Şimdi Ara

İBB'nin EKREM İMAMOĞLU Ramazan ayı boyunca 100 bin haneye 2 bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X üzerinden yaptığı açıklamada, Ramazan ayı boyunca 100 bin ihtiyaç sahibi aileye 2 bin TL destek sunacaklarını açıkladı. 

İmamoğlu yardımların toplam büyüklüğünün ise 200 milyon TL olacağını duyurdu.

"İBB HER ZAMAN YANINIZDA"

İmamoğlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Ramazan’da 100 bin ihtiyaç sahibi aileye 2 bin TL destek sunacağız. Ramazan birliğin, beraberliğin dayanışmanın ayıdır. İBB her zaman yanınızda."

Sosyal belediyecilik vurgusu yapılan afişte ayrıca, "Destek, ihtiyaç durumu tespit edilen ve gerekli koşullara sahip vatandaşlara verilecektir" ifadelerine yer verildi.

Hani akpli belediyeler ne yapıyorİBB'nin EKREM İMAMOĞLU Ramazan ayı boyunca 100 bin haneye 2 bin TL 

AKP’li belediye, cami cemaatine çorba hizmetini engelledi

Kocaeli’nin en büyük ilçesi olan ve CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yönetilen İzmit Belediyesi, çorba ikramı yapan mobil aracı Başiskele ilçesinde vatandaşlara çorba ikramı yapması AKP’li Başiskele belediyesi tarafından engellendi. Belediye zabıta görevlileri, belediye başkan yardımcıları ve AKP’li meclis üyeleri mobil aracın çorba ikram yapmasını engellemesi tepkiyle karşılandı.

İzmit Belediyesi’nin Cuma namazı sonrası çorba dağıtacağını öğrenen AKP’li Başiskele Belediyesi Zabıta ekipleri bölgeyi abluka altına alarak, çorba dağıtımını engelledi. “Burada organizasyon yapamazsınız, yasak” denilerek engellenen İzmit Belediyesi ekipleri dağıtım yapamadan geri döndü.

MOBİL ARACIMIZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI ZABITA GÖREVLİLERİ VE MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN ENGELLENDİ”

İzmit belediyesinin hizmetlerinden tüm ilçelerin faydalanması için mücadele ettiklerini belirten İzmit Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Nazım Gençtürk, AKP’li Başiskele Belediyesinin şov amaçlı çorba hizmetinin engellendiğini söyledi. SÖZCÜ’ye konuşan Gençtürk, “İzmit belediyesinin ikram aracı var, ikram aracı sosyal amaçlı kullanılan zamanında AKP döneminde kurulan çorba çeşmeleri vardı bu çeşmeler hijyenik olmadığı için biz onları kaldırarak yerine mobil olarak çorba, kek ve çay ikramın yapıldığı araçlarla hizmet vermeye başladık. Bu araçlarımız işçi servislerinin olduğu yerlere, herhangi bir yangın yada farklı bir olay yaşanmış ise oraya giderek mağdurlara ikramlarda bulunuyor yine fabrika önlerine gidiyor. Sürekli sahada olan bir araç. Cuma günleri ise cuma namazı sonrasında hava soğuksa yada evleri uzaksa insanlarımız faydalansın diye farklı ilçelerde ikram hizmetlerimiz oluyor. Darıca, Gebze, Kartepe, Kandıra gibi ilçelerimizde yaptığımız ikram hizmeti sonrasında bu hafta da Başiskele ilçemizde yapalım dedik. Mobil aracımızı göndermemiz sonrasında muhtemelen bunun haberi alınmış devasa bir zabıta görevlileri, başkan yardımcıları, meclis üyeleri bir araya gelerek mobil aracımıza çorba ikramı yaptırmamak için adeta siper almışlar. Amaç başka ilçelerde yapabilir ama Başiskele’de yaptırmayız demek. Burada herhangi bir siyasi amaç gütmeden tamamen belediyemizin hizmetinden halkımızın faydalanması Başiskele belediye tarafından engellendi. Bu tamamen şov amaçlı bir engellemedir. Bu ilçemize yine gideceğiz belediye olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz bu sefer daha kalabalık ve organize bir şekilde gideceğiz” ifadelerini kullandı.

• İmamoğlu varsa sorun yokİBB'nin EKREM İMAMOĞLU Ramazan ayı boyunca 100 bin haneye 2 bin TL 

• Güzel uygulama.

Konser yapacaklarına şöyle vatandaşa yardım etsinler daha faydalı. 3-4 konser eksik yapsınlar şöyle ihtiyaç sahiplerine yardımcı olsunlar hatta bol bol iftar versinler. Veya aş evi açıp ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ramazanda yemek dağıtsınlar bunlara kimse bir şey demez.

Not: Tabii insan İmamoğlunun resmi twitter hesabından bu diploma konusuna açıklık getirmesini beklerken o halen duymaza yatıyor ama nereye kadar sürecek bakalım.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

takdirine teşekkür ediyorum

• Belediyenin işi bu olmamalı!
    Eğer belediye bunları yapcaksa
    Sosyal yardımlaşma vakfı niye var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akın sinirinden fıttırmıştır şimdi 😂😂 yarın yeni bir soruşturma açarsa şaşırmam

• 2000 TL ile bu Ramazan neler yapmayı planladın Özkan kardeşim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Ne oldu zorunuza mı gitti sosyal yardım nerede hani yardımlar hani duyurular hani yemekler nerede hani???

• Ne yaptın Ekrem Başkan. Yarın sosyal yardım için de soruşturma açarlar şimdi

• diploması sahte olanlar halka yardım ediyor yanlarında oluyor

diplaması gerçek olan makarna yoksa pasta yesinler diyor asıl diplomalılardan korkacaksın yavruumm

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Şu boş üyenin takdirine muhtaç kaldıysan sana da yazık hocam.

İmamoğlu'na bravo bu arada. Her ne kadar sosyal yardım belediyelerin görev alanı olmaktan çıkıp herkesin müreffeh yaşaması amaç olsa da, ülkenin acı gerçekleri belediyeler için buna mecbur ediyor. Ankara B. Belediyesi için de geçerli. Allah razı olsun. İcraat istiyor millet, popülizm değil. Umarım devamı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2025; 21:6:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38 yaşında emekli olunduğunda kimse eleştirmedi ama 2000 TL bu sadece iki yemek parası dağıtılınca mı tepki gösteriyorsunuz?

Gelecekte hükümet değiştiğinde, köprüler ve otoyollar gibi kamu kaynaklarından elde edilen tüm gelir, çalışmayan vatandaşlara asgari ücret düzeyinde dağıtılmalıdır. Haksız yere yapılan erken emeklilikler ve 65 yaş altı emeklilikler iptal edilmelidir. Ayrıca, memur maaşları asgari ücretle eşitlenmelidir ki Türkiye’de halkın refahı ve ahlak seviyesi yükselsin.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Muhtaç kalmadım ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler ramazan yardımını takdir ettiği için su vermemek olmaz karakter meselesi

• Bir zamanlar çorba çeşmeleri vardı…

• Su veya ulaşım ücretlerini takibe alalım arkadaşlar.

Her an ali menfaatlerimiz için fiyatlarda bir yükseliş gelebilir.

• Vaad edilen muhtaç haneye günlük ekmek ve deprem dönüşümü kira yardımı, emekliye pazar yardımı gibi benzeri bir çalışma düşünülmüş olmalı.

Sanırım doğruysa bu projeler tamamlandı yenileri duyurulmaya başlandı.

Sırada ne varsa?

• silistreli kullanıcısına yanıt

Gelecek zaten, cebinden mi verecekti ekrem başkan?Savunanlar da zaten doğruyu isteyenler değil,benim adayım kazansın diyenler.Ne yapsa övecekler reklam için

• Hep derim " Sosyal belediyecilik vurgusu yapılan afişte ayrıca, "Destek, ihtiyaç durumu tespit edilen ve gerekli koşullara sahip vatandaşlara verilecektir" ifadelerine yer verildi"

Beni kent lokantalarına sokmamaları lazım.

Oralara harcanan yüzmilyonlar tespit edilen vatandaşa neden sunulmuyorsa?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Denge unsurları kurulacak, hizmetler pahalılaşacak diğer kanallara bak nasıl yapıyoruz algısıyla sunulabilecek diye söyleyebilirim.

Ben olsam cebimden verir ve ileri ki günler için başlattığım pr çalışmalarında hedefte ki koltuk uğruna harcamalarım helal olsun derdimİBB'nin EKREM İMAMOĞLU Ramazan ayı boyunca 100 bin haneye 2 bin TL 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.