Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(SATILIK) Zotac Rtx 3080 Ti Trinity OC 12GB (12.750 TL)
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Yerınde olsam o vıdeo çekimlerını 1080 p yada 2 k da yapardım 2 ayrı psko ayrınıda ultaya gerı cekerdım oyle verırdım vıdeoları. Fps lerı gorurlerdi. Hayırlı olsun guzel kart uzatılmıs garantılıde olması guzel. Fiyatta uygun. Alanada-satanada hayırlı olsun şimdiden.
Neden dersen o ayarlarda rtx 3090 ti bile 4 k kartı değil o yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 9 Ocak 2023; 20:39:35 > -
Dostum tavsiyen için sağ ol.
4k Ultra Ayarlar ve Ray Tracing ile DLSS Qualityde iken verdiği FPSyi göstermek istedim. 2k'da çok rahat 60 FPS ve üzerini görecektir.
Şu an piyasadaki en zorlayıcı oyunlardan birisi diye Cyberpunk'ı denedim. 2k oyunlarda DLSS ile güncel tüm oyunları 60 FPS ve üzerinde rahat oynatır.
Yani hülasa en zorlayıcı oyunda bile DLSS quality modunda 4k'da bu FPSleri veriyor.
Oyun piyasasını takip eden zaten Cyberpunk'ın nasıl bir sistem canavarını olduğunu bilecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zotaclar iki yıl garantili değil mi? Garanti belgesinde ne yazıyor?
Artı kayıt ile yaptığınız ek garanti 3 yıl sadece kartı Hong konga gönderirseniz ve kargoları öderseniz işe yarar ki bu da kart fiyatından pahalıya mal olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip alalım :)
-
takip
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zotaclar iki yıl garantili değil mi? Garanti belgesinde ne yazıyor?
Artı kayıt ile yaptığınız ek garanti 3 yıl sadece kartı Hong konga gönderirseniz ve kargoları öderseniz işe yarar ki bu da kart fiyatından pahalıya mal olur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X