi fiyat, yeni kartlar gelince fiyatlar düşmeyip artacak yazın kenara. Arkadaşın kartını almak isteyen için gayet iyi fiyat, kaçırmasın alacak kişi.
Belki 70-80 tane farklı ekran kartı kullandım. Kullandım diyebilecek kadar kullanıp ya sattım ya takas yaptım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlarla konuşuyorsunuz, aynı modeli kullandık bende hiç böyle sorun olmadı, bu tarz sorunları da hiç okumadım diyorsunuz. Çoğunda olan şu. İlk demesi gerekeni en son söylüyor. Mining çıkmasıydı, ondan olmuş olabilir mi? Güç soketi yanmış sonra değiştirilmiş ondan olabilir mi, overclock ile çok voltaj verilmiş ondan olabilir mi. Yahu olabilir de olmayabilir de. Ama sen temiz modele %10-15 fazla para vermemek için hor kullanılmış, canı çıkmış ekran kartı aldın, üç ay sonra miadı doldu, sana zararı aldığın fiyatın %40'ına tamir masrafı şeklinde geri döndü.
İnsanların düşünce sistemini anlamak zor. Hangi şartlar altında hangi ürün ne kadar para ediyor değerlendirmeden, kimi zaman da temiz ürün olup da acil para ihtiyacı sebebiyle münferit sayılabilecek bir satışı temel alıyor.
Türkiye cihazı için, 2 aylık ve benim ROG Strix'ten daha çok beğendiğim TUF serisi bir kart için, 12 gb modeli için, mining de yapılmadığından şu an bu fiyat çok iyi. Ha üç gün sonra bir şey olur, iyi ki almışım da dedirtebilir, almamışım da. Hem dünya gündemi, hem yeni modellerin açıklanmış olması, hem de doların sürekli yükselerek şu an için 18,40 lira olması sebebiyle mümkün.
Lütfen aktif olarak 12 bin liraya satılan 2 aylık, hadi 6 aya kadar olsun, Türkiye cihazı ve mining'te kullanılmamış bir ROG Strix ilânı atın da haksız olalım. Daha ucuza alalım, daha ucuza satalım herkes ister. Haklı olmayı arzulamadığımız konular bunlar.
-
ilanin altindaki yorumlari yeni gordum herkesin fikrine saygim var eski bir uyeyim fiyat konusunda gecen ay satmak istedim esim vazgecirdi 16000 e musterisi de vardi
simdi satiyorum 14000 e uygun oldugunu dusunuyorum toplasan 10 saat oyun oynamadim fanlar donmedi o temizlikte daha uygun fiyatli 3080 ler var deqerlendirnek isteyen degerlendirsin benim kartima belirledigim rakam bu acil bir satis degil satilmaz ise kullanirim herkese saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
10gb versiyon, içi açılmış ürünlerle kıyaslamak doğru değil. Fiyat ne çok iyi ne çok kötü. 3 gün önce sinerjide 15000'e ROG 3080 12gb satıldı sıfır, o ürünü yakalayabilenler için iyi bir fırsattı ama şuan öyle bir fiyat yok. Ürünün ilanda anlatıldığı gibi olduğunu varsayarsak fiyat makul. Hayırlı satışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurerer -- 24 Eylül 2022; 19:22:54 > -
Fiyat güzel. Aynı kartı almak için ilanın açıldığı gün bir mağazaya gitmiştim ama satıldığı için aynı modelin 3080 Ti olanını aldım. Soğutma performansı üst düzey, fanlar en yüksek devirde dahi sanki dönmüyor gibi hiç ses yok. Bileşen kalitesinden hiç bahsetmiyorum bile, eğer ilanı görseydim kartı alırdım ama 3080 Ti alıp geldikten sonra ilanı görmüştüm. Kısmet diyelim. Hayırlı satışlar.
-
tesekkur ederim hocam saygilar
-
Fiyat normal kardeş ölücülere bakma sen 1500 - 2000 altı satanlar zaten yurtdışı ürünleri ve mining uygulanmıs veya ici acılmış ürünler oluyor. Senin sattığın Türkiye faturalı ürün ve 2 ay kullanılmış + Mining yok. Düzgün bir alıcıya 13.500e bırakabilirsin bence. Hayırlı günler, iyi satışlar dilerim...
Bu arada ASUS TUF ÜRÜNLERİNİN 3 YIL GARANTİSİ VAR VE ARKA PLAKASI METAL PLASTİK DEĞİL ALANLARIN DİKKATİNE.
Not: Arkadaşı tanımıyorum. İlanda denk geldim yazdım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 25 Eylül 2022; 17:2:48 > -
Judassem nicli arkadasa satilmistir hayirli olsun
-
Arkadaşın kart satılmış hayırlı olsun, düşünen varsa aynı karttan bende de mevcut sadece 1 günlük tr faturalı 3 yıl garantili, daha düşük modele geçiceğim için satıyorum 15000tl
Nihat hocama çok teşekkür ediyorum. Pürüzsüz bir alışveriş oldu, kart da tertemiz durumda. İkimize de hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sökülmüş, işlemli (pad veya macun değişimli), muhtemelen büyük kısmı mining görmüş kartlarla kullanıcı kartlarını kıyaslamayın.
Garantisiz mining kartlarını temiz yurtiçi garantili kartlarla denk tutarak fiyatı yerlere çekmek oluyor. Demiyorum ki fiyat iyi, 15 bine sıfır Trinity var, ama bu demek değil ki Strix Tuf FTW3 ikinci elde 10bin olacak bunlar farklı sınıf karlar. Uygun olsun diye 10bini riske atarım diyorsanız da o sizin düşünceniz, başkalarına fikrinizi dayatmayın. |
ilanin altindaki yorumlari yeni gordum herkesin fikrine saygim var eski bir uyeyim fiyat konusunda gecen ay satmak istedim esim vazgecirdi 16000 e musterisi de vardi
simdi satiyorum 14000 e uygun oldugunu dusunuyorum toplasan 10 saat oyun oynamadim fanlar donmedi o temizlikte daha uygun fiyatli 3080 ler var deqerlendirnek isteyen degerlendirsin benim kartima belirledigim rakam bu acil bir satis degil satilmaz ise kullanirim herkese saygilar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X