Şimdi Ara

(SATILIK) Zotac Rtx 3080 Ti Trinity OC 12GB (12.750 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
4
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (SATILIK) Zotac Rtx 3080 Ti Trinity OC 12GB (12.750 TL)

Merhabalar,

28.12.2021 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldığım Zotac Rtx 3080 Ti Trinity OC 12GB ekran kartını satıyorum. Mining işlemi kesinlikle yapılmamıştır. Sadece oyun amaçlı kullanılmıştır.

Cyberpunk 4k Ray Tracing Psycho DLSS Quality Ayarlarında Ortalama 37 FPS vermektedir. Oyun sonrası değerleri en aşağıdadır.

Kutusu ve içerikleri durmaktadır. Ürünün 3 yıl garantisi var ve websitesi üzerinden 28 gün içinde Product Registration'ı tamamlamıştım. 3+2 yıl garanti oluyor toplamda.

İstanbul içerisinde elden teslim yapabilirim. İstanbul dışından alacak kişi için de önce para transferi sonrasında ise aynı gün kargolama olarak anlaşabiliriz. Daha önce bir çok kez bu forumda ürün sattım.

İyi günler,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Aralık 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yerınde olsam o vıdeo çekimlerını 1080 p yada 2 k da yapardım 2 ayrı psko ayrınıda ultaya gerı cekerdım oyle verırdım vıdeoları. Fps lerı gorurlerdi. Hayırlı olsun guzel kart uzatılmıs garantılıde olması guzel. Fiyatta uygun. Alanada-satanada hayırlı olsun şimdiden.

Neden dersen o ayarlarda rtx 3090 ti bile 4 k kartı değil o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 9 Ocak 2023; 20:39:35 >
  • Dostum tavsiyen için sağ ol.

4k Ultra Ayarlar ve Ray Tracing ile DLSS Qualityde iken verdiği FPSyi göstermek istedim. 2k'da çok rahat 60 FPS ve üzerini görecektir.

Şu an piyasadaki en zorlayıcı oyunlardan birisi diye Cyberpunk'ı denedim. 2k oyunlarda DLSS ile güncel tüm oyunları 60 FPS ve üzerinde rahat oynatır.

Yani hülasa en zorlayıcı oyunda bile DLSS quality modunda 4k'da bu FPSleri veriyor.

Oyun piyasasını takip eden zaten Cyberpunk'ın nasıl bir sistem canavarını olduğunu bilecektir.

• Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zotaclar iki yıl garantili değil mi? Garanti belgesinde ne yazıyor?

Artı kayıt ile yaptığınız ek garanti 3 yıl sadece kartı Hong konga gönderirseniz ve kargoları öderseniz işe yarar ki bu da kart fiyatından pahalıya mal olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takip alalım :)

• takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.